2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 670859 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
200-250.000,pre ce biti 200
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Tako se prica,cak se pominje i 400k...ali i da nije istina,da nismo ponudili,covek moze u bilo kom klubu bar 250-300 somica da uzme,ne postoji promil sanse da bi igrao za 150somica,a kamoli manje kao sto kaze coa,kevin dzouns igrao za 150.000 mhm,i mene trazili lejkersi,al mi bilo glupo,bojim se da letim avionom

Tako se prica, cak se i pominje ejj  Smile

Aj da kazemo ovako, ti blage veze nemas koliko je i da li je pondjeno. Imas neke informacije koji se cuo od nekog, procitao na nekom forumu ili ti Kurir izbacio na fejsbuku. I ti to uzimas kao cinjenicu  Smile

Lepo sam napisao u prethodnom postu...Kevin Jons je uz Novicu verovatno bio najplaceniji igrac u poslednjih mozda 3 godine.
Seti se ko je sve igrao uz Kevina Jonsa Smiley Pa svi ti igraci koji su u tom trenuktu igrali su primali bedne plate ili ih i nisu primali pa sad tuze Partizan (Muric i sl.)
Ako je Kevin primao po tvojoj nekoj proceni 200K, svi ostali zajedno nisu primali vice od 400K (Lupam, ne znam).

Nas ukupni budzet po sezoni je bio bedan Smiley Ajde budi objektivan, budi realan, umesto sto pominjes neke cifre kazi svima nama ovde koje igrace je Partizan imao od 2014. do 2017. za koje mislis da bi bili pojacanje za Zvezdu Smiley
Izuzmi Kevina koji jeste bio ozbiljno pojacanje, Novicu vec mrzis, i Marinkovica koji nije doveden vec je bio tu.

Kad se setim sve kakve su se debiloze pisale kad je dolazio Dzamont Gordon  Smile  A on ne moze da potrci  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
A otkud znas da je vama budzet bedan,gde pise to? Debelom dziletu da verujem? Borisa ima 170.000 a kevin 150? Aha,sigurno...isto tako i ona generacija pavlovic,muric,tepic,akojon,milutinov,macvan...svi igrali za sendvic...da da,a danga ima 200,gudura isto itd itd...klasika tegidebila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Ekipa koju spominjes je poslednja gde smo mi bili konkurentni Smiley
To je cini mi se bila 2015. tako da sam se prebacio, kad sam reko od 2014.
Ajde kazi nama svima ovde koji je taj cuveni igrac koga je Partizan doveo a ta ga vidis kao Zvezdino pojacanje Smiley

Kako znam da nam je budzet bedan, ako se izuzme izjava Dzikica ?

Pa pogledaj nam ekipu Smiley
Pogledaj igrace koji su igrali..Od Dzumica, malog Aranitovica, Milutinovica do tamo nekog Stevanovica, Andrica, Gavrilovica i slicno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
A jesam ja negde rekao da oni primaji mnogo? Ja nisam rekao da vi imate parq za 3 samuelsa ili dzounsa,jednog dq platite 200 soma imate...nego meni smetaju price sto serete da ako gavrilovic,aranitovic,salic imaju mizerne plate onda imaju i stranci i stvara se prica da partizanstina ima 500 .000 budzet i pravi cuda nekq,mhm kurac moj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
U Mocartu kvota na Albu 1,03.    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
Sve sem ubedljive pobede Albe bill bi iznenadjenje. Nista Cakarevic need igra , Pecarski u prvoj postavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
U Mocartu kvota na Albu 1,03.    Smile

Ne igra Cakarevic.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Velika je to kvota sarmo, samo hendikep od 22,5 su trebali stave npr
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12065
Zastava
Prvi od niza ocekivanih debakala u ovogodisnjem EC  111 - 85.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 496 497 499 500 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.