2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.9%  (38)
Да
19.1%  (9)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 667091 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Sami ste sebi odgovor ljudi, dovoljno je samo da se baci pogled na proslu stranicu, od pocetka ko je kacio, sta je kacio, sta je ko rekao i sa cim se zavrsilo.
Dobrano vas je Dule osakatio izgleda, nisam kapirao da je u toj meri, ali kad vidim kako ste poskakali odmah... Nezdravo   Smile
P.S. Reaguj Fico !
« Poslednja izmena: 02. Feb 2017, 17:46:21 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Glupost na kub...osakitao nas je i kecman,pera bozic itd pa niko nista ruzno o tim momcima nije rekao...on mrzi nas,jefe govna kako stigne i zato ga mrzimo,mrzimo i sasu pavlovica,a njega smo guzili koliko se secam vise puta...jednostavno to je zato sto je govno od coveka,vi svaku utakmicu prozivate covica,sad ja trebam da dodjem i kazem kako vas je silovao covic godinama pa ga mrzite...izacite iz glave te gluposti...mrzim ga jer je djubre,govno,kecman ce od mene uvek da ima postovanje pa nek nam da i 50p po utakmici i nek nas usere koliko god hoce jer je gospodin za razliku od svinje debele
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Imate svoju temu pa tamo komentarisite nesto sto sa nama i nasom temom nema veze trenutno. Mi smo mislima u mecu sa Paokom i tim dvomecom pa o tome mozete pisete ako imate nesto Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Covic jebo partizan  Smile
Covic zna o kosarci koliko ja o atomskoj fizici Smile

Msm okej, nema tu govora da imate nadmocniji tim od nas u zadnjih ajde par godina. Mada, sa rezervom da se uzme i ona sezona polufinala aba lige.
Ali vi to protiv nas uopste niste ni demonstrirali sem jedne utakmice gde ste nas odvalili Smiley

Prosla sezona, mi se borimo za opstanak a vi top 8, pobedjivali smo vas sa Vitkovcem, Aranitovicem i Bozom Djumicem  Smile Izbacili iz kupa i u par navrata vodili sa 20+ kroz utakmicu a zavrsavalo se uz pomoc sudija  Smile I nas Covic jebo  Smile Nemoj da vadim rezultate da vidis kako je Vujosevic jebo  Smile

Vujosevic je morao dobro da vodi racuna kako se obraca, sta prica i kome prica. Sam je usao u neki nepotreban rat i to je to.
Isto ko Covic, koji je uzgred obicni raspali kriminac, morao je da pazi sta prica.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Igrate veceras?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
mob
Samsung 111111
Imate svoju temu pa tamo komentarisite nesto sto sa nama i nasom temom nema veze trenutno. Mi smo mislima u mecu sa Paokom i tim dvomecom pa o tome mozete pisete ako imate nesto Smile

Nema veze za kog navijas, ne delim tako ljude.
Ali ovde ima par dijabola (sa obe strane) lepe tako neke slike i pisu neke gluposti da naprave neku provokaciju..sta vec.  Smile
Mene boli kurac i kad zvezda izgubi i kad pobedi. Nit im visim na temi, niti imam nameru da glumim majmuna i lepim im neke slike, ubedjujem u neke stvari.

Ali neki ljudi izgleda nisu dogurali dalje od svoje 15te godine  Smile

Uzmi lepo brate brisi kad naidjes na postove ogranicenih ljudi, trazi da ih banuju na neko vreme..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Sad videh sliku lovernja i bertansa...iskreno po meni najjaci tim partizana je onaj sa lovernjom,muslijem,bogdanom,gagijen,pavlovicem,vestermanom,bertansom itd nego obaj f4 tim...ovo je bas zverska ekipa bila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-iz-makedonije-nikolic-menja-dzikica-u-partizanu/158275

Hoce da nas destabilizuju d' izgubimo derbi!  Smile

p.s. Nikolic radi mnogo dobar pos'o dole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Radi dobar posao, ali Dziletu nije u ravni, ne bih menjao ja Dzileta nikada
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.