2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 850 851 853 854 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 554273 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Ja не тврдим ништа, ја сам само написао да је овај договорен раније а не сад кад се интензивирала прича о плеју. То је све.

Mozes da zamislis koliko smo jak i stabilan klub kad smo jedni medju retkim ekipama koje ugovoraju igrace par meseci ranije i to u istoj sezoni... Svaka cast za agilnu upravu. Prosto da se zapitas zasto ranije nismo doveli pleja, recimo na pocetku sezone?!

Зашто си почео да ме игрноришеш Smile није фер Smile

Nemam inspiraciju, a i stariji brat je rekao da nisi sav svoj(kao da ja to nisam znao) pa da ne ulazimo u neku dalju komunikaciju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115

"Razgovarao sam tokom sezone u Kini sa momkom koji je tamo igrao

Ja i dalje ne vidim gde pise "dogovor smo postigli tad i tad"

Niko nama ne drma kavez nego ti zapeo da smo dogovorili tad i tad a nemas pojma  nego izvlacis neke zakljucke. Ja ti garantujem da je dogovarano sa vise igraca istovremeno pre nove godine. Ali ovaj dogovor sad postignut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ја сам контао да је он плаћен од ових пара што су ушле у клуб из ФКа, да су за то и пребачене. А онда сам претпоставио да је у том периоду и договорен. Што значи да сам претпоставио, а ту може бити зајеб јелте јер је претпоставка мајка истог.

Ал чудно ми да он буде договорен у децембру кад Партизан није имо новаца за њега. Он у том интервјуу каже да је од Радуљице сазнао шта га чека, значи договорено је да дође. А то је чудно под претпоставком да тада није било пара за њега. Ако је било а ове сада су за нешто друго то је онда опет зајеб због претпоставке која је мајка испод.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
Ja sam cit'o da su sve te pare od FK-a otisle na plate igraca i zaposlenih. I na novu pisacu masinu za Silobada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Он у том интервјуу каже да је од Радуљице сазнао шта га чека, значи договорено је да дође.

Opet ti tvoju pricu. Ne mora da znaci da je dogovoreno, poslata ponuda od KKP na vise adresa, i svaki poceo da razmatra poslovnu ponudu, da se raspituje da vidi gde ko sta.   Ja bas ne verujem da je tad dogovoreno jer znajuci Duleta hteli bi sto pre da zaigra a ne da cekamo 3 meseca i da strepimo da li cemo uopste ici na F4. A u decembru nikako nismo bili obezbedjeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Дал је договорено ил је послата понуда не мења ништа у мојој причи, јер ја ти кажем да сам мислио да немате новаца да било коме било шта нудите. Разумеш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
A jel ti razumes da mi vec sezonama unazad nemamo kes na gomili sa koje skidamo malo po malo, malo za ovog igraca malo za onog. Uvek je bilo krpljenje od danas do sutra, "snalazenje".

Nikad nismo usli u sezonu da kazemo ovoliko para sad imamo, ovo mozemo a ovo ne mozemo. Nikad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.76
mob
HTC Sensation
Ja recimo ne razumem sta ce vama ovakav igrac al ajde.

Mislim,nikad ga nisam gledao al ako kazu da je izraziti individualac i da je igrao u Kini gde se ne igra odbrana uopste,onda mi on u Duletovu filozofiju ne bi upao ni-kad.

Nek bude novi Gaudlok sto se mene tice,al ce svakako biti jeban u derbijima tako da meni vala svejedno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Svi smo prizeljkivali igraca koji ima 10ak poena u rukama ali koji ce da unapredi celu ekipu, a ne samo sebe.  Jbg a imali smo izgleda lepe pare jos u decembru. Nit znam sto smo ovoliko cekali nit sto smo ovakvog igraca doveli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Па ја о том крпљењу и причам. Не капирам уопште шта покушаваш да постигнеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 850 851 853 854 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.