2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 639449 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Ne očekujem od tebe Vex odgovor, već od ljudi koji smatraju da postoji velika razlika između državnog Partizana i privatne Zvezde Telekom.

Suštinski, nema je.

Naravno, samo moje mišljenje.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 00:14:18 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
A ja ne bih da odgovaram onome ko smatra da KKP i KKCZ imaju istu vlasnicku strukturu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Možda i bi da umeš. Nisam ni očekivao, iskreno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ај одговори мени.

свеједно не капирам какве везе има власништво клуба у који се дају државне паре са ударом на ККП.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Možda i bi da umeš. Nisam ni očekivao, iskreno.

Mislim da sam ne jednom nego dva puta na neku od kosarkaskih tema kacio statute ili isecke iz istih, ne secam se vise, sva tri KK-a.

Ako procitas clan statuta koji se odnosi na gasenje kluba, videces da se u slucaju gasenja Zvezde (preimenovanog FMP-a) sva imovina kluba prenosi na KK Radnicki FMP. Ako to tebi ne govori da je Crvena Zvezda (preimenovani FMP) privatan klub Nebojse Covica ja onda stvarno ne znam sta da ti kazem.

Ај одговори мени.

свеједно не капирам какве везе има власништво клуба у који се дају државне паре са ударом на ККП.

Nisam vid'o. I bolje.
Telekom i Telenor hoce da naprave ultra zajeban internet od milion gigabajta u sekundi aplouda. Treba im 10M evra.
Koga Dunav i AMSS treba da pomognu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Телеком разуме се.

Ал не ваља ти паралела. Знаш зашто? Докажи ти 100% да је то приватни клуб ил шта већ ал тај приватни клуб за свој доживаљавају сви који навијају за Звезду. Дакле тај клуб има исти статус као и државна Звезда, односно запостављање тог клуба је исто ко и запостављање државног Партизана. Разумеш? Џаба теорија кад у пракси ти имаш клуб за који навијају Цигани и клуб за који навијају Гробари и држава нема муда да пусти низ воду ниједан од та 2 клуба. Што ти мислиш да смо ми ментоли па навијамо за приватни Човићев клуб је друго пар ципела. Сама чињеница да је то наш клуб тај клуб диже на ниво државне Звезде и државног Партизана.

Мисим, јел ти очекујеш да држава каже Циганима 'е сисајте кару не дамо кинту овај клуб је приватни, навијате за фмп'?

« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 00:58:54 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111

Ал не ваља ти паралела. Знаш зашто? Докажи ти 100% да је то приватни клуб ил шта већ ал тај приватни клуб за свој доживаљавају сви који навијају за Звезду. Дакле тај клуб има исти статус као и државна Звезда, односно запостављање тог клуба је исто ко и запостављање државног Партизана. Разумеш? Џаба теорија кад у пракси ти имаш клуб за који навијају Цигани и клуб за који навијају Гробари и држава нема муда да пусти низ воду ниједан од та 2 клуба. Што ти мислиш да смо ми ментоли па навијамо за приватни Човићев клуб је друго пар ципела. Сама чињеница да је то наш клуб тај клуб диже на ниво државне Звезде и државног Партизана.

Suština. PIB, adrese, sve je to forma. Cigani i Grobari su suština.

Uostalom razvoj događaja je dokaz za to.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 00:59:57 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
I ja Telenor dozivljavam kao svoju mrezu i drzava ne sme da ih pusti niz vodu. Jel' znas brale kol'ko ima ljudi na 063? Sto ti da imas dobar net na 064 a ja na 063 da nemam?
Nemoj da se zajebavamo.

Necu ja da dokazujem nista, niti da se mesam u vase pravo da navijate za koga hocete i da dozivljavate vasim klub koji hocete. Vas izbor. I ne mislim da ste mentoli. I nisam za to da KKCZ ne postoji, makar i u ovom obliku.

Nisam bas primetio da drzava nema muda da pusti niz vodu KKP ili celo JSD. Stadion nemamo, obecanu halu nam nisu napravili, Telekom vise ne da pare, Komercijalna vise nije sponzor. Ostali su nam NIS i Lasta dok sa druge strane vi imate Telekom, Gasprom (koji je tu uleteo pri kupovini NIS-a), Lastu, Dunav osiguranje, Aerodrom NT, AMSS, Air Serbia. Nije bas u korist Partizana.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 01:40:59 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Није то уопште зајебавање. Размисли лепо који је одговор на последње питање у мом посту.

А штостиче спонзора, и ми изгледа стојимо лоше са парама. СНС је збрисо из клуба и сад се на сва звона позивају навијачи да купују карте. Топ16 нам треба да би пунили арену и скупљали новце. Изгледа нема више.
Партизан добија. Сад што су неспособни да воде клуб па морају те паре да дају назад држави то је већ нешто друго. Ил треба још да се даје? Дајте да вам вратимо што вам дугујемо и дајте још да се даље задужимо.

Мисим, прича о парама је нешто најсмешније што постоји на нашој спортској сцени. Овде постоје 2 клуба у која се из године у годину упумпава лова, зависи само од способности људи у тим клубовима колико ће се новаца упумпати. Једаред је овај добар с овим, други пут онај с оним. Вама је СПС питај бога колко новаца дао, јебали сте мајку свима, угасили КК Војводину, мењали прописе у савезу јер се ПСД није вратио у српску кошарку да би се јебавао законима, из Звезде отимали играче, тукли судије у свлачионици, традиционално српски се пријатељили преко ножа, ватали за гуше, каубојисали све у 16, и све то прикривали фантастичним кошаркашким радом. Неко ће због свега овога да оспори 13 титула, и о томе може да се разговара, ал нико не може да оспори величанствене победе у Евролиги, јер ту до изражаја долази спортски кошаркашки рад кад треба са слабијим тимом да побеђујеш ПАО Макабија и Барсу. За то време ми смо били ДС клуб, добили смо 3 партијска војника да као упумпавају лову а да нам уствари јебу мајку уздуж и попреко. Због њих смо се на крају и угасили.
Е сад је дошло време кад је један наш са педигреом дугогодишњег мутиводе добар с неким у власти па је обезбедио ово и оно, а онда је Дуле узео да јебе мајку свима и да кука на неравноправан положај. "Лицемерне, клубашке и погрешне су приче да је спас за српску кошарку спасити Звезду". Април 2011. Па насисај се курца прасе оболело.
Сад би требо да желим лоше Партизану, ал уопште нисам у том фазону јер је Партизан српска кошаркашка институција и он не смрди у целој тој причи већ воња Вујошевић Душко.

Ми смо годинама били у говнима, били смо спрдња, наши људи изнутра су нам јебали мајке, служили смо за легалну крађу пара, а крме нас  је сво то време једном ногом гурао дубље. Сад кука на неравноправан положај. Ђубре оће бије Човића на тевеју, онда почетком ове сезоне кука на Вучића што оће да укине кинту и Партизану и Звезди. Одједаред псето и о Звезди брине.

Тај човек је просто речено зао. Шири трулеж на младе људе, манипулише мајсторски, а притом се понаша ко кабадахија. Нажалост вуче на доле и ККП.

Оно што је занимљиво је да се тотално погубио. Нема доказ ал зна. Прича о свему и свачему, бори се за равноправност а десет година је брисо дупе парама, отимо играче, гасио клубове, радио шта је хтео. И он говори о томе шта је у реду а шта није?! Па јел то реално?

И ајде то, него почетна ствар о парама - ја могу да разумем да се кука ако се неком изађе у сусрет обилато а неко свесно саботира. Ако је такав положај према ККПу онда то није у реду, без обзира на Дулета. Ал да ли је стварно тако? Да ли је Дуле изјавио да су пробили рок који им је држава дала да се договоре о репрограму дугова? Да ли је Дуле изјавио да су са менаџером потписали уговор 'про форме'? Да ли је Теленор хтео да уђе са озбиљним спонзорством тамо у периоду кад сте разбијали ЕЛ ал је одустао јер му није дозвољено да има чпвека у УО који ће да надгледа како се троше новци?

Ја сам последњи који треба да улази у неку полемику са егзактним чињеницама јер их не памтим, из простог разлога што ме мрзи да се замарам том тематиком. Ово је пар стваари што сам упамтио. Има и неких папира где стоје и бројке о парама које је држава дала за ККП и ККЦЗ у последњих не знам више не сећам се колко година. Ваљда 3-4 пута више пара добио ККП.
Ал то уопште ниеј ни поента. Поента је да политичке везе увек помажу у обезбеђивању средстава. Свако вуче своје везе за кинту. Партизан није способан да то уради, а на то додај и да се Дуле закрвио с ким је стиго. Е па јебига.
Ал не тугујте превише, стрпите се до краја сезоне па ће изгледа да се изнова дефинишу финансијске позиције.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Cekaj bre, jel realno da se raspravljate oko toga da li je Zvezda privatni klub ili ne?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 616 617 619 620 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.