2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 607147 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ne kazem ja da nemamo dobru ekipu. Da smo malo samo jaci na centrima bila bi to odlicna ekipa. Ali to je tek sad doslo do izrazaja. Tek poslednjih nekoliko dana...dve tri nedelje.

Kad nas sad pogledas moze se reci da licimo na ekipu...ponavljam, sad. Ali kad se pogleda sta nas je sve zadesilo tokom ove sezone (nijednom od 50 utakmica kompletni) ne moze se pricati da smo tokom sezone bili ekstra jaki kako se to sad predstavlja.  Nijedno pojacanje nije odmah igralo dobro nego se postepeno uklapalo. Tokom cele sezone se uigravamo.  Kad bi sezona sad pocela verujem da bi skroz druga prica bila i u EL i u ABA ali dobro SBB KBB

I nimalo nije isto reci "Konacno pocinjete da licite na ekipu..."  i "imate ovo i ono i ovako i onako a jedva...isti ste ko i oni pred raspadom..."

Ponavljam i zavrsavam. S obzirom na nas tim i imena nismo autsajderi. S obzirom na gomilu problema tokom sezone, menjanje igraca, uigravanje...plus vasa forma...mislim da smo autsajderi...ne veliki ali prednost vama.

Moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
SBB

јебо им ја матер
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Ja nemam problem da kazem da mi imamo bolji tim...ili da smo favoriti....ali jebiga kad stvarno nismo.

Jedino sto mogu sad da kazem da imamo prednost(ali to je bas sad od skoro) jeste od kad se Kinzi povredio. Medjutim,meni je drago sto smo makar egal ili za malkice mozda i slabiji od vas(pojedinacnom komparacijom igraca) sto je opet ozbiljan apgrejd u odnosu na prosle sezone. I dalje imate kljucnu prednost a to je Dule.

Bilo kako bilo,optimizam niko ne moze da oduzme ni nama ni vama,nas ohrabruje kontinuitet,forma,kolektiv itd. Vas odlikuje sistem,Dule,ozbiljan pojedinacan kvalitet koji su u stanju da resavaju akcije...iskustvo.

Ako cemo malo podrobnije i detaljnije da gledamo,nasa je velika sreca sto se vasi centri sprdaju sa vama i sa kosarkom generalno i sto nam odatle preti najmanje opasnosti,a sto tamo gde ste opasni jeste i tamo gde smo mi odbrambeno najjaci. Isto cu da pricam ko i za onog Gudloka,kao i za recimo Bertansa ili Pavlovica koji su tu poenterski mozda najjaci trenutno...jednostavno,nece se oni ni kosarke ni poena nadavati uopste kad dodju derbiji i finala i plej of. Jednostavno je nemoguce,vise ce tad Musli i Gagara da daju poena na neke odbitke ili mis meceve i tako te situacije,tu je nasa najvceca snaga.

U stvari nista novo necu ni da kazem ali po nas tim je ubedljivo najopsaniji Zo i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Сад смо одједном фаворити. Хе хе. До пре само пар недеља, кад смо били у нешто лошијој форми, тад је Звезда била шампион света, а гле сад.

Него, нисам нешто приметио да сте Бертанса добро бранили у међусобним сусретима. Ту и тамо бљесне Симоновић, изубија по ногама риђег, али то су само моменти. Сасуће он вама дваестину опет. Он се не чува. Још сад кад је поправио продор и улаз размислиће о мало више.

Да се вратимо на тему. Партизан игра скоро целу сезону без јебеног плејмејкера. Што рече буразер, каква би ви екипа били да вам је Лазић плеј. Ал ај, нећемо Лазића. Нека буде Јака. Да је он плејмејкер скоро целу сезону.
Партизан нема центре. Не постоје. Ухвате сва тројица свеукупно 4 скока, а Боби за минут и по 3 скока у нападу. Добар део утакмица нам је Андрић играо по 35 минута и вртео се са Кинсијем и Тепићем или Богданом и Кинсијем итд. Дакле њих тројица делили 40 минута игре. Замислиш сад фазон неки ваш тамо Ребић/Трујић/Жигерановић игра 35 минута и те минуте меча дели са Симоновићем и Лазићем... са Словенцем на плеју. Ко земља би били јаки.

Партизан је направио изванредан резултат с обзиром на околности које су га снашле, с обзиром на повреде, с обзиром да ни повређени ни читави не добијају паре, с обзиром да је чак и тренер био болестан (и сад је) итд. Што ће рећи да сте исрали гомилу глупости.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2014, 22:58:09 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Мислим Гагић репрезентативац и сад смо квалитет. Значи Мега је у предности у односу на вас.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Imaju i stranca. Ex NBA igrac.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia N73
Stvarno treba biti glup i bezobrazan pa da kazes da FMP nije favorit za osvajanje domacih takmicenja,i jos da napominjes kako Partizan ima kompletnu ekipu
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation

Да се вратимо на тему. Партизан игра скоро целу сезону без јебеног плејмејкера. Што рече буразер, каква би ви екипа били да вам је Лазић плеј. Ал ај, нећемо Лазића. Нека буде Јака. Да је он плејмејкер скоро целу сезону.
Партизан нема центре. Не постоје. Ухвате сва тројица свеукупно 4 скока, а Боби за минут и по 3 скока у нападу. Добар део утакмица нам је Андрић играо по 35 минута и вртео се са Кинсијем и Тепићем или Богданом и Кинсијем итд. Дакле њих тројица делили 40 минута игре. Замислиш сад фазон неки ваш тамо Ребић/Трујић/Жигерановић игра 35 минута и те минуте меча дели са Симоновићем и Лазићем... са Словенцем на плеју. Ко земља би били јаки.

Pa evo,upravo si sam sebi odgovorio,samo nisi ni svestan,dakle vi bez pleja igrate cele sezone,prosli  medj 16, stigli do F4 ABA lige,i sta to govori,da vam je dobar horoskop? Ili da ste zapravo jdnostavno vrlo jaka ekipa. Evo super si pitao,da nama Jaka igra pleja celu sezonu,mislim da nista ne bi uradili,stvarno to mislim jer nam je Nelson ko zlato. I sta ti to opet govori?

Jel ti kapiras u stvari kakav ste tim i koliko ja kad i pored silnih povreda i svega vi i dalje pobedjujete,a vecito predstavljate sliku kako ste osakaceni i bespomoci i slabiji od ostalih zbog povreda..i prc,ajmo 4 pobede u top 15,ajmo lagana pobeda u Podgorici,pa jos laksa protiv Cedevite u najbitnijim tekmama za f4. Nesto se tu ne jase....

Budite bre objektivni malo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Mrak u sobi...a i Zalgiris ne racunam.

Siso jedna zovem te,odbijas mi poziv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.