2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 609860 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ne utiče samo trening, već naporan trening u kombinaciji sa utakmicama, koje je Dragan igrao 33 minuta u proseku. Partizan godinama ima isti intezitet treninga. Ne krivim ovde Vujoševića, drugih igrača nije imao. Sad će neko reći "pa imao si Andrića", a da je igrao Andrić onda bi bilo "što ti igra klinac koji ne zna ništa". Sve znam.

Nije mi toliko žao gubitka za klub koliko samog Milosavljevića. Plašim se da mu ovo ne uništi karijeru. Ne volim kad se bilo ko povredi, a pogotovo kada se radi o čoveku i igraču kakav je Dragan. Odmah bih potpisao gubitak svih trofeja u zamenu da Milosavljević zaigra već na sledećem meču čitav.

Inače Malkin baš i nije morao da priča kako smo imali sreće sa povredama Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2014, 23:01:43 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1712.4
mob
HTC Sensation
Malkin je kriv jea  Smile

Cek da ppokusam sa brojevima za loto  Smile Nego,ne znam da li ste nesto menjali u fiziotarapeutskom smislu. Znam da ste proslih godina tu radili odlicno,e sad da li je promenjena ekipa pa se desava ovo,ne znam ali moguce je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia N73
Vjerovatno je i Rouz trenirao kod debelog nakon oporavka pa se povredio odmah nakon povratka na teren,sta sve covjek nece ovde procitati.Moj otac sjebao ligamente na malom fudbalu gde nije ni blizu toliki napor koji se spominje,a bio je profesionalni fudbaler.Ove povrede su samo pokrenule neke druge price koje su mozda i vaznije,ali navijaci predugo se njima ne bave ususkani titulama.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Izuzetno poštujem Vujoševića kao trenera i skauta, ali moram da naglasim da sam iskreno zabrinut za momke. Najiskrenije mu savetujem da prestane sa ‘ubijanjem” igrača. Očigledno je da oni ovakav ritam ne mogu da izdrže. Daleko od toga da je krivica njegova, ali ne mogu da shvatim da Partizan ne radi nikakve analize koje bi sprečile ovo što se dešava – istakao je doktor Galetić koji se osvrnuo i na česte greške
- Prvenstveno u fiziologiji treninga. Suviše se forsira brzinska izdržljivost, a to rezultira oštećenjima na skočnim zglobovima, kolenima i leđima.
Pa ne brate ajde da budu babasere! Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2014, 01:11:55 od 20ilija01 »
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1712.4
mob
HTC Sensation

Jebote koliko glup i maliciozan tekst. Duvaj ga doktore,ovo sto ti pricas znaju i vrapci na grani a kamoli profesionalni kosarkasi. Pogotovo mislim na deo o ishrani i odmoru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Apple iPhone 6S
Jedva cekam konferenciju za stampu, da cujem kako je i zasto Zvezda kriva za ove povrede i sta drzava treba da uradi kako bi to sprecila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Naravno da ste krivi...poceli ste ozbiljno da shvatate ovaj sport...mi pojacali treninge...i eto problema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Dule:Ne nego losa organizacija putovanja, zbog nedostatka sredstava kojih nema zbog Covica i Vucica. Njih dvojica su prakticno pokidali ligamente najboljem coveku u istoriji dobrih ljudi glupaću Budali.
Čović:Sa druge strane ce se naruciti ovako neki tekst gde je osnovni krivac Vujosevic, njegovo maltretiranje igraca zbog sujete itd....pa i ta losa organizacija putovanja zbog nedostatka sredstava, a uzrok nedostatka sredstava je plata debelog koji je direktno zaslušan da glupać iz gornje polovine teksta nema zdravu nogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.