2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 607663 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1712.4
mob
HTC Sensation
majka je Edo,al dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Meni bilo glupo keve mi, na konferenciji pre tekme prica kako je uspeh da pobedimo i jednu utakmicu u top 16, kuracpalac i onda odmah posle kao debil isproziva ljude, pogotovu SK, koji pravi i uzivo emisije pre tekme sat vremena, trudi se da koliko toliko isprati i napravi spektakl...........nema meru stvarno.

Mislim to sto proziva zvezdu boli me kurac, al lepo je rekao neko na konferenciji, ima za sve vreme i mesto. Budi malo dostojanstven u pobedi majkumu.

Baš posle pobeda i treba da dosađuje i potencira tu priču. Onda će ovi naši mnogo pametni ljudi reći kako sere samo kad se izgubi. Apsolutno se slažem sa debelim da, prvenstveno posle pobeda, kenja o sponzorima, državi, televiziji i svima ostalima.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Sony Xperia miro

Rekao da treba da bude sramota navijače Partizana što ih je bilo samo 18 hiljada. Skot odvratni nezahvalna stoka glavata.
Ne razumem šta je loše rekao. Lik neki pre neki dan ovde na forumu prodaje kartu za ložu. Lik očekivao valjda 2-0 protiv Reala i Bajerna pa je sad kao razočaran. Tegi je prozivao ljude koji su imali karte a nisu došli, tako da ne znam u čemu je problem? Jel treba da se stidimo mi koji smo došli ili oni koji nisu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Meni bilo glupo keve mi, na konferenciji pre tekme prica kako je uspeh da pobedimo i jednu utakmicu u top 16, kuracpalac i onda odmah posle kao debil isproziva ljude, pogotovu SK, koji pravi i uzivo emisije pre tekme sat vremena, trudi se da koliko toliko isprati i napravi spektakl...........nema meru stvarno.

Mislim to sto proziva zvezdu boli me kurac, al lepo je rekao neko na konferenciji, ima za sve vreme i mesto. Budi malo dostojanstven u pobedi majkumu.

Baš posle pobeda i treba da dosađuje i potencira tu priču. Onda će ovi naši mnogo pametni ljudi reći kako sere samo kad se izgubi. Apsolutno se slažem sa debelim da, prvenstveno posle pobeda, kenja o sponzorima, državi, televiziji i svima ostalima.

Crnjo brate unizava mi pobedu nad jednim od najjacih timova Evrope, ako me razumes. Jebo sve to, pricaj o Bogdanovicu, o Kinziju, o Tepicu kako se uklapa, o sansama u sledecoj utakmici, o dobrim stranama pobede, o losim, o skokovima, o reketu......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma razumem ja tebe, al razumi i ti mene! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
kao trenera cenim vujosevica,zna da vodi tim,zna da pravi igrace ,da im usadi mentalitet pobednika,ALI je kao covek jedno veliko iskompleksirano govno  Smile pobedio je csk-a razumes i on umesto da uziva u toj pobedi on se glupira i kenja kako se u medijima vise prica o eurokupu! nigde veze sa mozgom b92 kenja o zvezdi jer prenosi te utakmice i bole ih kara za sve klubove ovde realno,rts nista ,ali nista ne spominje oni su u fazonu sojic,slagalica,dnevnik 2 i cao zdravo,ali reci tako nesto za sport klub koji se maksimalno trudi je jako idiotski i retardirano sa njegove strame...ako vec nije obavesten i ne zna da li je to tako kao sto kenja,nego lupeta napamet kao izlapeli idiot onda je to njegov problem i toplo bih mu preporucio da poseti neku psihijatrijsku ustanovu  Smile
inace vi igrate dobar basket,imate jaku petorku sad vec 2 solidna igraca i na klupi tako da me ne bi cudilo da opet osvojite na kraju,jer cemo se mi do marta najkasnije raspasti...
ps. svaka cast na pobedi,bogdanovic je masina,razbijac klasicni  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Sony Xperia miro

Crnjo brate unizava mi pobedu nad jednim od najjacih timova Evrope, ako me razumes. Jebo sve to, pricaj o Bogdanovicu, o Kinziju, o Tepicu kako se uklapa, o sansama u sledecoj utakmici, o dobrim stranama pobede, o losim, o skokovima, o reketu......
A stani jel nije rekao da je Bogdanović pokazao svu raskoš svog kvaliteta i da je Milutinov odigrao jednu odličnu partiju? Jeste kenjao i o budžetu, povredama i tv pravima, ali je pohvalio i CSKA i navijače, i svoje igrače.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ma dobro razumem ja vas Smile ali dosadan je vise...........nek sazove specijalno za tu priliku konferenciju za stampu i to je to. Ne bi bilo prvi put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Kao što reče i na konferenciji - biće i toga Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.