2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 605909 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia N73
Musli nekada ali samo nekada zna i da odigra nesto,ali onaj Gagic kakvo je to tele i koliko je to ubedjeno da je neki kurac to je strasno.Ne postoji situacija posle njegove greske da se on nije uhvatio za glavu i cudio kako se njemu tako "kvalitetnom" igracu sudi,e pa jebem ti mater u usta zvaljo jedan.Nurkica treba naudarati.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
jebote kunem se da sam na njihovom mestu batalio bih košarku

Ne bi.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
још један у низу пораза на једну лопту..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
значи изгубили како су играли билмези  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mrzim sebe volim Partizan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat

Ne bi.

bi brate kunem se, jer ne volim da mi se ljudi sprdaju posle svake utakmice  i da me lože ljudi oko mene da će sutra biti neki igrač od mene a znam da neće.  

ima odlična i pametna fora  doktora Željka kad je došao u Fenerbahče šta je uradio - u fazonu postrojio ih i rekao " boli me kurac ko je od vas zvučno ime, meni ste sad svi jednaki i svako će dobiti šansu da se dokaže, ko ne izgine grijaće klubu i kraj" pa su u narednim utakmicama svi dobijali šansu dok se nije iskristalisalo ko će da kosi a ko vodu da nosi. E tako treba i sa ona 2 drveta pa kad zaseru prikovati ih za klupu nikako ne uvoditi pa i po cenu poraza a pustiti Milutinova i Šalića a ona 2 smrada Musli i Gagić trebaju da krv puste na treninzima da bi ih trener ponovo vratio. tako se to radi, ali Dule se prema njima ponaša ko da su braća Gasol neverovatno
« Poslednja izmena: 22. Dec 2013, 23:30:49 od šđžđž »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Јел схваташ ти да ми немамо четворку и да тог Ловерња неко мора и да мења, а једини који "може" је Гагић, Милутинов слаб данас, Мусли је и одиграо нешто, очекивао сам пораз, кад смо већ изгубили добро је што није са већом разликом, да у реваншу не јуримо превелику разлику у случају да нам треба победа са 4 или више.
Ових 5 секунди су у неку руку и биле очекиване, али шта сад, нема везе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat

Ne bi.

bi brate kunem se, jer ne volim da mi se ljudi sprdaju posle svake utakmice  i da me lože ljudi oko mene da će sutra biti neki igrač od mene a znam da neće.  

ima odlična i pametna fora  doktora Željka kad je došao u Fenerbahče šta je uradio - u fazonu postrojio ih i rekao " boli me kurac ko je od vas zvučno ime, meni ste sad svi jednaki i svako će dobiti šansu da se dokaže, ko ne izgine grijaće klubu i kraj" pa su u narednim utakmicama svi dobijali šansu dok se nije iskristalisalo ko će da kosi a ko vodu da nosi. E tako treba i sa ona 2 drveta pa kad zaseru prikovati ih za klupu nikako ne uvoditi pa i po cenu poraza a pustiti Milutinova i Šalića a ona 2 smrada Musli i Gagić trebaju da krv puste na treninzima da bi ih trener ponovo vratio. tako se to radi, ali Dule se prema njima ponaša ko da su braća Gasol neverovatno

Ma boli njih uvo što se neko sprda sa njima, oni će otići iz Partizana kad tad i uzeti parice.

Kolko god Gagić bio loš mi nemamo boljeg. Šalić i dalje pripada juniorskoj košarci, nije još za seniore. Pa na onom meču sa Budiveljnikom ušao minut i po i ovi napravili 11-0 čini mi se. Zna Dule najbolje ko kako radi i ko treba da igra (kad već nemamo bolje). I meni Gagić ide na živce jer nema kvalitet očigledno, al bolje nemamo.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Тад су ушли и Андрић и Безбрадица, на крају и Аранитовић.
Не може он никако бити крив за то, сети се Будивељника тамо, дечко добро искористио минутажу у првом полуврему, био бољи од Муслија и Гагића, у другом га није ни убацио.
Што се тиче те четворке, морамо довести неког кад већ од Бертанса како ствари стоје нема ништа, он док се уигра и ако га пусте у марту, оде сезона.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia E72
Citat
Dule trazi da pravimo faul

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.