2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 554541 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Добро је, ваљда се ниси загрцнуо. Ево све ме је срам због вас честитих што величате оног који први у реду прави мањак на рачуну, беспотребно, води га кући па играјте пинг понг можда му сине идеја за нову акцију у нападу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
lele lele tebi ne valja vujosevic  Smile
pazi jeste da on sere mnogo i da preuvelicava stvari tj od misa pravi slona,kao npr u derbiju vidi neke nebuloze tipa boban kampuje u reketu ,a ne buni se sto cim primi loptu boban odmah ga jedno 5 igraca lupi po ruci itd itd...e da i kuka nema kesa ,nema kesa a kinsi,lovernj i vesterman igraju zato sto vole partizan ! daj nemojte da padate na maloumne izjave ,sad ce tepic da dodje iz lijetuvosa gde mu je plata zagarntovana samo zato sto voi partizan jelte mhm,eo potrcao je...tako da ta prica mi nemamo para kmeee ne pije vodu! ok ,istina nema se 30 miliona budzet,ali da se ima kesa ima se  Smile
e sad reci da dule ne zna da vodi ekipu su najveca glupost koju sam cuo u zivotu,serenda dosta,al je dobar trener !
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia N73
U kakve ti nebuloze vjerujes kada mislis da Lovernj i Vesterman igraju za velike pare.I para se nema,nego se krpi vremenom zato i postoje dugovanja.Draganu je bruku se para duzno ali on igra i dalje jer zaista voli Partizan,a ne kao kod nekih drugih timova.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2013, 12:33:33 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
U kakve ti nebuloze vjerujes kada mislis da Lovernj i Vesterman igraju za velike pare.I para se nema,nego se krpi vremenom zato i postoje dugovanja.Draganu je bruku se para duzno ali on igra i dalje jer zaista voli Partizan,a ne kao kod nekih drugih timova.
ne mislim da igraju za bruku para,niko kod nas ne igra za bruku kesa nego hocu da kazem da su im plate redovne,ako i nisu redovne sigurno ne primaju 2-3 plate godisnje kao sto se predstavlja,a to za milosavljevica je takodje glupost naravno da voli partizan,ali da mu se toliko duguje ta prica ne pije vodu !
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia N73
Debeli sam rekao da su mu ostali duzni 70 000 iz prethodne sezone jos 6 stipendija iz ove,hoces da kazes da laze?
I igraju ovde za bruku para vasi stranci
« Poslednja izmena: 09. Dec 2013, 13:02:51 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0

Ako je Draganu "bruku se para dužno" onda Dragan ne može imati malu platu.
Vesterman je došao kao igrač koji je jedan od najvećih Evropskih talenata na pleju a to košta.
Kinsi odličan stranac, pretpostavljam da ne igra i on zbog ljubavi, ili možda igra?
Trener vam je najskuplji u ligi....uz Repešu. Mada po meni on i vredi tu gomilu para, samo Partizanu, ali vredi....

A i ako se nema para, nije sramota nemati....

Debeli sam rekao da su mu ostali duzni 70 000 iz prethodne sezone jos 6 stipendija iz ove,hoces da kazes da laze?

Hoću da kažem. Smiley
On je osvedočeni lažov, realno....

Citat
I igraju ovde za bruku para vasi stranci

I više...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia N73
Ja ne vjerujem da Vesterman ima vise od 100 hiljada godisnje,daj Boze i toliko,sam si rekao jeste talenat ali ne dokazan igrac zato je i dosao kod nas.Pazi kad kazem bruku mislim prije svega na iznose koji za nas obicne ljude su preveliki,u svijetu kosarke to i nisu tolike pare,samo sto se nakupilo neisplacenih obaveza pa to djeluje vau.Istina je da debeli jauce za pare i ja sam tu malo ljut,ne toliko na njega kao na marketing kluba.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Vesterman je došao kao igrač koji je jedan od najvećih Evropskih talenata na pleju a to košta.

I Dalo je došao kao talenat, i Bogdan je došao kao talenat, i Milutinov je došao kao talenat. Jel i oni "koštaju"? I Đekić je u ono vreme bio jedan od najvećih evropskih talenata na svojoj poziciji, jel i on "koštao"? Jel "koštao" Miljenović?

Leo je odbio Ljetas pre nego što je došao kod nas (možda laže), a oni mu nisu sigurno nudili manje para. On i Lovernj su došli kao anonimusi i nemaju veću platu od 150k. Verovatno imaju dosta manje. Obojica pride imaju izlaz iz ugovora, ali to ne žele, jer znaju ko je i šta je Partizan. Zapravo su obojica zbog toga i došli, prvenstveno Leo. Tako se recimo sjebo Pulen, što je i sam priznao prilikom gostovanja Barselone (a možda i on laže, ko zna). Mada eto, on napravi karijeru. Retko koji stranac posle Partizana nije otišao u kvalitetan evropski klub, a to su ova dvojica prepoznali.

Citat
Kinsi odličan stranac, pretpostavljam da ne igra i on zbog ljubavi, ili možda igra?

Pretpostavke, kao što i ja pretpostavljam da je on jedini igrač koji na vreme dobija pare. Mada tu nema šta da se pretpostavlja, zna se da nijedan srpski košarkaš ne dobija pare na vreme u KK Partizan. Šalić još uvek dinar od kluba nije dobio.

Citat
samo Partizanu

Postali ste papagaji. Čovek imao jednu neuspešnu sezonu i on valja samo Partizanu. Daj njemu sad ovaj tim CSKA što sad vodi Mesina da vidiš šta bi uradio, a ne da mu se za 60% skreše budžet i da mu se daju pare za Bobija. Centri su tad bili Bobi, Kaun i Sokolov. Do jaja ono... kao.

Kako od i šta god ko pričao, Partizanu se svako malo blokira račun i to je valjda dokaz da para nema. Pametnom dosta. Al dobro, vi znate da debeli laže i da svi igrači, kao i on sam, primaju platu na vreme i da imaju otprilike 250k svi odreda. Neki čak i unapred 3 meseca dobiju.

Povraća mi se.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2013, 17:10:52 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia N73
Kinzi ima najvecu platu 200 k
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0

Citat
Partizanu se svako malo blokira račun i to je valjda dokaz da para nema. Pametnom dosta.

To nije dokaz da para nema. To je dokaz da u tom momentu nema para na tom racunu za dospele obaveze.

Citat
Daj njemu sad ovaj tim CSKA što sad vodi Mesina da vidiš šta bi uradio

Niko vise nije lud.

Citat
Povraća mi se.

Jel ti se jede kiselo?

Citat
Šalić još uvek dinar od kluba nije dobio.

Sto dovodite igrace koje ne mozete da platite?  Smile

« Poslednja izmena: 09. Dec 2013, 17:40:07 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.