2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 564 565 567 568 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 757404 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung 
Sarma je srpska,da se razumemo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
...
« Poslednja izmena: 13. Jun 2013, 19:36:59 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Nikad nisam skrivao svoje misljenje niti sam glumio pristojnost. Uvek pisem kako se trenutno osecam. Nekad me boli djoka kad je ko i sta rekao a nekad bi i tebi i sarmi madjaru sve po spisku. Nemam problem sa tim.
Ма нема проблема, само што никад ниси све по списку, увек све фино. Е а онда си мене напао јер сам 'никад отворено све по списку увек све фино' зато што сам ставио клип који је правио ДЕЗ. ДЕЗ човече.
Ја могу да разумем да ти имаш негативно мишљење о мени (мада сам мислио да то није случај) ал да ми за озбиљно узмеш качење онаквог клипа то не капирам. Клип јеоте са свињама у њему и којечиме, лика који је изјављивао да председника ФКП поставља Ватикан. Ајде бре. Па и да не знаш ништа о њему (а СВИ знају ко је ДЕЗ, ултимативни разоткривач црногбелог света, духовни отац Супербрке) капирам да је клип довољно идиотски да схватиш спрдњу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Rakoc na 0:03

то је то, јеби говно пргаво !!!!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Pazi ovako, o tebi bas nemam negativno misljenje, naprotiv, zato sam i popizdeo jer kazem ti, da je neko drugi to postavio na nasoj temi bolelo bi me uvo.  Jasno je bre da nisi ti pravio klip ali si ga tako postavio na nasoj temi bez ikakvog komentara i odatle sledi da podrzavas klip, na kojem smo i mi navijaci (mozda bas ja) predstavljeni kao svinje na onoj jednoj slici.  

A znam tvoje misljenje o DV pa se ovo ne razlikuje mnogo, s tim da su i navijaci i igraci predstavljeni kao svinje.

To ko da sam ja postavio na vasoj temi nesto u fazonu "cigani pusite ga...jebem vam sve zivo i mrtvo...blablabla"  bez ikakvog dodatnog komentara, i to 2 sata posle bolnog poraza od vas......a da se posle pravdam "pa nije to moje, nisam ja pravio...ja ne mislim tako..."
« Poslednja izmena: 13. Jun 2013, 20:01:11 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia E72
Nikad nisam skrivao svoje misljenje niti sam glumio pristojnost. Uvek pisem kako se trenutno osecam. Nekad me boli djoka kad je ko i sta rekao a nekad bi i tebi i sarmi madjaru sve po spisku. Nemam problem sa tim.
Ма нема проблема, само што никад ниси све по списку, увек све фино. Е а онда си мене напао јер сам 'никад отворено све по списку увек све фино' зато што сам ставио клип који је правио ДЕЗ. ДЕЗ човече.
Ја могу да разумем да ти имаш негативно мишљење о мени (мада сам мислио да то није случај) ал да ми за озбиљно узмеш качење онаквог клипа то не капирам. Клип јеоте са свињама у њему и којечиме, лика који је изјављивао да председника ФКП поставља Ватикан. Ајде бре. Па и да не знаш ништа о њему (а СВИ знају ко је ДЕЗ, ултимативни разоткривач црногбелог света, духовни отац Супербрке) капирам да је клип довољно идиотски да схватиш спрдњу.

1. Јел дез пише још?

2. Јел то сигурно није неки прикривени гробар који подјебава?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Бођи био је коментар.

Smile

Боксинг е, зонфа мрзим вас. А пар страна пре тога вам честитао на заслуженој титули.
Просто одушевило ме је колико је то идиотски клип, ето зато сам га ставио. Сваки божији дан делимо овде на Спорту којекакве идиотизме и церекамо се. Ово јесте идиотизам из звездашких редова ал ја немам проблем са тим. Контам да ће због овога Ђора да ме избаци из групе ал нема везе, ионако цвикам од фајта.

едит: Вељо не знам стварно. Ко год да је свака му част на инспирацији и доследности. Лик дође с времена на време на РСБ и звекне неки текст да га читаш 20 минута. Папа поставља председнике у ФКП, Вујошевић и Сорош су полубраћа, Партизан је истурено одељење шиптарских сепаратиста са седиштем у брдима око Тиране......... Мегацар. Општа комедија буде кад се појави.
Мада тепко ми да поверујем да је Гробар. Па ко је толико луд да потроши толико времена јеоте. И онај блог је био пун огромних текстова, па клипови и чудеса....

диви ово
http://www.youtube.com/watch?v=2cUiqLU2Y1I
https://www.facebook.com/Delonimni
Овде на фејсу имаш његов упад на неку масонску изложбу, кае
Citat
Делонимни преузимају одговорност за напад на Масонску ложу Србије. Изложба Регуларне Велике Ложе Србије, посећена је јуче и тролована духом Звездаштва. Од сад сви масони за свог врховног бога светлоношу просветитеља имају Црвену Звезду!

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2013, 20:17:34 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
http://dezvez.blogspot.com/

Зашто презирем п....

FK PTARIZAN - jer su siptarski klub....

FK PAKISTAN - jer su tamnoputi pakistanci muslimani, islamski romi, fk talibani

FK PAPTIZAN = PApski vatikanski jezuitsko masonki FRANJEvacki klub. PAPIZAM se uvodi na mala vrata u Pravoslavnu Srbiju rezimskim nametanjem ovog imena u usi naroda! smrt

FK PENALTIZAN - sudije mu sude nepsotojece penale , vec decenijama su bruka i antipropaganda fudbala, penali u 99 minutima.. nosilac svetskog rekorda po broju dosudjenih penala u jednoj sezoni..

FK PEDERIZAN - jer su dokazani pederasi u navijackom svetu, i vole da ga primaju u derbijima........
P. ♥ ANAL SEX - P.F.C. - Pederski Feget Club

FK POLICIZAN - jer im Ivica Pickica dacic upravlja klubom, jer su POLICIJA - KOALICIJA

FK PATIZAN - jer je pacenik navikao da pati, gubi i promasuje, tuzni crni klub sa groblja..

FK PLATIZAN - jer placaju sudije, premiraju protivnike, kradu namestaju.. nesposobni sami da posteno osvoje nesto kao Zvezda, produzavaju im utakmice i do 15 minuta dok slucajno neka lopta zaluta u mrezu

FK POLITIZAN - jer su rezimski klub, omrazen u narodu, jer im politicari pomazu u opstajanju, finansiranju i namestanju utakmice...

FK PALIZAN - spaljeni klub i stadion.. / drugo znacenje: pali komunisticku borac nosilac spomenikA u drugom svetskom ratu...

FK PRATIZAN - jer su stalni pratilac prvog, najveceg, najuspesnijeg, najtrofejnijeg, najpopularnijeg fudbalskog kluba CRVENE ZVEZDE

FK PETARDIZAN - brukanja petardama .. makabi tikva, dinamoKroacija, slavija, artmedija, ZVezda ....... ............ .......... ........... .........

FK PORAZAN - Od malih 5oligasa timoka, preko derbi razlike, do evro brukanja. sve porazi i u navijackim tucama,navijanju i su bitna odlika grobara

FK PROPALIZAN --P.F.C. Propali Fudbalski Klub

FK PICKIZAN - picke najvece - Picka Fudbalska Curica / Pusi Fudbalska Cica

JSD PENTAGRAM - sekta, grb u obliku pentagrama, i 6 baklji.

JSD PARAZIT - - strani okupatorski PROJEKAT ubaceni klub osnovan od strane ustaske mladezi pod diktatom judeo masona iz vatikana.. sa ciljem da razori Srbiju otme nas novac i siri kompleksasku mrznju steteci duhu naseg naroda

JSD PATLIDZAN - jer je truo i smrdi..

JSD PRDIZAN - odvratna ruzna crno bela govna
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ето гаааааааааааааааа Smile

Д.Е.З. - Друштво Езотериста Звездаша
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung S4 mini
Evo jedan citat sa nekog ciganskog foruma, ortak mi poslao, umro sam od smijeha.  Smile
Citat
Jedino objasnjenje za ovakve prikaze i nakaze, je da su dopingovani. Videste li Bogdanovica, kao u hororu.a skoro sam siguran da piju nestto. Zato oni i igraju dobro bitne utakmice.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 564 565 567 568 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.