2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 455 456 458 459 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 752498 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Najveci problem je sto Dule sada ima "sebi ravnog" koji takodje voli da se eksploatise i prica gluposti (to mu stoji kao politicaru)!

Vujošević: Verovatno sam kriv i za pljuvanje u Železniku

Epilog derbija: Zvezdi meč bez publike, Vujoševiću dve utakmice suspenzije!

Samo me interesuje kad bi se ovo desilo u play-off-u da li bi smeli ovakve kazne da donesu.  Smile
Sad kad je nebitno, onda se kao izivljavaju sa kaznama...

Najzad normalna izjava i spustanje lopte... mada sad ocekujem opet dizanje tenzije od Covica.

- Igrači drugog tima sa klupe su bili toliko u terenu, a sudija to nije sankcionisao. Takođe, zaobišao je i kaznu kada su mene udarili loptom. U redu, razumem i znam da su pod pritiskom, ne kažem da se nije desilo to što se desilo, ali je sve izvučeno iz konteksta. Pa, ne mogu ja sudiju da vodim na sladoled. Ne kažem da sam skroz objektivan, ali pričam zaista ono što mislim. Poneo sam se pošteno, iako ne mislim da je moja reakcija bila racionalna. Verujem da u sportu pravda treba da pobeđuje, a to što se stvari izvlači iz konteksta je da bi se pažnja skrenula sa nekog drugog incidenta. Verovatno sam i ja kriv za pljuvanje u Železniku.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2013, 14:38:00 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Epilog derbija: Zvezdi meč bez publike u "Pioniru", Vujoševiću dve utakmice suspenzije!

http://www.sportal.rs/news.php?news=97880

...Kazne nisu izbegle ni sudije. Obrknežević je suspendovan tri utakmice zbog neprimenjivanja Pravila igre, a sa po jednim mečom suspenzije kažnjeni su Nešović i Mažić, zbog istog propusta tokom derbija u "Pioniru".

--------------------------------------------------------------------------------------------------

"Sve što se dogodilo, bilo je u određenom kontekstu. Sudije su isključile Bertansa, Vestermanu dodelile nepostojeću petu ličnu grešku, a nisu isključile košarkaše Crvene zvezde, koji su se sa klupe umešali u incident, pre svih Nelsona. Ja posle takvih odluka ne mogu sudije da vodim na sladoled. Nažalost, moja priroda je takva. Sport je izmišljen da bi u njemu pravda pobeđivala, jer ne pobeđuje nigde drugo u životu", rekao je trener Partizana mt:s na konferenciji za novinare.

"Pravilo je svaki igrač koji napusti klupu i postane učesnik incidenta automatski biva isključen. Zato sam ja prvo obezbedio da niko od naših igrača ne uđe na parket. Pitate se šta bi se dogodilo u Evroligi da je sudija onako povučen za ruku? Ja pitam šta bi bilo u Evroligi kada bi igrači ušli sa klupe na teren i šta bi bilo da je gledalac pogodio trenera loptom?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Ja imam samo jedno pitanje za olmajti Duleta? Sta on koji kurac radi na sred terena i u guzvi medj navijacima? To radi pomocni trener,Todoric,Silobad,Vujanic ili ko god da je tamo u odelu jos...trener zna gde treba da bude.

Dakle to je glavno i osnovno pitanje...pustite vi demagogiju,jer ne bi njega niko ni gadjao loptom da je on bio na klupi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ne lupaj Malkine.  Znaci i za to sto je pogodjen je Dule kriv  Smile   serendate samo tako.

Smirivao je svoje igrace. Apsolutno ima pravo da bude u terenu kad su kompletne ekipe vec tu.

“Stvarno mislim da se donekle i preteralo jer su se pojavile pretnje, a neko je čak objavio i njegovu adresu. Covek je pogrešio, izvinio se i ja sam to prihvatio”, rekao je Vujošević.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2013, 15:11:33 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Vestermanu dodelile nepostojeću petu ličnu grešku
Smile Smile Smile
Pa nema normalne osobe koja se razume u kosarku da ovo misli.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia N73
Pa ti samo pokazujes koliko nemas pojma kada je tebi ono faul,ako mu je vec svirano ono u napadu u prethodnom,onda je ono duplo tezi faul Cvetkovica u napadu.Da ne pricam je Cvetkovic flop odradio kada je Vestermanu sudjena 4 greska
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Citat
Vestermanu dodelile nepostojeću petu ličnu grešku
Smile Smile Smile
Pa nema normalne osobe koja se razume u kosarku da ovo misli.

Garant je mislio na 4. par sekundi ranije.  4. je bila izmisljena u napadu.
A i to je tacno, ako je ono bio Vestermanov faul u napadu onda je onaj sledeci u najmanju ruku identican.  Ali jbg, ovde su samo cigani realni.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2013, 15:19:56 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung SGH-E590
Da nisam gledao utakmicu u prisustvu grobara pa i da komentarisem vase lupetanje! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Citat
Играч Партизан МТС–а, Давис Бертанс, кажњава се новчаном казном у износу од 118.000 динара и забраном играња на једној утакмици (Партизан МТС – Војводина Србијагас) због досуђене као виновника инцидента.

Играч Звезде, Бојан Суботић, кажњен је са 59.000 динара због досуђене искључујуће грешке, такође као учесника инцидента.

Smile

« Poslednja izmena: 05. Apr 2013, 16:06:03 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Da nisam gledao utakmicu u prisustvu grobara pa i da komentarisem vase lupetanje! Smile

Au Roki jbt ti nisi normalan.  Znaci ako su tvoji drugari grobari rekli drugacije to menja stvar iz korena  Smile

To ko kad bih ja nekim zvezdasima rekao "znate jedan Roki sa burek foruma kaze da je Jankosan dobar trener"  i to mora da je tako  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 455 456 458 459 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.