2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 755276 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Crnogorska veza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Citat
Pogledaj kos Milosavljevica. Pa napisi ovo opet.

To je cist faul....bez daljnjeg.

A sto jedes govna? Mozes po jednoj situaciji zakljuciti kakvo je ko imao sudjenje? Treba neko da napise jednu gresku na stetu Cedevite i da pise kako su ih pokrali?

Partizan je imao odlicno sudjenje.

Jel' Vestermanova druga licna uz aut liniju cist faul? Jel Rajt nije napravio korake kad je bacio lotu u vis pa nastavio? Mrtva lopta? Nas drzi loptu njihov naseg. Ono guranje u aut pre Gagiceve izgubljene lopte? Namerna licna? Decko ga dodirnuo nije. Jel' nad Bertanosm nije bila namerna u reketu posle one sekire s ledja kad su dvojica njihovih pali na njega? Jel' Tomas dobio tehnicku za ono unosenje sudiji u lice?

Nisu nas unistili ali ovo nije odlicno sudjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Pa pametni je napisao kako je Vesterman ustvari ispustio loptu i da je ona slučajno došla do Mislosavljevića,

Nigde nisam napisao da je lopta slucajno dosla do Dragana, bezobrazno je izmisljati.. evo i drugi kazu da je Leu ispala lopta, izgleda da su svi bezobrazni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Pogledaj kos Milosavljevica. Pa napisi ovo opet.

To je cist faul....bez daljnjeg.

A sto jedes govna? Mozes po jednoj situaciji zakljuciti kakvo je ko imao sudjenje? Treba neko da napise jednu gresku na stetu Cedevite i da pise kako su ih pokrali?

Partizan je imao odlicno sudjenje.

Jel' Vestermanova druga licna uz aut liniju cist faul? Jel Rajt nije napravio korake kad je bacio lotu u vis pa nastavio? Mrtva lopta? Nas drzi loptu njihov naseg. Ono guranje u aut pre Gagiceve izgubljene lopte? Namerna licna? Decko ga dodirnuo nije. Jel' nad Bertanosm nije bila namerna u reketu posle one sekire s ledja kad su dvojica njihovih pali na njega? Jel' Tomas dobio tehnicku za ono unosenje sudiji u lice?

Nisu nas unistili ali ovo nije odlicno sudjenje.

Veruj mi da bi mogao da nabrojim gomilu stvari koji su svirane na stetu Cedevite....od Bilanovog "faula" u bloku, preko faula pri ulazu Tomasa....i gomile sitnih gresaka koje su sudije napravile na obe strane....
I ovo sto si napisao....pola stvari ne drzi vodu, ne zato sto ti ne znas sta je faul vec zato sto gledas pod velikom tenzijom, nemoguce je biti realan....uostalom boli me kurac, nek su vas pokrali...isti kurac da li vas pokradu ili ne kad cete ionako da pricate da su vas pokrali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
“Nemam šta da kažem jer više nisam trener. Izgubio sam utakmicu u crnogorskoj-srpsko-slovenačkoj režiji”, rekao je Petrović

испиздиа мали ујо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
ima informacija da su debelog napali u zagrebu i da ne moze da izadje iz hale jos uvek

Mozda hoce da mu se nacestitaju rodjendana  Smile

kakav vikend:
fudbal: Partizan-D.Srem 2:0
vaterpolo: Partizan-C.Zvezda 10:8
kosarka: Cedevita-Partizan 76:77
rukomet: C.Zvezda-Partizan 26:30
kosarkasice Partizana postale Sampionke
jedino Rad kiksnuo

Smile Smile Smile

Dokaz da je čovek opterećen Zvezdom. On piše o "kiksu" Rada na temi KK Partizan. Ne znam šta da kažem.

Citat
Поштено говорећи Вестерман јесте испустио лопту.

Niko ne govori o situaciji kada mu je lopta ostala iza, nego o dodavanju ka Milosavljeviću. Jedino lud ili drogiran ne vidi da je čovek lupio loptu o zemlju. Ma ne mogu više da se nerviram, ne treba mi to. Bitno je da je Vesterman slučajno dao loptu. Nema dalje od ovoga svega mi. Zapanjen sam.

Srečan rođendan Debeli i da nas vodiš još 40 godina.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Pa pametni je napisao kako je Vesterman ustvari ispustio loptu i da je ona slučajno došla do Mislosavljevića,

Nigde nisam napisao da je lopta slucajno dosla do Dragana, bezobrazno je izmisljati.. evo i drugi kazu da je Leu ispala lopta, izgleda da su svi bezobrazni  Smile

Pa ako mu je ispala, logično je da je slučajno došla do sledećeg igrača. Ne može lopta sa igračevom namerom da dođe do igrača ako mu je ona ispala.

Majko moja...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Citat
Црњо не знам како бих га назвао. Ваљда човек капира да сте имали доста среће, откуд знам.

Nazvaću ga samo bezobraznim.

Ja stvarno ne znam sta si se navrzo, koji ti je, uzmi popij nesto, smiri se... ceo forum tvrdi da nije bio faul nad Tomasem, samo vas dvojica penite i nazivate ljude ustasama, ceo forum pise da smo odigrali lose kao i skoro celu sezonu, ali da nas je najzad sreca pogledala,  samo vas dvojica terate kontru... sjasite malo...

NazivaM čoveka ustašom, nemoj brata da mi uplićeš u to, bezobrazniče jedan. Sram te bre bilo tvojih godina lažljivih.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 21:45:41 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
ceo forum tvrdi, ceo forum pise

да си ти скот огавни.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Citat
Ja stvarno ne znam sta si se navrzo, koji ti je, uzmi popij nesto, smiri se... ceo forum tvrdi da nije bio faul nad Tomasem, samo vas dvojica penite i nazivate ljude ustasama, ceo forum pise da smo odigrali lose kao i skoro celu sezonu, ali da nas je najzad sreca pogledala,  samo vas dvojica terate kontru... sjasite malo...

Nisam pomenuo Tomasa niti bilo koji faul nad njim.
Nisam pomenuo Ustasu.
Nisam pomenuo igru niti pisao o njoj.

Koju si kontru ti umislio?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.