2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 754879 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Ispred Partizana je. Sad moz u penziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
 Smiley 1

Trebo je onda posle Sirokog da se penzionise, da ne cekica za dzabe ovo kolo...
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 00:30:12 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Раднички обезбједио пласман на Ф4.

Pa? Smile

a i nisu obezbedili
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 02:10:45 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Smiley 1

Trebo je onda posle Sirokog da se penzionise, da ne cekica za dzabe ovo kolo...

Ovom pobedom je verovatno obezbedio bolju poziciju od nas u regularnom delu jer nijednu jaku utakmicu nemate do kraja.

Ali Radnicki nema veze s tim. Muta zivi da dokaze da je bolji trener od svakog coveka ili svinje koja sedne na nasu klupu. Oduvek je mislio da je stvoren za trenera Partizana i definitivno mu je krivo sto ne sedi na nasoj klupi. Kad ga sretnes na ulici, pitaj ga.

Da li je u pravu? Ja mislim i znam da jeste. Kad Dule ode opet, voleo bih Mutu na nasoj klupi. Mnogo zna i odlican je trener. Od FMP-a mu nije problem da izgubi 50 razlike uz sramnu kosarku ali ce nas da zgazi iz inata. Da bi dokazao sebi a pogotovo drugima (Danilovicu) ono u sta je ubedjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Да не воли Вујошевића то знам из прве руке, а то да му је животни сан клупа Партизана. Могуће, стварно не знам. Углавном не верујем да му је 'финта' сезоне да прескочи Партизан, а далеко од тога и да је све решено, ми смо екстремно непредвидиви, можемо до краја сезоне да имамо 0-3 а можемо и 3-0.

Да много зна и да је одличан тренер се слажем, ал он овакав пос'о ко што има у Крагујевцу не може нигде на планети да има. Да даје 10% себе, да блеји по кафићима по цео дан, да пијанчи, да се зајебава а да има јако коректну лову, то нема нигде само у КГ. Ја мислим да би ми са овим тимом могли да напднемо и титулу, само кад би Мута хтео да се уозбиљи. Ал јбг осетио меко, сви смо радили или радимо за плату, кад те овај изнад тебе не малтретира нормално да ћеш да забушаваш  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Muta je možda u pravu, ali je i ljiga od čoveka u isto vreme. Ako nisi tu gde bi voleo da si, pa onda nipodištavaš bilo kakav Partizanov uspeh, znači da si mnogo velika ljiga. Zgadio mi se. Da je dobar trener jeste. To je pokazao i pokazuje godinama unazad, prema rezultatima Radničkog. Svake godine otkrije ili preporodi 3 igrača. Ćapin. Kladim se da je retko ko čuo za njega pre Radničkog. Emening, Birčević, Mijatović, SINOVEC... koji su bre to košarkaši? Godinama unazad Li, Sajmon, Skot. Lija je, čini mi se, doveo iz Mađarske (jebote). Jedini igrači koji su došli sa dobrom reputacijom u Radnički u poslednje 3 godine su Miljan Pavković i Teriko Vajt.

Radonjića bih voleo za trenera, al tek kad Debeli umre.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2013, 02:27:35 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Да не воли Вујошевића то знам из прве руке, а то да му је животни сан клупа Партизана. Могуће, стварно не знам. Углавном не верујем да му је 'финта' сезоне да прескочи Партизан, а далеко од тога и да је све решено, ми смо екстремно непредвидиви, можемо до краја сезоне да имамо 0-3 а можемо и 3-0.

Да много зна и да је одличан тренер се слажем, ал он овакав пос'о ко што има у Крагујевцу не може нигде на планети да има. Да даје 10% себе, да блеји по кафићима по цео дан, да пијанчи, да се зајебава а да има јако коректну лову, то нема нигде само у КГ. Ја мислим да би ми са овим тимом могли да напднемо и титулу, само кад би Мута хтео да се уозбиљи. Ал јбг осетио меко, сви смо радили или радимо за плату, кад те овај изнад тебе не малтретира нормално да ћеш да забушаваш  Smile

Sigurno da vise znas od mene ali mi se cini po onome sto vidim u prenosima da Muta prilicno ozbiljno shvata svaku utakmicu. Kad pocne da urla frfljajuci pomislio bi covek da ce na vesala ako izgubi.

Ne znam ni koliko je Radnicki spreman i voljan da uopste igra EL. Uleb kup vam je verovatno bio cilj. Nasao je ekipu u kojoj ce uz finu lovu, sto njemu sto za roster, da odigra laganu sezonu, ispuni cilj i usput dokaze da moze da nam srusi sistem i pokaze da je bolji. Kako je Dule posatao trener. Sa malom ekipom dobijao najvece.

Da je hteo mog'o je za vece pare napolje al' tamo ne moze da dobije Partizan. Mada njega ne razumeju u rodjenoj zemlji...  Smile

Dobar je bre Muta. Volim sto je dugo u Radnickom. Steta sto Kari nije ostao kod ovih. Zamisli zajednicki pres pre F4.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
DA je Kari ostao kod ovih  Smile mi bi bili na F4 Evro kupa a F4 ABA lige bi obezbedili jos pocetkom januara. Kup ne bi ni igrali,Kari bi podelio medalje jos u svlacionici..cisto da se ne znoje igraci i odigavaju one silne utakmice...

Mada moram da pohvalim i Vukoicica...u stvari nije tema.

Muta,da...da se Muti jos jedared ispuni vlazni san i vrati se u Partizan to bi bio dobar potez,za njega verovatno. Ne smem ni da pomislim kako bi to izgledalo sa njim a u isto vreme i Evroliga. Bila bi opsta pisijada,vratili bi ste se opet na onaj cuveni 2-19 skor po grupama. Jednostavno,on je postao onaj tip trenera koji zna znanje,odlican je...ali caruje u domacoj ligi. Kao i ono sto imamo kod igraca,kida u Srbiji a gde god ode preko grane on se pogubi.

Mislim da je njemu neki zenit karijere,mislim na volju,trud,entuzijazam,prosao i zelim mu da ostane u radnickom,osvoji nekoliko trofeja i razuveri me totalno. I naravno da se najvise trudi protiv Partizana jelte  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Ne znam brale kako da vas zovem a da se ne naljutite.  Smile
Idi bre Vlada Jovanovic ga dobij'o. Ja bih pocep'o licencu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ma brate zezam se,zovi nas kako oces...meni ni FMP ne smeta... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.