2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 751330 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Bili smo itekako moćni. Konkurencija je bila dosta jaka, pogotovo u Evroligi, kada smo igrali triput TOP 8 i jedared F4. I za to "moćni" nisu zaslužne pare, nego onaj po kojem neki ljudi pljuju i oni preko kojih dovodimo te igrače. Marić je recimo došao kao rezervni centar osrednje španske ekipe, a na preporuku Šćepanovića došao. Postade, u to vreme, najbolji centar Evolige. Nije on tek tako postao igrač.

Mislio sam na našu ligu i region... to što si naveo jeste ogroman uspeh mada to su sasvim druge utakmice, adrenalin, naloženost, puna hala, tu pravila ne važe (najbolji ti je primer ove godine utakmice sa Barsom i CSKA) i na kraju krajeva veliko ime koje nosimo kao klub generalno u evropi... pa igrali smo i sa Kimetom Bogojevićem F4 bez para i bez ičega... isto kao što smo tih godina igrali dobro u evropi pre toga nismo... jel se sećaš onih sezona kad smo završavali evroligu sa 2-10 i 2-12... znači poklope se nekad kockice nekad ne...

Imamo loš tim i to niko normalan ne može da ospori... ja i ne očekujem neka čuda od Vujoševića ali ovo kako je on vodio ekipu do sad mogao je bilo ko... mogao je i Miloje da vodi Partizan sa ovim klincima, dobro bi mu došlo da krene trenesku karijeru u velikom klubu, isto onako kako su i Vujoševiću dali pre 30 godina...
Sami su rekli pre sezone da je mlada ekipa i da ne očekujemo ništa i zašto on sad lepo ne kaže ono čuveno ''jeo sam govna, radio sam to i to'' u prevodu loše smo odigrali, loše sam postavio taktiku, igramo katastrofalno cele godine ali bolje ne možemo ili ne znamo... šta je tu problem? prvi bih to prihvatio a ne ovako tvrdoglavo i dalje po svom priča o sudijama i ostalim faktorima koji veze nemaju sa košarkakškom igrom i posle očekuješ da ga u tome podržavam samo zato što je legedna kluba....

A ako si mislio na moje komentare, izvinjavam se ako je nekoga nešto uvredilo. Nemam nameru da vređam. Kada kažem recimo da "razmišljanje nije najčistije", pod tim ne mislim da čovek nije čist, već njegovo razmišljanje. Nadam se da to nije uvreda.

Ne na to nego na ono ''jadni ste'', ''ubite se'' i ''neka vas je sramota''
I nisam mislio na tebe direktno jer nisi ti jedini ovde koji ga brani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
браво момци, почех да читам све по мало, немам снаге баш до краја али лепо ми делује, треба да се стисну муда, наравно они који их имају, дијаболу милосвљавеића не рачунам туу. мора ова центарска говна да покажу мало више муда и тоће мн ого значити
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Zar od cigana nista nismo naucili?

Ja sam od cigana naučio na nikad ne bi trebalo udarati na svoje. A mi to upravo radimo. To nam najmanje treba u ovom trenutku. Sve što je potrebno je podrška.

Citat
Samo hrabro!

Smile

Citat
Mislio sam na našu ligu i region

A... pa nije fer da se ne računa Evroliga. Dakako se i to računa u konkurenciju.

Citat
jel se sećaš onih sezona kad smo završavali evroligu sa 2-10 i 2-12

A jel se sećaš one sezone... ABA liga beše... 13-9 su u jednom momentu imali... u EL isto samo 2 pobede... i isto imali krš ekipu kao i tada... isto nas Debeli vodio... i tada u ABA, isto kao i pre 10 godina, prozivaše debelu svinju, jebaše mu sve živo... a posle ga dizaše i stavljaše na stolicu pored samog Boga. Jel se sećaš toga?

Citat
mogao je i Miloje da vodi Partizan sa ovim klincima

Nije mogao. Da je mogao, vodio bi. Zna se zašto je Dule doveden i da ovo nije kratkoročno rešenje, a ovde se mnogi prave ludi izgleda.

Citat
Sami su rekli pre sezone da je mlada ekipa i da ne očekujemo ništa i zašto on sad lepo ne kaže ono čuveno ''jeo sam govna, radio sam to i to''

Zašto da kaže da je jeo govna kada se dešava upravo ono, ili slično tome, što je tada govorio?

« Poslednja izmena: 24. Feb 2013, 01:37:40 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Sony Xperia miro
Ja tek sad kontam da ako nas Cedevita dobije sa 4 ili vise da cemo biti sesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Dobijamo Cedevitu, siguran sam. To je, mislim, jedini domaći teren koji nema neku pomoć navijača, uz Olimpiju. A Olimpiju smo tamo dobili.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2013, 01:40:44 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Sony Xperia miro
Ali reci koji pritisak ce da bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Opet 300 sa 200. Pocecu da pijem lekove za smirenje u 26. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
A jel se sećaš one sezone... ABA liga beše... 13-9 su u jednom momentu imali... u EL isto samo 2 pobede... i isto imali krš ekipu kao i tada... isto nas Debeli vodio... i tada u ABA, isto kao i pre 10 godina, prozivaše debelu svinju, jebaše mu sve živo... a posle ga dizaše i stavljaše na stolicu pored samog Boga. Jel se sećaš toga?

Da krš ekipu ali i konkurencija manje više krš... a i mislim da tad nije sve zavisilo od tekuće sezone kao sad...

Nije mogao. Da je mogao, vodio bi. Zna se zašto je Dule doveden i da ovo nije kratkoročno rešenje, a ovde se mnogi prave ludi izgleda.

E pa baš zato i nije mogao da vodi. Jer da je on krenuo ovako kao Dule najurili bi ga navijači već u Decembru.
A Dule je upravo zbog toga i doveden ove sezone, da nam svima zamaže oči... pošto su prodali ceo tim i shvatili kako to navijači neće prihvatiti angažovali su njega jer bog otac u očima navijača... i sad dolazi Dule čudotvorac da od klinaca napravi neku novu generaciju tipa Grba, Divac, Djordjević, Danilović... priče za malu decu živi bili pa videli u septembru ... nije ni stigao već je počeo sa onim paćenikom Čovićem da se prepucava što naravno u drugi plan baca neiskusan tim i automatski ispada heroj kod navijača...

Zašto da kaže da je jeo govna kada se dešava upravo ono, ili slično tome, što je tada govorio?

Nisi me razumeo. Ako je već rekao da je mlad tim i ne očekujemo ništa zašto se ne drži toga nego su mu krive sudije i Čović. Ispada da je on ipak očekivao nešto ali eto viša sila mu ne dozvoljava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
HTC Sensation
Opet 300 sa 200. Pocecu da pijem lekove za smirenje u 26. Smile

Eeeee cek nemo jos da mi se skljokas...ima kod Crnje moj pp,pa nek ti procita i da mi resite problem,pa ako uspete cu ti zavrsim lekice na recepat  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Јебени Мусли. МАЈМУНЧИНА. Кад је пук'о њиховог играча лактом, да докаже ко је алфамужјак над 30 сантиметра нижим ликом. Остало.. неспособан.
Гордић тај дечко је антиталенат за било какав вид спорта, данас Милосављевић сам на тројци он му не додаје и уместо да нешто каже он га тапше по глави ко да је овај нешто скривио, уста те јебем. Прекобројан "странац".
Ловрењ солидан, има и даље своје идеје, градим се до коша после пребацујем таблу и бацам ти пас 7 метара иза леђа. Углавном, сами пали, сами се убили. Биће претешко пласирати се на фајнал фор, претешко.
И да.. са разгласа кад чујем денс група која је играла најежим се, 20 пута је морао да понови, а могао би и да се ошиша и она маскота , мислим чему то марш у Словенију. Лако је бити генерал после битке. Маму јебем и судијама, ал' не зато што мислим да су судили лоше, јер је било доста грешака на штету и једних и других, него чисто ради реда, говнари.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 387 388 390 391 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.