2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 751328 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
A i debeo je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
са овом екипом не верујем да би било који други тренер имао бољи скор,не браним дулета има и он својих грешака,али мислим да је сад ово релна ситуација
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Buki ja to znam, pričam o stavu običnih navijača... zapravo mi najviše smeta što ispada da smo mi koji kritikujemo Duleta neki izdajnici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia E72
Buki ja to znam, pričam o stavu običnih navijača... zapravo mi najviše smeta što ispada da smo mi koji kritikujemo Duleta neki izdajnici  Smile

Шта ти је Џукс, како испада да смо издајници?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
mnogi su ovde pričali kako ćemo podići formu i kako će doći igra kad bude najpotrebnije

Najpotrebnije tek dolazi.

Ja ne mogu da verujem da je za neke ovde sezona gotova. To mi nikako nije jasno. Pardon, jeste mi jasno... slušam ćaleta po ceo dan kako to priča.

Citat
čovek koji ne shvata da se vremena menjaju i da ne može više da se funkcioniše onako kako je to bilo do pre koju godinu

A na koji način su se to vremena promenila?

Citat
Vladu Jovanovića pljujem a Vujoševića zbog iste stvari podržavam jer je ovaj zadužio Partizan u prošlosti...  mene zanima trentno stanje i kad vidim da je loše može on da bude i Sale Djordjević ili Danilović, Paspalj, Grba, Kića, Praja... uvek ću reći šta mislim i znam da se to neće većini svideti..

Vlada Jovanović je imao Džerelsa/Lafajeta, Gista, Džavaija, Loa, Raduljicu, Mačvana, Pekovića, a Dule ima Vestermana, koledž gaja, Lučića, Bertansa, Gagića i Muslija. Ne shvatam, svega mi ne shvatam neke stvari.

Dule bi sa Džavaijem išao najmanje u top 8. Govorio ja kad je Džava odlazio iz Partizana da će debeli kad tad da zaigra za evropskog velikana. Smejali mi se. Dule bi bubreg dao da ima jednog takvog sad.

Inače, nevezano za Džuksov post, nego za more drugih. Sada je Vexen napisao navodne razloge zbog kojih šaka navijača želi Duletovu smenu. Ti razlozi su: Pariz, podržavanje ljudi iz FK-a i psovanje grupe navijača Partizana. Dakle, primećujemo da nijedan od tih razliga nisu vezani za košarkaški teren, dok se u isto vreme govori kako je Dule kriv za trenutni skor. Dakle, "želimo ostavku gospodina isključivo zbog lošeg selektiranja". Dolazimo do zaključka da takva razmišljanja nisu baš najčistija.

Fala Bogu pa je mnogo manje ljudi koji pljuju po jednom od najboljih stručnjaka u Evropi, od onih koji podržavaju celokupni projekat, na čelu sa doktorom.

A i debeo je.

« Poslednja izmena: 24. Feb 2013, 00:02:18 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
... a imao je i Raška, Bozica, Kecmana, Miljenovica, Andjusica... cisto da ne zaboravimo...

... a da, sudije su krive ..
« Poslednja izmena: 24. Feb 2013, 00:06:10 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Nokia 701
Brate ja nisam nikada bio za smjenu Duška V. samo smatram da je ova ekipa previše podmladjena! Pričaju da im je za cilj da idu u Evroligu, da je ne dovode u pitanje, a dovode momke od 19-20 godina ?!  Smile
Umjesto Čakarevića, momka koji uopšte ne igra, bolje bi bilo da je ostao Kecman! Ne vjerovatno koliko bi nam on značio i sa njim bi nam šanse bile 50% veće da ćemo proći grupu... Za tu politiku koliko god su krivi Todorić/Danilović toliko je kriv i DV!

Ma je*eš sve, ŽIVIO PARTIZAN!
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Sony Xperia miro
Prosto i jednostavno kome se ne svidja Dule ili Partizan nek idu da navijaju za FMP. Dosta je pljuvanja Partizana od strane ljudi koji navijaju za partizan. Raca jedini normalan lik ovde, ali mora posle svaka 2 posta da vas smiruje. A znam ja vas ako se dobije Cedevita bice odma "Osvajamo Evroligu". Ne razumem ljude koji posle 1,2,3 poraza govore kako treba da se smeni trener ili ljude koji posle 1,2 ili 3 pobede da smo najjaci u Evropi. Skandal sta pisete sve ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia E72
Ајде не сери јеботе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Prosto i jednostavno kome se ne svidja Dule ili Partizan nek idu da navijaju za FMP. Dosta je pljuvanja Partizana od strane ljudi koji navijaju za partizan. Raca jedini normalan lik ovde, ali mora posle svaka 2 posta da vas smiruje. A znam ja vas ako se dobije Cedevita bice odma "Osvajamo Evroligu". Ne razumem ljude koji posle 1,2,3 poraza govore kako treba da se smeni trener ili ljude koji posle 1,2 ili 3 pobede da smo najjaci u Evropi. Skandal sta pisete sve ovde.

Ako je tebi argumentovana kritika i pljuvanje jedno isto, to je tvoj problem... ako mislis da smo naredjali 1,2,3 poraza, to je opet tvoj problem sto pratis kosarku tek mesec dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.