2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 382 383 385 386 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 751294 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Naravno, budale su oni koji realno sagledaju da smo krs od tima (sto se dokazuje iz utakmice u utakmicu) , a pametni oni koji posle svake kukaju na sudije...

... da, najvecu odgovornost za sunovrat ekipe uvek je imao i uvek ce imati trener, igrac moze da bude odgovoran za neki potez, utakmicu, ali za ovakvu sezonu je odgovornost iskljucivo na treneru, posebno zato sto je sam selektirao ove igrace...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Naravno, budale su oni koji realno sagledaju da smo krs od tima (sto se dokazuje iz utakmice u utakmicu) , a pametni oni koji posle svake kukaju na sudije...

... da, najvecu odgovornost za sunovrat ekipe uvek je imao i uvek ce imati trener, igrac moze da bude odgovoran za neki potez, utakmicu, ali za ovakvu sezonu je odgovornost iskljucivo na treneru, posebno zato sto je sam selektirao ove igrace...

Imamo krs od tima a ti kukas na trenera?
Sam selektirao? Vi se ljudi drogirate. Sa kojim budzetom jebote ej?! Jel' ste vi ljudi svesni da su nama pripremne utakmice igrali Sombrero i malteski soko jer nemamo para da uzmemo nekog iz bar Bugarske? Ne mozes bre uvek da ubodes Boa i Marica.

Ne vredi... ne mogu.. prihvatam... krs smo, nemamo trenera, igracemo Fiba celendz ako nam narkoman sredi divlju kartu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73
A zasto se ne nadju pare,godinam je vec prica kako nema zainteresovanih,kako nam musavi blokiraju neke firme da nam ne daju pare bla bla bla...Da li je moguce da ti za 11 godina dominacije ne nisi mogao da nadjes jednom sponzore i dovedes provjerene igrace?Ko zna sta je bilo sa parama od generacije koja je igrala F4
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
"Ma sad kad te roknem ovom cipelom, majke ti ga sudijske..."  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Idi bre Bogdani u kurac jebote  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

A zasto se ne nadju pare,godinam je vec prica kako nema zainteresovanih,kako nam musavi blokiraju neke firme da nam ne daju pare bla bla bla...Da li je moguce da ti za 11 godina dominacije ne nisi mogao da nadjes jednom sponzore i dovedes provjerene igrace?Ko zna sta je bilo sa parama od generacije koja je igrala F4

I zato je.... Dule kriv? Terajte narkomana i pustite ove neznalice da pikaju basket. Ne znaju - naucice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73
Nije on kriv je Danilovic,marketing ili koji je vec kurac zaduzen za to.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
ja sam ovde pisao jos pre tri meseca da necemo otici na F4

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jel gotova sezona?
Što gledaš onda utakmice i nerviraš se ako smo sigurno ispali?

Citat
a Evrokup  Smile daj Boze, ali vrlo tesko.

Smile

Kakav si ti provokator nemam reči svega mi. Posle bilo kog poraza KK Partizan prvi dolaziš ovde da truješ temu, svaki drugi post je tvoj, svaki bolesniji od drugog.
Takvo naslađivanje tuđim mukama priliči jedino malim ljudima, kao što si ti. Bićeš i ti u sličnim mukama, veruj, ali se bilo ko odavde neće time naslađivati, u to budi siguran.

Bravo za ovo.

Što se tiče utakmice, već je valjda svima jasno da je Vujošević isključivi krivac za sve ovo šta nam se dešava otpočetka sezone. Ekipi za koju znaš da je divljačka ti dozvoljavaš da ti puca onoliko trojki. Napadi nam se svode na bezidejnost i mršenje muda do poslednje sekunde... drži igrače koji ne mogu ubaciti bacanja, gube 20 lopti po utakmici i sad će normalno opet neko reći da debeli zbog toga nije kriv nego su oni svi mladi...
Ma niko ne može da me ubedi da sa Gašićem ne bi imali bolji skor i koliko god mi bili loši i ostali su loši što je još tragičnije...

Hvala za kompliment, ali ovo za Vujoševića, mislim da nisi u pravu. Selektirao je onako kako su nam finansije dozvoljavale. Sad bi imali Brauna koji bi ovoj Olimpiji ubacio 30 (mislim da im je tako nešto i dao). Slobodna bacanja se uče samovoljno, a na centru ne može da igra Lučić ili Vesterman. Gagić i Musli. To je to. Ne umeju penale - ne umeju. Nije Dule tu kriv. Mi nemamo ni prvu petorku kako treba, a sad da se gleda ko ne zna penale da šutira pa da ga mećemo na klupu.

Ekipu koja je divljačka praktično ne možeš ni da braniš. Oni iz blokova istrčavaju i pucaju. To je to.

Gubi lopte Gordić, Bertans... ne Dule. Dule može da bude kriv kod taktičke zamisli, smisla kod napada i odbrane, nikako kod praktičnih stvari.

Mnogo mi je žao što čitam sve ovo, sve ove prozivke na Duletov račun. Mnogo. Ne žao, žalosno mi je. Malo drugačiji pojam. Čovek, koji je osvojio sa Partizanom 50 trofeja, koji nas je odveo na korak od toliko čekane evropske titule, koji je dobio nagradu Aleksander Gomeljski (!!!TRENIRAJUĆI KK PARTIZAN!!!)... spao je na to da se pljuje, ponižava, nipodištava njegov rad (najveća sramota) i tera ko najgori mogući neprijatelj.

Nadam se da ove bljutave komentare po forumima i portalima bar ne čitaju igrači.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
opet poraz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia krntija
Овој екипи треба само две корекције штос играчког кадра тиче - Прво, јак центар који зна пик ен рола, који поставља чврст блок и из њега се отвара брзо, да Вестерман има с ким то да игра кад су Бертанс и Лучић на терену. И који зна да шутне полухорог левом руком.

Друго, неки резервни плеј који није Гордић. Игра бољу одбрану од Вестермана, признаћу му то, иако му данас није био дан, ал кад је у игри ми напред стајемо, не знамо шта ћемо с лоптом. Јебеш ми све, боље Пера да се скине, кориснији би био. Ако ништа друго, бар знам да имам у ћошку сигурну прангију.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
боље Пера да се скине, кориснији би био. Ако ништа друго, бар знам да имам у ћошку сигурну прангију.

Si mu vid'o statistiku iz Valjeva?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 382 383 385 386 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.