2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 753879 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Е сад зашто нисте добили... није ми јасно стварно.

Ne zajebavaj ljude.

Озбиљан сам. Да нису стали пред крај друге ми их не би стигли, гарантујем.  Овако смо смањили на 9 и постојала је шанса, а управо се десило шта смо и очекивали, а то је 2 везана коша на почетку треће. Али да су довршили посао у другој то би било то. Е сад због чега екипа тако одједном стане, и то док противник не зна где удара, мени стварно није јасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73
Nije bilo potrebe za prekidom sudije su odradile veceras svoje.
Katicu sve najgore
Edine poserem ti se u usta ciganska
« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 23:18:45 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
Богдан ће да буде опак играч, тај дечко мора више да игра.

Iz tvojih ustiju u Božije uši. Al bre... ovo mu je tek prva valjana utakmica.

Kako god, mislim da nas je to malko koštalo na početku 3. četvrtine... to što je on krenuo tu četvrtinu a ne Budala.

Citat
Е сад због чега екипа тако одједном стане, и то док противник не зна где удара, мени стварно није јасно.

Pa neiskustvo klasično. Prvo kod onih slobodnih. Svaki sledeći izvođač je razmišljao o tome kako je prethodnik promašio i kako smo u lošoj seriji. Kad im se smiri ruka, a muda opuste, pogađaće i bitne šuteve.

Edine poserem ti se u usta ciganska

Edin navija za Partizan.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Bogdanovic je najbolji bek u ligi kada je igra u reketu u pitanju....jel ima neko u Partizanu da mu kaze da sut preko ruke nije ono sto treba da radi? Kad god udje, zaleti se....niko mu nista ne moze. Protiv CSKA je pokazao sta moze, veceras isto....tj nije pokazao vec samo nagovestio.....i tako nagovestava vec mesecima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ja cu ti kazem. Vi imate Rakoca, mi nemamo Rakoca. Mi imamo Gordica. Vi imate kao treceg centra coveka od 450k a mi Milutinova. Kad ti sudije izbace prva dva centra ostajes na decaku od 17 godina. Kad ne dobijes dva faula dole a imas 19 godina pocnes da se nerviras i igras iz inata. Ne mozes da dujes u faul kao sto moze Rakoc jer nece da ti se svira. Ovu ekipu nema ko da brani na terenu. Da uzme loptu i natera sudiju da svira faul kad ne ide. Lucic je pokusao, pogodio jedan tezak sut, dva faula mu nisu svirana.

Zato smo izgubili utakmicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
nadam se onoj sezoni od pre sto godina (ne secaju se deca sa foruma)  kad je Partizan tokom sezone imao 7 ili 8-0 u derbijima, a Zvezda dobila finale rezom 4-1  Smile

To je sad ono da bi se kao tešili  Smile . Po meni neuporedivo sa ovom sezonom jer su tad i jedni i drugi imali odličan tim... mada realno i tih 7-0 pre finala nije bilo pravih 7-0 jer je bilo dosta nezvaničnih tj. prijateljskih utakmica...  zbog sankcija i nedostatka velikih utakmica izmišljali su svakakve turnire i trofeje da bi bilo što više derbija...
« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 23:29:06 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
edit

Greška
« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 23:28:46 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73
Crnjo

Ciganin je 100 %,onakvo omalovazavanje Partizana je smijesno,i jos kada pjevaju jebi grobare on vice: "Poslusajte sada Pionir"?
Jebem li mu mamu onu debilsku.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Vi uopste nemate lak raspored do kraja....uz pobednicki mentalitet koji gajite bice zanimljivo.
Cedevita izgubila...MZT se ne predaje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Da, Gagiću su u najmanju ruku 3 lične izmišljene. Isteran je posle 10 minuta, Lovernj isto dobi 3 u 5 minuta. Nismo imali igrača pod košem, a Gagić je baš kad treba ušao u neku formicu. Al džabe.

Crnjo

Ciganin je 100 %,onakvo omalovazavanje Partizana je smijesno,i jos kada pjevaju jebi grobare on vice: "Poslusajte sada Pionir"?
Jebem li mu mamu onu debilsku.

Smile Edin navija za Partizan.

Jes boli njega uvo šta navijači pevaju, verovatno ih nije ni čuo šta viču, već samo rekao, "poslušajte Pionir sada", kao pravi neutralni komentator.
S druge strane, on je Bosanac, i može komotno da ga boli uvo i za jedne i za druge. I kod Bogdanovićeve trojke u Zagrebu se drao, baš kao što se drao i kod Kecmanove. Čovek komentariše neutralno.

Ti si brate zreo za JT forum. Ma dušu dalo. Čitam šta pišu tamo i krstim se. Isprozvaše čoveka ko da je nacionalni izdajnik. Majko moja.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 23:33:26 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 367 368 370 371 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.