2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 757783 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Mare ako izadjemo, igracemo iz inata i uhvatice nas na brzinu i Belosevica, garantujem.

Citat
Ajde ti meni kazi jel uprava KK Partizan za primer? Da li je bilo koja uprava u bilo kom sportu u ovoj zemlji za primer? Evo i ja cu tebe da castim ako mi kazes jednu...
Jel prave svi sranja...naravno da prave,pravi i ta gospodska uprava Cibone sranja cisto da znas...

Ajde mi iz ugla Rakocevica ili bilo kog igraca pokisaj da kazes sta bi uradio,jel bi cutao ko cava i trudio se da ti tim izgubi 20-0? Ili bi dao sve od sebe da kap kapiten nekako spases stvar?

Uprava KK Partizan je htela da igra utakmicu. Uprava mog kluba je za primer. Nemamo 'leba da jedemo al' za pijanku posle poraza 4-1 kuci uvek ima para.

Iz ugla Igora Rakocevica bih napustio halu i otisao u recimo Montepaski ili Real da igram kosarku. Tih 20-0 je ono sto mene me interesuje. To niko nije pominjao kao opciju a slucaj je bio takav da jedna ekipa hoce da igra a druga ciji su navijaci izazvali incident i znekog inata i onoga "ima da bude kako ja kazem pa makar izgubili od Ulma jer smo pomrli" neda igracima da nastave egal utakmicu.

Jel' moj kapiten bio bio u situaciji da spase stvar? Ili mu je receno onako zabezeknutom "Vlado nastavlja se sutra, to je odluceno, vasi su se slozili"?

Muka mi je.

Ispali smo sise. Trebali smo da trazimo da se utakmica nastavi. Da stojimo na terenu, da vidim Belosevica kako svira kraj. Ako je neko mozda provalio kraj, onako kao Kolina, je pokazao Djilas i svi se sklonise sa terena.
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 00:44:03 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Citat
Koja je poenta igrati poslednjih 15 minuta kao da je prvih 15? Koja je to kosarka?
 Za sta ti treniras cele sezone!? Da neko raščlanjuje utakmicu na proste činioce i da ih rasporedjuje u 10 dana kako bi se matora govna odmorila i povratila malo.

Sa druge strane, da se igra nova utakmica to je jos tuznije. Sve ono sto si spremio za protivnika pada u vodu. Sve ono sto ti je upalilo kao faktor iznenadjenja, sutra vec nije iznenadjenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony Xperia miro
Ne vidim nijedan smislen razlog sto sutra ne bismo izasli na teren? Ostajemo bez publike ali ostaju i oni. Imacemo motiv vise da dokazemo da smo sem sto smo definitivno bolji ljudi i bolji kosarkasi. Tako da ne vidim u cemu je problem. Sutra lepo da se izadje da se dobije i kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Ја би разумео да су били пред поразом, ко у Железнику, али било је нерешено јеботе. Целу утакмицу је било тесно, нико није могао да предвиди ко ће да победи. Тај аргумент "Видели да ћемо да их набијемо" не да пада у воду, него није ни излазио из ње.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Buki, znas da ju je prekinuo samo da bi bilo kako on kaze i da bi ispao mudo. Ne moze mu niko nista, moze da ne nastavi utakmicu i da je ne izgubi iako pravila kazu drugojacije.

Citat
Уколико је одлуком првог судије утакмица дефинитивно прекинута клуб који је одговоран за прекид губи
утакмицу службеним резултатом 20:0 и добија нула бодова у пласману за ту утакмицу

Nastavljanje sutra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia N73
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Мутагени, одвратни мутагени. Израз лица кад Ђилас говори Лучићу да се прекида и да су се наши сложили. Човек у неверици.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tRlFsrZyMlo
5:10 па на даље, лаже на Бога не мисли, сложили се ваши. Смрад, гњида, распад, мутаген, олош, лопов, тајкун мртви, све му јебем.
Ми смо шампиони! Разни мутагени и сплинтери могу за ђоку да нас у'вате и да љубе у куре праве шампионе.

едит:

мутаген број 2 директ из лименке
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KLeU8KO3Cw8

0:13 "не може да се игра"
на 0:36 опет понавља
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 01:19:17 od Nemanja35 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
HTC One M8
Ljudi, iskulirajte...izadjemo sutra na teren, pobedimo, izgubimo, nebitno je zaista...iako bih najvise na svetu voleo da se ispisamo coravom u facu! Pokazalo se mnogo toga veceras...mi smo Partizan, institucija, mi smo kosarka, mi smo jugoslovenska i srpska kosarka, a mali nepostojeci klubovi ce ostati to sto jesu ili ce uskoro potpuno nestati i secace ih se samo mali ljudi koji navijaju za njih.

Napred Partizan!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Buki, znas da ju je prekinuo samo da bi bilo kako on kaze i da bi ispao mudo.

Заиста не знам. Могуће. Можда се наљутио јер су избацили неке цигане из хале...

Nastavljanje sutra?

Ал пре тога пише и ово јел тако

Citat
Ако је утакмица прекинута због покушаја напада на службена лица (судије, делегат, помоћне судије) или
ако гледаоци неспортским навијањем, увредљивим, вулгарним и националистичким изразима вређају било који клуб или службена лица или зато што су гледаоци ушли у терен и изазвали тучу или прекид, судије су дужне да утакмицу наставе по делимичном или потпуном одстрањивању гледалаца или најкасније у року од 24 часа без гледалаца.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 
Lazi, kradi, namestaj, ucenjuj, prekidaj, jebi ne vadi !

Jebi mutant divo, jebi covicu, jebi igore, jebi vucicu, jebi dzajo, jebi tozovac, jebi djovace ! B|

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.