2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 753189 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ima dobar sut, pokretljiv...to sam znao, ali nisam da je ovako jak....cuvao je Vardu bas dobro, napadao ofanzivni skok,...on i Gordon su zajeban tandem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Znaci novi Vujcic. Original.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Pravi dalmatinski tovar, original.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 21:22:44 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
najbolje sto se desilo partizanu je sto nije proso u top16 sada bi daleko bio i od evro kupa,partizan je po meni jedin ozbiljan da zvezdi ugrozi drugo mesto i finale abba lige(verovatno polufinale je protiv partizana) neka uzme da radi malo i prestane da kuka vise...

честитам  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Немој зезати, па и да смо прошли даље имали бисмо бар оволико победа. Шта, изгубили бисмо од Цибоне или Будућности код куће да смо пре тога чекали неку Уникаху или Жалгирис? Само смо могли да имамо јачи скор јер би играчи боље набили форму...
dobro brate ja mislim da je za partizan bolje ovako,mlada ekipa ne znam kako bi psihicki a i fizicki izdrzali pitanje je da li bi nabili formu bar ja mislim,a i oko zaligirisa po meni igraju fenomenalnu kosarku ove godine ne verujem da bi ste lagano izasli na kraj sa njima,ako se ne varam vama tek idu teza gostovanja radnicki,cedevita,zvezda.. uz jake utakmice u evro ligi ne znam kako bi sve to ispalo....

@raco ne znam brate sto shvatas sve toliko bukvalno, pa vujosevic nije prestao da kuka od pocetka sezone, kad sam reko da radi nisam mislio da ne radi nsta,nego malo manje da prica a vise da se koncetrise da njegova ekipa konstantno ne gubi zavrsnice i sl...znao je da proziva pesica da je trebao da se raspita gde dolazi, sada mu smeta publika u kragujevcu i sl....
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia E72
Да, Раднички нам тек иде. Smile

Можда је то и тачно али ми свакако у пост-Бамберг периоду имамо очајан скор који сигурно не би био гори да смо играли ЕЛ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
dobro bre znam da ste u ovom sad poslednje odigranom kolu igrali protiv radnickog ,nabrojao sam ih zato sto su jedna od boljih ekipa lge a i pokazalo se da je teeesko gostovanje za vas, moglo je da se desi da u ovih par nedeljea povezete utakmice sa fenerom, zalgrisom i realom np sto ne bi bilo nemoguce da se izgubite sa manjom ili vecom razlikom, sto moze da dovede do pada morala, nesigurnost i td... na to sam mislio
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
pa vujosevic nije prestao da kuka od pocetka sezone

Istina, i to radi smisleno.

Citat
znao je da proziva pesica da je trebao da se raspita gde dolazi, sada mu smeta publika u kragujevcu i sl

Ne znam za tu izjavu. Znam da je uvek osuđivao ispade navijača, čak i Partizanovih. Mislim da je čak i to osudio, to oko Pešića.
A svaki normalan čovek ne bi trebalo da da na sebe. Šta je trebalo, da posle onih uvreda sedne i kaže "to je normalno, svaka im čast". Beži bre.

Inače, da sam na Duletovom mestu, sad bih otvorio svoju sopstvenu pečenjaru, i nazvao je baš onako kako je pisalo na majicama onih mentalno zaostalih i žalosnih ljudi... i posle toga izašao i javno se zahvalio istim tim obolelim mozgovima na sjajnoj reklami, uz dodatak da su počele da rade pare na pečenjaru i da sam se nenormalno obogatio time.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2013, 04:32:25 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
мајке ти, Црњо? смарају те неки анонимни навијачи радничког због неких мајица у пола 5 ујутру?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Ma gledo neki film pa reko malo da pišem. Nije mi se spavalo. Kao da mi je bilo pola 5 po podne Smile

Burazeri klasični

« Poslednja izmena: 31. Jan 2013, 22:08:50 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.