2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 753510 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Dobrodosao Ronaldo Grobarcino.

Valjda ne postoji bolji primer za tipican faul pri sutu za 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Sony Xperia miro
Poenta je da je tuzno ako se na kraju utakmice krivi sudija za poslednji sut. Moglo je i ranije da se resi. Generalno jedna od najboljih partija u gostima Partizana u ABA ligi(neracunajuci 2. cetvrtinu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Poenta je da je tuzno ako se na kraju utakmice krivi sudija za poslednji sut. Moglo je i ranije da se resi. Generalno jedna od najboljih partija u gostima Partizana u ABA ligi(neracunajuci 2. cetvrtinu).
sarma    mod on
Pa da se desilo ranije ne bi bilo bitno, pogotovo ako je negde na polovini utakmice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56

Ma koga boli kurac kad je moglo da se desi. Nije se desilo ranije nego kasnije.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
vujosevic se izgleda bas trudi da gde stigne konstantno demantuje samog sebe, posle komentara navijaca radnickog bi mogo da pogleda izjavu koju je sam uputio pesicu posle finala kupa u nisu kako bi onaj vas nezvanicni pr sa sos a reko sve je snimljeno pa moze da se pogleda....
covek jednostavno ne prestaje da kuka, u nekim ranijim vremenima mu nije smetalo kada je u slicnim a i mnogo mnogo ociglednijim situacijama partizan bio blago receno postedjen i krajnje je vreme da malo oseti kako je....
najbolje sto se desilo partizanu je sto nije proso u top16 sada bi daleko bio i od evro kupa,partizan je po meni jedin ozbiljan da zvezdi ugrozi drugo mesto i finale abba lige(verovatno polufinale je protiv partizana) neka uzme da radi malo i prestane da kuka vise...
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia E72
Немој зезати, па и да смо прошли даље имали бисмо бар оволико победа. Шта, изгубили бисмо од Цибоне или Будућности код куће да смо пре тога чекали неку Уникаху или Жалгирис? Само смо могли да имамо јачи скор јер би играчи боље набили форму...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
u nekim ranijim vremenima mu nije smetalo kada je u slicnim a i mnogo mnogo ociglednijim situacijama partizan bio blago receno postedjen i krajnje je vreme da malo oseti kako je

Pa daj dogovorte se... il kuka evo već devetu godinu, il tek kreno od sad. Vidite, rešite to.

Citat
neka uzme da radi malo i prestane da kuka vise...

Ma jok bre, kojti je, ne radi on ništa... mnogo kuka pa nema vremena da radi. O majko moja.

---

Malo da usporedim ovu i neke od prethodnih sezona. Ja ću vam reći da se one ne razlikuju toliko. Ove sezone smo sve promašili u poslednjim napadima i sada smo na skoru od 7 poraza i eliminisani iz EL. Nekih ranijih sezona, priča je bila drugačija samo kod tih poslednjih šuteva. Tada smo pogađali, sralo nas je malo, i eto. Skor odmah bolji i TOP 16 pre 2 godine. Ista igra, isto sve, samo smo ove godine promašili te šuteve i gubili mečeve za po koš razlike, a ranije pogađali i pobeđivali za po koš razlike. Tada, koliko se sećam, nije ovolikog serendanja po klubu, kako nemamo budućnost, kako niko od ovih ljudi ne zna šta radi itd. Sralo se po Jovanoviću, jer nije imao kredita ko debeli. Danas se, i pored tog kredita, sere po debelom (neki, manjina). Mnogo više se sere sada, kada imamo mladu i trenutno krš ekipu, nego tada sa Gistom, Džavaijem, Džerelsom, Loom i ostalima.

Još jedared da ponovim, debeli je govorio jasno i glasno kakva bi mogla da bude ova sezona. Upozorio. Verovartno su neki mislili da se on zajebava i sve to nisu svhatilji na ozbiljan način. Ekipe koje su ispred Partizana, imaju kvalitetniji tim od nas, Radnički ima kvalitetniji tim od nas, Cedevita ima kvalitetniji tim od nas, Olimpija ima( (imala) kvalitetniji tim od nas, sa Cibonom smo slični, jer i oni imaju mladih igrača. A mi, pored svega toga, držimo to 3. mesto. A treći smo jer imamo trenera i najtalentovaniju ekipu u ligi.

I pored svih problema, ja i dalje mislim da ćemo mi ovu ligu osvojiti, ili bar obezbediti Evroligu. Ako se to ne desi na taj način, opet ćemo igrati Evroligu, jer će nam dati vajld kartu.

I da, ovaj Lovernj je, što kaže moj burazer, novi Vujčić.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Dobro igrao Lovernj, pogotovo u odbrani....ne znam sto je tako malo igrao, u tandemu sa Gordonom bio dobar.

A novi Vujacic....mozda i jeste, ali se to sada moze videti samo ako ti buraz kvalitetno gleda u pasulj, kuglu ili nesto tako....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Sony Xperia miro
Greska Duleta je bila sto smo u poslednja 2 min. u Kragujevcu prvo igrali sa 2 centra(Milutinov i Gagic), a poslednji minut sa 2 pleja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Dobro igrao Lovernj, pogotovo u odbrani....ne znam sto je tako malo igrao, u tandemu sa Gordonom bio dobar.

A novi Vujacic....mozda i jeste, ali se to sada moze videti samo ako ti buraz kvalitetno gleda u pasulj, kuglu ili nesto tako....

Po snimcima iz ranijih klubova. Primetih to i ja, dosta dobro asistira za igrača 4 na 5. Ima solidan šut, dobro skače, pokretljiv je. U Kragujevcu je imao 2 dobre asistencije.

A verovatno je igrao manje jer je Gagić poludeo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 319 320 322 323 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.