2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 752633 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Урнебес. Не умете да браните екипе које имају свега 2 акције и које само прангијају.
Као штро вам у фудбалу леже ови јачи ал не умете против којекаквих конобара који не знају да приме лопту.

Каква вам је бре то логика? Сте нормални?

Ko je rekao da nam ne leže jači? Ja ne, sigurno.

Jel imaš onda neko objašnjenje mesto što se sere ovde obilno. Zašto namučimo svakog evropskog velikana i na strani i kod kuće, a zašto nas Solnok olako pobedi, baš kao i Široki?

Dobro. Ne odgovaraju vam ekipe koje igraju KAO Solnok...

Al ajd da te pitam,proslih sezona kad ste suvereno igrali i ABA ligu i domacu ligu i stizali u EL mnogo dalje nego ove godine,pa i tada su bile ekipe kao sto je Solnok,Siroki itd i koje imaju 2 akcije i sutiraju po 50% trojke pa ste opet imali 2 poraza u celoj sezoni,a u isto vreme ste dobijali i Barsu,Montepaski...

Cekaj bre,pa i taj Montepaski je klasicna suterska ekipa bio pa ste ih dobijali...a na mnogo visem nivou su od ovih ABA ekipa sto vam "ne leze"...e sad mi tek nista nije jasno..

Help Crnjo...

Nisam siguran da je Montepaski klasična šuterska ekipa. Možda sad pod drugim trenerom, kod Pjaniđanija ne.

No nije bitno to. Možda odgovor leži u jadnoj, prejadnoj ligi, koja je tada bila? Ili možda to da smo u ranijim ekipama imali Gista, Džerelsa, Mekejleba, Veselog, Veličkovića, Tepića? Ili možda to što nam ekipa u proseku nije imala 19.3 godine?

Evo, još jednom pitam za objašnjenje. Kako smo to namučili svakog evropskog velikana, a mučili se sa osrednjim ekipama? Gubili smo mi i ranije od Bamberga, Orleana i Ljetasa, a dobijali Barselone, Unikahe i Makabije na strani.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2013, 15:26:25 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Evo ja cu da ti odgovorim...fora je u motivaciji igraca  Smile

Protiv Barse ti motivacija neka preterana ne treba,ali protiv Solnoka i te kako treba neko da te nalozi pa da izadjes na teren i usres im se u zivot,pa bez obzira dal imaju 3 ili 23 akcije ili sutiraju trojke 90%...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Ma nije Sarma rekao da ste vi slucajno igrali egal sa Barsom, vec da svaka ekipa ima uspone i padove, da je to utakmica u kojoj ste premasili svoje mogucnosti dok ste u Madjarskoj i Hercegovini podbacili.
Imate oscilacije kao i sve ekipa, samo su vase izrazenije zbog mladosti.

Iskreno, mislim da ste dovoljno kvalitetni i popunjeni na pozicijama da je realno da odvalite i Siroki i Solnok u gostima preko 15 razlike....zasto se to nije desilo ne znam. Verovatno vi znate.

Bezveze po vas je da ste utakmice koje ste najkvalitetnije odigrali ove sezone izgubili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Урнебес. Не умете да браните екипе које имају свега 2 акције и које само прангијају.
Као што вам у фудбалу леже ови јачи ал не умете против којекаквих конобара који не знају да приме лопту.

Каква вам је бре то логика? Сте нормални?

Ko je rekao da nam ne leže jači? Ja ne, sigurno.

Нисам ни рекао да си рекао ( Smile) да вам не леже.

Одговор на питање ти је амбијент Пионира. Па онда искуство кад треба да би се прошло раније, играчи се напрже и ето. Психа је страшно важна.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ajd jos jedared... treba didem blok 5 i drvene bojice da kupim.

Igra kakvu igraju Barselona, CSKA, Zeljkov Panatinaikos, Olimpijakos ili Makabi nam leze. Znaci nisam rekao da cemo pre da pobedimo Barselonu nego Zitko Basket ali cemo dobro da odigramo i napred i nazad na Krstica, debelog Batistutu, Skorcijanitisa i Dzavaija. Zato kad udje Erceg na 5 mi popijemo tri trojke i izgubimo utakmicu jer nemamo pokretljivu peticu koja ce da brani to. Takodje imamo problem i sa cetvorkom jer Gordon i dalje misli da je na koledzu i da igra peticu. Mnogo suteva za tri ide od njegovog igraca a on je vec okrenut ledjima i gleda kako ce da uhvati 14. skok. Sa druge strane ta ista petica nema kvalitet Pekovica i Marica da odigra ledjima protiv Sulovica a kamoli protiv neke evroligaske lazne petice pa imamo problem da isteramo Duletovu sporu pozicionu igru u kojoj se sve vrti oko bloka pod samim kosem iz kojeg ni jedan nas  igrac ne ume da izadje i zauzme poziciju koju su mogli da zauzmu Maric i Pekovic pa i Dzavai - pola metra od obruca.

Da ne bude da pricam gluposti i da sam lud ili se zajebavam, Nasi porazi :
Zadar - Trevis i Krasic bacili 8 trojki. Centri?
Igokea - Brkic i Komatina bacili 9 trojki. Centri?
Cibona - Zizic, Kuriza, Rozic i Zupcic. To centri? Bacili po jednu
Samo je Solnok imao centra, Badera koji je u celoj sezoni bacio jednu trojku i to protiv nas i pogodio.
Siroki ste videli, igraju bez petice i sutiraju svi.

Zvezda u poseban pasus jer ste poginuli da nas dobijete i mog'o je Nelson na pet opet bi nas dobili a i kvalitetniji ste od nas.

@zemljak moj
CSKA i Barsa mogu da dobiju pola NBA, Spanci dobili Lejkerse (sto i nije neki pokazatelj kvaliteteta  Smile ) bez da se muce a protiv nas igrali tako da u dve utakmice mi imamo dva napada za pobedu. Kazem opet CSKA bi pao da nije usao Erceg i da je Krle igrao celu. Da nije samo Pionir video si u Barseloni. Pokidali.

I da Partizan mozda nema losu ekipu sto rece Sarma ali nam fali igrac koji je gladan koseva. Omaleni crnja koji ce da da 20 poena po utakmici. Pojedince nemamo al' smo ekipa i ako neko ne iskoci a njih lrene sut mi gubimo. Manje vise su sve ovo skolovani kosarkasi koji lako citaju akcije i kretnje, dosta njih je dugo tu, razumeju kosarku i onda dodje ekipa kojoj na tajmautu trener kaze: "ti sutiraj odavde trojku, ti odavde a ti odavde preko ruke o tablu. Tako igrajte celu prvu cetvrtinu  a u drugoj zamenite mesta".

Citat
Ljudi, izgubimo od poslednjeg i pretposlednjeg na tabeli , a neki ljudi pravdaju kako je to normalno.

Nisam rekao da je normalno, samo sam napisao sta je uzrok poraza.

Pogledajte nam rezultate iz F4 pod Duletom sezone:

Partizan - Cibona   51-64
Partizan - Hemofarm   84-80 (ot)
Zadar - Partizan   77-66
Partizan - Crvena zvezda   73-76
Zagreb - Partizan   85-83
FMP - Partizan   81-84
Cibona - Partizan   69-59
Hemofarm - Partizan   90-91
Bosna - Partizan   84-86 (ot)
Cedevita - Partizan   79-72

Zavrsili smo drugi. Pobedili smo svaku ekipu u EL protiv koje smo igrali osim CSKA za trece mesto. Falilo nam je da Slavka podigne ruku i da igramo finale sa Barsom koje sam ubedjen da bi dobili. A u ABA smo igrali egal sa Hemofarmom, FMP-om , Zvezdom, Zadrom i ostalim Bosnama. Onakva ekipa. Ovo sto sada igra kod nas nije ni pola onoga a opet smo kidali protiv najjacih ekipa a padali na manje kvalitetnim. I te godine smo gubili od Ritasa, Orleana i Marusija jer su nas trojkama punili Gecevicijus, Zavackas, Nadjfeji i ostali Amerikanci koji igrase u Orleanu. Al' smo zato oducili od kosarke Barsu, PAO i Makabi kod kojih Ndonga, Fisera, Lazmea, Sermadinija i Batista branis samo dole.

Al' izgleda da i ja serem. Protiv Barse nam je samo bio dobar dan a protiv ostalih je sramota sto stoka u sastavu: Francuz, Dzordan budala, Letonac, koledz igrac i idiot Musli Mega Vizura nisu uspeli da nabiju 30 razlike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Hvala Malkinu na odgovoru, kao i na nepotpunom Klipa. Dobijamo mi i van Pionira velikane. Tj. dobijali smo. Kako god, uvek ih namučimo.

Motivacija. Slažem se. Ali ne dobija samo motivacija utakmice. Da dobija, Dule bi im napisao ček na po 10 soma evra pre svakog meča... samo da se potpiše... i eto pobede... da se ona ostvaruje samo motivacijom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Objasnio čovek.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Не таква мотивација, већ спортска. На то се кида против ПАОа Барсе и осталих у гостима. Наместиш екипу тако и они кад тамо истрче пукне их флеш и разлете се. Такав сте клуб, имате искуство играња у ЕЛ и због тога вам више није страно да одиграти и против фаворита на страни добре текме. Раније вам је то ила мисаона именица ал континуитет је кева.

Пионир је фактор кад играте кући, и то вам је 60% победа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Dzoni, sve ekipe imaju prednosti i mane i samo je pitanje ko svoju prednost vise iskoristi. a manu bolje sakrije.

Pricas kako vam ne odgovaraju ekipe koje ne igraju sa centrom....pa jel mislis da je Sirokom juce odgovaralo sto je Musli u igri? Jbo im je mater.....samo ne znam sto nije igrao vise. Polomili su se braneci ga i nista mu nisu mogli.

Od visokih igraca Sirokog samo je Sakic neki suter, on je na 4...nesto je pogodio na pocetku, posle sve ispromasivao....vas je ubila njihova spoljna linija. Juce ste se odrekli svog najjaceg oruzja, individualne odbrane.

U ekipe koje vam odgovaraju naveo si sve top ekipe u evropi, sto govori da je ta koncepcija neophodna za uspeh. Ovo sto igra Siroki i Solnok je smesno. Jadno. Kao i ono sto je pokazao Split ili Zadar kad je tukao ZVezdu. I zato kazem da ova liga nije jaka....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Гледе Мокиног писанија...

Шта је проблем на мобикног центра ставити Новицу Робертса Лазмеа или Гордона? Шта је проблем на Баришу ставити Бертанса и удвајати га кад се спусти доле? Јел проблем развући пресинг по целом терену и убрзати игру? Поготово кад имаш Богдана Будалу Гордића Леа који могу да играју транзицију.

Него је Дуле паор и држи се исте мустре са сваким тимом. Ко ја на ФМу, ал оно је ФМ а ово је кошарка где не играш против компа већ против живог тренера са мозгом. Ко да је центар шутер непојмива појава у кошарци па је то атомска физика за одбранити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 301 302 304 305 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.