2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 752535 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
видим шта је написао... ја сматрам да је џонсон погрешно протумачен. нема другог решења. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
видим шта је написао... ја сматрам да је џонсон погрешно протумачен. нема другог решења. Smile
Pa verovatno. Premudar je to momak za takve misli.  Smile

Sta je sa Vestermanom, jel samo malo otisao zglob ili...?

Realno nemate srece ni sa povredama, Lucic u predsezoni, odigrao na pocetku nesto na svezinu pa pao.
Bogdanovic em dugo pauzirao em se tesko vraca.
Sad opet Lucic.

Jel kod vas jos onaj Maltezanin i onaj Meksikanac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Једног од њих двојице им је Чова покупио, игра у неком Радничком сад Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Citat
Pustite debelog da radi. Očigledno niste shvatili ozbiljno njegova upozorenja s predstavljanja. Tu nije on kriv, već vi sa vašim nerealnim očekivanjima.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Citat
Zasto ljudi misle da su Bogom dani za neke funkcije... ako vidis da ne umes...

A da ti ipak prestaneš da pratiš košarku, i pre nego što si počo Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Moram po prvi put da se slozim sa vecim delom nekog Milancetovog posta :*

@Dzoni

Upravo ono sto ti je replcirao Sarma,dal se bre zajebavas? U stvari,iz sve snage navijam da se zajebavas...
Brate moj,veruj ti meni da ne postoji ekipa na planeti kojoj leze CSKA i Barsa,oni bi prskali i pola NBA lige bre. I to sto ste vi sa njima ove godine isparirali na egal tekme a nije niko u EL je abnormalan podatak za vas....ali reci da vam leze je glupost.

Po sto puta ispricana prica,definitivo je stvar u Pioniru i u motivaciji igraca,izaci onako na teren i odigrati ko u transu,na nivou najjacih evropskih timova....a onda ne pokazes ni T od tog transa protiv ekipa koje su ti do ispod kolena...

Nema to veze sto u ABA ligi kao svi sutiraju ili sto vi imate nepokretne centre ili bla bla...daj nemoj se igramo obdanista i da e objasnjavamo koliko su to marginalne stvari ako imas dobrg trenera na klupi

Malkine, trans je bio i protiv Bamberga Smile polutrans i protiv Cedevite. Protiv Cibone isto. Jednostavno, ne pratite Partizan godinama unazad koliko i mi i ne poznajete Duleta koliko i mi. Jel bio trans i u Blaugrani? Mi smo taj CSKA pobeđivali i u Moskvi kad niko živ nije mogao da ih dobije. Panatinaikosu postali noćna mora. Barselona se samo sa nama mučila, a ostale drala po 30 razlike. Misliš da samo zbog Pionira nas neko ne želi da izvuče? Bamberg se uz to raduje kad nas izvuče, pride. Burazer je apsolutno u pravu. Nama odgovaraju pozicioni timovi, a ne trči pucaj i ako me usere pobedio sam. Mi protiv divljanja ne umemo.

Aha, videh Sarmin post... ono u Blaugrani je slučajno. Ok, kapiram vas onda... da se ne nastavljam džabe.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2013, 15:02:13 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Dobro brate,eto ja ne pratim Partizan ko i vi i ne obozavam duleta kao i vi i eto pisem samo sa namerom jer vam zelim zlo.... Smile

I ok,svako ima svoje misljenje ti misli da vam leze Bars i CSKA a da vam ne leze Solnok i Siroki i meni je to skroz ok,dok je tebi lepo,i meni je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Nisam rekao da nam ne leži Solnok, već ekipe koje igraju kao Solnok. Taj Solnok treba da sa ukne 20 razlike, ali kad ti daju 20 trojki, džabe. Protivnik Partizana u proseku šornjava trojke 50%, o tome ti pričam. Mi to ne umemo da branimo. To nisu ekipe već ljudi koji imaju 2 akcije i trening im se svodi na 3 sata šutiranja. Nama TO ne odgovara, a ne neki Solnok.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Урнебес. Не умете да браните екипе које имају свега 2 акције и које само прангијају.
Као штро вам у фудбалу леже ови јачи ал не умете против којекаквих конобара који не знају да приме лопту.

Каква вам је бре то логика? Сте нормални?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Dobro. Ne odgovaraju vam ekipe koje igraju KAO Solnok...

Al ajd da te pitam,proslih sezona kad ste suvereno igrali i ABA ligu i domacu ligu i stizali u EL mnogo dalje nego ove godine,pa i tada su bile ekipe kao sto je Solnok,Siroki itd i koje imaju 2 akcije i sutiraju po 50% trojke pa ste opet imali 2 poraza u celoj sezoni,a u isto vreme ste dobijali i Barsu,Montepaski...

Cekaj bre,pa i taj Montepaski je klasicna suterska ekipa bio pa ste ih dobijali...a na mnogo visem nivou su od ovih ABA ekipa sto vam "ne leze"...e sad mi tek nista nije jasno..

Help Crnjo...
« Poslednja izmena: 13. Jan 2013, 15:21:08 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 300 301 303 304 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.