2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 752561 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jebiga,ja vas gledam kao na ekipu koja je igrala produzetke sa CSKA i 2 puta na po jednu loptu sa Barsom...tako da mi neka konstatacija tipa"igrace Sirokok su srale trojke" a znamo sa kakvim stte azdajama igrali egal,jednostavno smesno.

Ja o ovome pricam od pocetka sezone.
Partizanu leze i Barsa i Cska i Pao i sve ekipe koje igraju kosarku. Siroki to nije, Zvezda to nije, i malo ekipa u ABA to jeste. Sve ekipe u ovoj ligi su sastavljene tako da daju puno trojki i tako da svaki igrac u ekipi moze da baci za tri pa cak i petica. Ni jedana ekipa nema centra. Jedan jedini se koprca sa Savovicem u Zvezdi za par minuta na terenu.

Partizan ima kvaliltet na klupi da odigra mirnu utakmicu sa Barsom. Da iskontrolise Navara koliko je to moguce, da produzi napad i spusti broj poena na cifru koja nam odgovara i da otvori Brazilcu vrata da sutira pa koliko pogodi. Da svako dobije zadatak sta i kad treba da uradi. Protiv Sirokog toga nema jer onaj debeli gmaz sto lici na Sulovica i preziva se tako nekako prangija trojke sa devet metara. Onaj Srbin u pokusaju baca fejdavej preko Gordona i ubacuje. Nigde smislene akcije. Jurnjava na koju kad odigras zonu oni se sudaraju. Pomislio sam u jednom  trenutku da ce da krenu na svoj kos. Problem je sto je 1-3-1 nenormalno zahtevna zone pogotovo za Dzordana koji je bio libero pa iz coska u cosak. Pomrli su drugu cetvrtinu.

Problem u napadu... Petica. Jaka. Dule godinama igu pravi tu. Mora da iskoci iz toga ako misli da proradimo. Da krene da izvlaci Gordona u pik. Da Djofreza igra dva na dva sa Bogdanom i Leom. Da se pravi izolacija za Dzordana. Da se Bertansu pravi centrali pik iz kojeg moze da opali.

Problem u glavi... na njihove dve vezane trojke mi se gubimo. Na trecu bi najradije pobegli sa terena i udarali glavom u zid. Ne umemo da prelomimo. Da na pet za nas stegnmo i ubacimo jos pet. U Duletu vide coveka koji je izmislio kosarku. Leo pogotovo. Stegnut je a moze da bude najbolji nas igrac. Mora da krene jako na kos. Zeljko ludak 'teo nekom klincu sto demonstrira akcije na onom predavanju njegovom glavu da polomi sto je stao kad je posle pika lepo probio. Mali poco da place. Probije pa se vrati. Oces tako kos da das? Plase se gresaka. A i Dule nije kao sto je bio. Valjda je video da na ove kad dreknes oni se bukvalno useru ko Caki i posle od njihovih pomisle da su nasi i daju im lopte. MOra sve fino i polako. Na Novicu, Trikovica i Temica se drao kao konjina i psovao ih posle date trojke al' su znali sto ih psuje. Sa ovima ne sme izgleda pa onda urla na sudije i kad nije u pravu. Oce i on da pukne.

Najlakse je bilo dovesti tri komada crnaca koji ce da ubacuju 20 poena po utakmici samo sto imamo para za polovnog Gordona sa koledza i dva posetioca iz Francuske koji ce mozda jednom da postanu kosarkasi. Do tad ce Dzordan da bude glavni igrac i cela ekipa ce da ima prosek od 8.5 poena po utakmici, mi cemo da osedimo i na kraju cemo da slavimo titulu i da igramo Evroligu i opet kidamo i Barsu i Pao i Makabi i Real i Cska i Montepaski i Olimpijakos i Bamberg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Судије си заборавио  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jebo im ja mater. Zig na celo da kad prodje gradom da se zna da je sudija a ne covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
У ЕЛ сви играју кошарку и имају центре а у АБА нико? Коју кошарку игра Бамберг? Eл Зирбес центар? Маркота? Самарџиски?

Немој зајебавати. Подбацујете само тако. У реду је да је очекивано да имате лошију сезону, ал ја мислим да сте слабији него што је то очекивано. А имате материјала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Nesporazum. Kazem da Barsa i CSKA imaju centre i sa njima na kraj izlazimo lako.  Smile
Sto smo izgubili od CSKA? Jer je usao Ercegna peticu. U ABA ligi nemas peticu. Partizan igra konstantno sa nepokretnom peticom koja pri tome nema kvalitet ni za ABA ligu i to nam je problem i da branimo i da napadamo.

Bamberg igra bez centra. Siroko i svi sornjavaju za tri. Ritas isto. Osim kilavog Makedonca svi bacaju sa 5-6-7 metara.

Mi smo ove sezone ocaj, rek'o sam i pre pocetka lige da imamo Lucica, Vestermana i Duleta. Ostalo je tu da nas ima 12.

Gordon se probudio ali nije konstantan. Bertans ima 9 poena (3/6 za tri), ostali kol'ko ubace ubacili su. Dok je Luca igrao k'o car na pocetku sezone mi smo lagano dobijali. Pogledaj mu statistiku. Treba nam neko kome mozes da das loptu a on sam da napravi kos. Sto bi Sareni reko dajte mu loptu i sklonite se u stranu. To nemamo, peticu nemamo. Pokusavamo da igramo nesto sto ne mozemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Citat
Partizanu leze i Barsa i Cska i Pao i sve ekipe koje igraju kosarku. Siroki to nije, Zvezda to nije, i malo ekipa u ABA to jeste. Sve ekipe u ovoj ligi su sastavljene tako da daju puno trojki i tako da svaki igrac u ekipi moze da baci za tri pa cak i petica. Ni jedana ekipa nema centra. Jedan jedini se koprca sa Savovicem u Zvezdi za par minuta na terenu.

Pre neki dan si napisao da se uvek zajebavas....hvala Bogu da je tako jer bih mislio da si lud.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Haha... lezi nam Barsa...  Smile
Ljudi, izgubimo od poslednjeg i pretposlednjeg na tabeli , a neki ljudi pravdaju kako je to normalno.  Smile
Zamislite u fudbalu da se to desi...  Smile

I ako ostanemo bez EL (ne znam na koju foru cemo da je osvojimo na F4... jer i Zvezda i Igokea imaju suterske ekipe koje nam ne leze  Smile)... mi se raspadamo... koje crno cuvanje igraca za sledecu sezonu... celo leto cu slusati Danilovica i Duleta istu pricu koju sada prica Butulija.
Zasto ljudi misle da su Bogom dani za neke funkcije... ako vidis da ne umes...  Smile

Kljucna je sledeca utakmica protiv Buducnosti... ako to izgubimo...  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Moram po prvi put da se slozim sa vecim delom nekog Milancetovog posta :*

@Dzoni

Upravo ono sto ti je replcirao Sarma,dal se bre zajebavas? U stvari,iz sve snage navijam da se zajebavas...
Brate moj,veruj ti meni da ne postoji ekipa na planeti kojoj leze CSKA i Barsa,oni bi prskali i pola NBA lige bre. I to sto ste vi sa njima ove godine isparirali na egal tekme a nije niko u EL je abnormalan podatak za vas....ali reci da vam leze je glupost.

Po sto puta ispricana prica,definitivo je stvar u Pioniru i u motivaciji igraca,izaci onako na teren i odigrati ko u transu,na nivou najjacih evropskih timova....a onda ne pokazes ni T od tog transa protiv ekipa koje su ti do ispod kolena...

Nema to veze sto u ABA ligi kao svi sutiraju ili sto vi imate nepokretne centre ili bla bla...daj nemoj se igramo obdanista i da e objasnjavamo koliko su to marginalne stvari ako imas dobrg trenera na klupi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
а у барси?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
а у барси?

Ma Partizan nema losu ekipu, ovo sto oni trenutno pokazuju daleko ispod onoga sto mogu. Ono sto su pokazali u Barsi je iznad onoga sto je realno. Takve stvari se desavaju u sportu. Pa pogledaj Siroki juce.

I to ne znaci da Partizan lezi Solnoku i Sirokom a Barselona Partizanu.

Zamisli sad nekog zatucanog ustasu iz Hercegovine kako prica da Sirokom leze ekipe koje igraju kontrolisanu kosarku. Kao recimo CSKA ili Partizan a ne lezi MZT koji ih je dva puta tukao.

To je ono sto je Dzoni ispalio jutros.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.