2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 754601 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia E72
Па да, то је то. Певао би цео Пионир и са Жиком (Забрањенима) да се нису издебилисали сад, и не треба критиковати њихов долазак генерално, већ само овакво понашање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
а после почео и да нас псује.

Tako je. Posle ubacivanja petardi i udara u teren i paljenja baklji, uprkos apelu sa zapisničkog stola jedno 7 puta. Normalnom dovoljno jednom reći. Stoki možeš i 100 puta, ne vredi.

A što se tiče oko priče "setite se šta su oni radili i kakvu atmosferu pravili" itd. apsolutno nije ista situacija i ovo se uradilo namerno i iscenirano je.

Što se tiče istih tih "Zabranjenih", ja još uvek čekam na odgovor, zašto se ne prati sama utakmica ŽKK Partizan i iz kog razloga se dolazi.

edit - i posle ja lud kad kažem da se treba ukinuti sve navijačke grupe. Da ponovim još jednom, ništa ne bih imao protiv da nam zaključaju halu na jedno desetinu mečeva.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2013, 13:47:31 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
edit - i posle ja lud kad kažem da se treba ukinuti sve navijačke grupe. Da ponovim još jednom, ništa ne bih imao protiv da nam zaključaju halu na jedno desetinu mečeva.

Па наравно да не би, јер тебе боли курац, Пионир посећујеш једном годишње. Ово за укидање навијачких група ми је трагично, размишљање на нивоу исфрустрираног педесетогодишњака коме је син пао због навијачке туче, па сад мрзи цео свет и цео навијачки покрет....... А иди мали ради те на лоше ствари скроз
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Samsung 

Па наравно да не би, јер тебе боли курац, Пионир посећујеш једном годишње. Ово за укидање навијачких група ми је трагично, размишљање на нивоу исфрустрираног педесетогодишњака коме је син пао због навијачке туче, па сад мрзи цео свет и цео навијачки покрет....... А иди мали ради те на лоше ствари скроз

То Банџула
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia E72
 Smile Smile какав моронски пост
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Nokia 5800 express mus
Velja je lepo opisao sve.
Sve moze da padne u vodu,zbog debila,pojedinaca kojih je uvek bilo a nadam se nece vise.
Toliko je energije bilo,a price da se doslo da bi se prekinuo mec su najsmesniji izgovor samo da bi neko rekao da mu se ne svidjaju Zabranjeni.
Nego sta bi sa onim da je to samo bedna ruljica,saka jada,par ljudi? Ispred Pionira kad smo izasli bilo je skoro 1000 ljudi,a to nije "saka jada".

Nebitno,ko hoce nek shvati,ko nece ne mora.Veliki minus je ovo.Partizan cemo voleti uvek,shvatili to neki ili ne.Odavno mnogi cute zarad mira u kuci.Ili ne smeju da kazu,no nebitno.

Bogdani,shvatam poentu,ali jednostavno,nije poenta teranje kontre.Znas i sam,kad navijas,uvek gledas da oderes grlo.Tako da nadjacavanje nije bitno,bitno je da se odere grlo pesmom,koja ce nas voditi do pobede.
A to dal pevamo sa njima,ili suprotno,zar je bitno? Ljudi brzo zaboravljaju..pre desetak godina...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson W800i
Sve moze da padne u vodu,zbog debila,pojedinaca kojih je uvek bilo a nadam se nece vise.
Zabranjenima to ne bi smelo da se desava,jer da bi ti nekoga oterao moras biti mnooogo bolji od njega,i taman kada budes na tom putu-useres sve.Zato Zabranjeni jos dugo vremena nece moci nista vise od ovog stadijuma na kome su bili do ove utakmice...Jednostavno,previse je tu indijanaca i debila kojima je "prica" ispred kluba,sto nije slucaj samo za Zabranjenima nego sa svim grupama u Srbiji...mada Zabranjeni sa "pricama" prednjace jer su u fazonu hajduka...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
A oces ti Boki da mi kazes sta su oni to strasno uradili sto ne bi smelo da im se ponavlja?

Ako neko od vas misli da su oni dosli s namerom da prekinu mec, onda ste ljudi u ozbiljnom problemu majke mi.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Tako da nadjacavanje nije bitno,bitno je da se odere grlo pesmom,koja ce nas voditi do pobede.
A to dal pevamo sa njima,ili suprotno,zar je bitno?

Zamisli da si na terenu. Jedna tribina peva hiljade Grobara a druga gore na nebu armija prava.

To zvuci ovako:

HGioljraednea Gnreobbuaarram ii hjualpirgaavansa stvoozja ztivvoojter dbaocjeez ziav Poatretjiezdaanlaa.

Ko da je bitno. Nek' se zaori i Moji drugovi na Marakani svi, ko ga jebe i onako se ne razume sta se peva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson W800i
A oces ti Boki da mi kazes sta su oni to strasno uradili sto ne bi smelo da im se ponavlja?
Njima kao grupi koja zeli da bude glavna na tribini treba podrska raje.Oni se zovu "Zabranjeni",bore se za "pravu pricu",protiv agenata,kriminalaca itd...oni su ti u fazonu nekih odmetnika u borbi za pravdu,i njima je neophodna podrska obicnih navijaca,simpatizera itd...
U tome su uspevali dok su na fudbalu,basketu itd prozivali upravu,pa je cela hala bila uz njih,ali ovakve stvari gde su svi protiv njih,cak i oni koji nemaju veze sa tribinom sigurno nisu u njihovom interesu.
Sad,reci ce mnogi-boli na kurac za simpatizere,ali to nije tako.
I sto se mene tice,tu je previse glava kojima je "prica" ispred kluba.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.