2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 750454 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
HTC 
27.12.2012. Ловерње потписује данас
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/komentari.php?nav_id=9326
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Znaš šta mene najviše brine? Mene ne brine što će oni uzeti sve trofeje (s obzirom kakav tim imaju), mene brinu ovi naši. Dok se ne oslobode pritiska, ima da ličimo kao poslednjeplasirana ekipa koji će da nas puni svako ko stigne. Plus, ovo tajanstveno pojačanje što je došlo, tu treba da prođe mesec-dva kako bi se adaptirao na naše uslove.

Jebote otišao Zaluđenko sad si ti došao da mračiš ovde. Ajde batali malo.

Dobrodošlica Žofriju i da pokaže sav svoj talenat o kojem se toliko govori. Završio je isti košarkaški univerzitet ko većina dobrih francuskih košarkaša. Isto tako sam pročitao, još pre nego što se znalo ko potpisuje, da stavlja višegodišnji ugovor na papir. Ako je tako, svaka čast Duletu i upravi.

Sada će mi još draže biti kada ponovo osvojimo sve i pozatvaramo neke klubove... isto ponovo. Iskreno, prvi put čujem za našeg novog igrača, ali sam siguran da je vredan crno-belog dresa i da će to pokazati. Bilo kako bilo, sigurno ulazimo kvalitetniji u naredni deo sezone.

Neka je sa srećom, momče.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Najebali smo, strasan igrac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Evo 2 Lovernjova snimka.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Znaš šta mene najviše brine? Mene ne brine što će oni uzeti sve trofeje (s obzirom kakav tim imaju), mene brinu ovi naši. Dok se ne oslobode pritiska, ima da ličimo kao poslednjeplasirana ekipa koji će da nas puni svako ko stigne. Plus, ovo tajanstveno pojačanje što je došlo, tu treba da prođe mesec-dva kako bi se adaptirao na naše uslove.

Jebote otišao Zaluđenko sad si ti došao da mračiš ovde. Ajde batali malo.

Ja nisam došao ovde da mračim. Ja samo govorim ono što je realno.
Što se tiče tog košarkaša što je došao, na prvi pogled deluje kao Gagić (što se tiče same mase). Samo ne treba ići toliko daleko kao što se išlo sa Vestermanom - u početku sjajan, posle toga prosek. Na jednom mestu je pisalo da je potpisao ugovor na 2,5.
Ja ću ovde reći da je 200% sjajan igrač ako budemo dobili Zvezdu. Pravi test se očekuje protiv Cibone. To nam je, ustvari i presudna utakmica. Ako to dobijemo, u trci smo za Evroligu. Ako ne, možemo slobodno da se oprostimo od nje.

P.S. Da li je strašan igrač, to ćemo videti protiv Cibone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
A zašto mora da se dobije Zvezda?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Zato što su tamo "aždaje", ako hoćeš da znaš. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0

Smile

Jedan bivsi reprezentativac kod nas......vi ste u situaciji da su visak aktuelni. Bole vas kite.

Stvarno deluje zastrasujuce Vasa centarska linija, Musli, Zofri, Milutinov, Gagic, Gordon....12 metara imaju zajedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1

Smile

Jedan bivsi reprezentativac kod nas......vi ste u situaciji da su visak aktuelni. Bole vas kite.

Stvarno deluje zastrasujuce Vasa centarska linija, Musli, Zofri, Milutinov, Gagic, Gordon....12 metara imaju zajedno.

Bivši koji pogađa iz bilo koje pozicije, 3 crnca + pridošlica, Subotić, Simonović, Savović, Radivojević, Lazić i Cvetković. Ostali manje-više. A svi (sem Rakočevića) "vole" Zvezdu. Što nisu došli pre 3 sezone, kada toliko vole Zvezdu. Ali dobro.

P.S. Očekujte da ću odgovoriti na Vašu temu kad bude bilo potrebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0

Smile

Bivši koji pogađa iz bilo koje pozicije, 3 crnca + pridošlica, Subotić, Simonović, Savović, Radivojević, Lazić i Cvetković. Ostali manje-više. A svi (sem Rakočevića) "vole" Zvezdu. Što nisu došli pre 3 sezone, kada toliko vole Zvezdu. Ali dobro.

P.S. Očekujte da ću odgovoriti na Vašu temu kad bude bilo potrebe.

Pogledaj vas druze moj jedini, Milosavljevic....u odbrani je kao Dzo Dumars a u napadu sutira, kuca...pa onda Bertans, Balticki Leri Bird, pa Vesterman, buduci najbolji plej svega, Gordon pipne vrh table, vodi vas dobitnik nagrade za najboljeg trenera evrope, publika najbolja u evropi...igrali ste pred onoliko gledalaca u areni, sponzori vam NIS i MTS, predsednik zakuco preko Sabonisa.....ne bi ja vas otpisivao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.