2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 750260 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
I Zeka je bio dobar dok je Sirer sutir'o preko gola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
HTC One M8
Samo opusteno, bez nervoze, karacemo cigane ludake!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Možda sledeće sezone.  
Realno, mi smo se oprostili od Evrolige.   Sad treba voditi računa da ne izvisimo i za Evrokup.   Inače, loše nam se piše.   Od trofeja takođe možemo da se oprostimo (Kup, Jadranska liga i Prvenstvo).  
« Poslednja izmena: 25. Dec 2012, 21:52:00 od nikdemark »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Da nisi temu promasio? FMP-ova tema je Top: Кошаркашки клуб Црвена звезда ne ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6220
Pazi pa ovog lelemuda sto se oprasta  Smile
Nema sumnje da mi i KKCZBGD Diva gazimo sve do kraja lige, a o prvom mestu ce odlucivati nijanse, i eventualna pojacanja.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Nisam ja uopšte promašio temu.  To što sam rekao je tačno.  U odnosu na raniji period, kada je bila milina gledati kako Partizan drži lekcije velikanima kao što Makabi, Barselona, Efes itd ovo sad je na nivou Srpske lige.  Ovakva igra me veoma zabrinjava.  
I još nešto.  Ja nisam navijač novoformiranog kluba, ni pod razno.  Ja samo iznosim ono što se trenutno dešava.  Ja gledam i nerviram se više od svega - doduše, neke sam gledao kao da igraju neki drugi.  Kad bi Partizan igrao na nivou od onoga što je prikazao u Barseloni, ne bih se uopšte sekirao.  Ali, posle poraza od Solnoka, od kluba za kojeg prvi put čujem u životu, došao sam do zaključka da nam se veoma loše piše.  Daj Bože da je ovo samo privremeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Dobro ti nama dosao na temu al brate gde odmah prvi post pa takav pesimizam. Sta da kazu neki tamo drugi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
ma to je neko od vasih samo ne sme da kaze to pod svojim nikom, sad mu je pao kamen sa srca  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Pošto vidim da ima onih koji misle da sam navijač veštačke tvorevine, reći ću još samo ovaj put. Niti sam njihov navijač niti ću ikada biti. To nije prava Zvezda, to je samo ime+drugi klub. Bilo koji protivnik kad igra protiv veštačke tvorevine, ja navijam za tog protivnika.

Nego da ukratko analiziram ovu polusezonu. Za razliku od drugih koji su doveli bolje strance, mi smo (izuzev Francuza) doveli igrače koji nisu ni za Srpsku ligu. Kad se već pravi mladi tim, onda treba da imaš samo mlade igrače (bez stranaca). Prve greške koje su napravljene jesu odlazak Bešovića, koji nije nešto pokazao, ali kada bi se sada gledalo, rekao bih da je to veoma glup potez (možda su neki zaboravili, ali on je koliko toliko pomagao onom Partizanu iz prošle sezone kada se lomio meč protiv mutiranih). Drugo, odlazak Miljenovića. Čovek nema masu, ali ima želju i siguran sam da bi bolje prošli sa njim nego sa Torijem Tomasom, koji nije imao petlje ni da uđe pod koš (kao što je to radio Maccaleb). Treće, odlazak najiskusnijih - Kecman i Božić. To nije trebalo uopšte da se desi. Četvrto, kada se dovede stranac, dovodi se radi toga da donese poene, da donese prevagu, a ne da se razigrava - to se prvenstveno misli na Gordona. Sad je, kao, počeo da se razigrava. Međutim, po meni, nije to to. Bertans - mešavina beka i krilnog centra. Bez pritiska na njega, siguran sam da bi na svakoj utakmici davao minimum 5-7 trojki. To važi i za Anđušića. Vesterman - u početku je sjajno igrao, nakon povrede se izgubio. To važi i za Lučića. Dragan Milosavljević - od očaja do polu sjaja. Ostali, što bi rekli navijači Partizana, kriminalno.
Nego da se malo osvrnem i na Anđušića. Pitate se zašto je on napustio Partizan. Tačno je što je on napisao u saopštenju, ali da vas podsetim da Duško Vujošević, na prvom mestu ne gleda kvalitet, nego karakter. Ako nisi dobar čovek, doviđenja. On ne voli osobe koji su arogantni, koji misle da su velike zvezde. Ovim potezom gubimo mnogo. Počinjem da razmišljam da Vujošević više nije onaj Vujošević.
Što se tiče same igre, primetio sam još nešto. Dok je Vujošević vodio utakmice, većina njih su igrala pod grčem. Imali su strah da ne završe na klupi i zbog toga smo i gubili utakmice - niko nije bio totalno smiren. Niko nije imao petlje da preuzme odgovornost. Kod njegovog asistenta su bili malo opušteni, ali još uvek se videlo ono što sam malopre napisao.

Što se tiče onog prvog posta, nisam napisao tek tako. To sam napisao na osnovu Partizanove igre. Mi ako ovako nastavimo, sa ovakvom igrom, slobodno možemo da se oprostimo od bilo kog trofeja.

Hteo bih još da objašnjavam, ali, to bi potrajalo poprilično dugo.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2012, 20:58:39 od nikdemark »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.