2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 748844 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
''Debilni navijaci'' bar nemaju podele medju sobom.

Mislis svi komplet su debilni  Smile jao ne  Smile kontam kontam  Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2012, 00:30:01 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E72
само сте продубили нашу истрајаност ка коначној победи

Kakvoj bre pobedi?  Smile

Утувљавању у главу свих Партизановаца да су они Гробари, а не узурпатори Југа који су угнежђени иза Вујошевићеве буље. И буквално и метафорички.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Izvinjavam se, a sto je moj komentar obrisan? Dao sam validan odgovor. Jos jednom ponavljam, nista ne traje vecno, pa ni to gepekovanje. Za ''debilni navijaci'' sam mogao i ja prijaviti ali nemam potrebu da se vredjam zbog gluposti... ''Debilni navijaci'' bar nemaju podele medju sobom.
попуј негде другде и остави нас тих прича, дебилни навијачи нека навијају за дебилни клуб а ви ,,срби,, навијајте за свесрпски клуб, мислим на онај који је активан.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia Asha 302
''Debilni navijaci'' bar nemaju podele medju sobom.

Mislis svi komplet su debilni  Smile jao ne  Smile kontam kontam  Smile

Ma..... kako god  Smile  

Izvinjavam se, a sto je moj komentar obrisan? Dao sam validan odgovor. Jos jednom ponavljam, nista ne traje vecno, pa ni to gepekovanje. Za ''debilni navijaci'' sam mogao i ja prijaviti ali nemam potrebu da se vredjam zbog gluposti... ''Debilni navijaci'' bar nemaju podele medju sobom.
попуј негде другде и остави нас тих прича, дебилни навијачи нека навијају за дебилни клуб а ви ,,срби,, навијајте за свесрпски клуб, мислим на онај који је активан.

Ne popujem nikome, samo odgovaram na debilne komentare, kome se ne svidja briga me, samo vise nemojte kenjati bezveze o ''svesrbskom'' klubu na vasoj vesti, jer na bukvalno svaku vasu pobedu ili poraz mora da se pomene. To je to.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia N73
Prvi si dosao i poceo da seres,pokazujes iz posta u post da nemas pojma ni za koga navijas,niti iznosis cinjenice kako to Partizan osvaja titule.Kompleksi te pucaju tako da bolje da prestanes da se sramotis.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
само не желимо да форсирамо то "Jугословенско" у називу.

Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia Asha 302
nego, nek se fokusira sutra na fmp, daleko je utakmica sa partizanom.

Cisto da podsetim ko je prvi poceo da spominje...  stvarno ne znam ko ima komplekse posle ovakvih komentara, ipak je tesko sebi priznati da se KK Crvena Zvezda nije ugasila. Ne bih vise raspravljao, vidim da to nije moguce sa relativno ogranicenim ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia N73
Slazem se nemoj vise da pricas sa sobom
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
 Smile Ćao fmp-ovac.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia Asha 302
Slazem se nemoj vise da pricas sa sobom

Wow kako si duhovit...  Smile

Smile Ćao fmp-ovac.

Tebi se paramecijume nisam obratio, ali te donekle razumem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 224 225 227 228 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.