2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 748666 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Malo je Dule kontradiktoran. Prica o odbrani kao o uslovu za neku minutazu....time pravda svoju tvrdoglavost kad je Danilo u pitanju. A sta je sa Cakarevicem? Najbolji je odbrambeni na svojoj poziciji u klubu.
I jednog i drugog bih voleo u Zvezdi.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 11:35:10 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
i ja sam to primetio sinoc. za danila sam znao da ce da ima problema sa ovim i da nece da se naigra. ali ni u najludjim mislima mi nije palo na pamet da mu nece da, da igra uopste.

cakarevic je sa druge strane igrac slican budali i ocekivao sam da ce kod ovog da mu svane. a ono, za njega je mrak, mrkli mrak. njih dvojica su nosila radnicki a cakarevic je bio malo bolji. znaci covek ima raspon cuvanja igraca od 1m 70 ( pavkovic, kako ga je samo stavio u dzep i doneo pobede partizanu prosle gosine ) do 2m 10 ( vesely, bio se sa njim kao bik, jedan od retkih igraca koji su na toj poziciji mogli da igraju sa onom zivotinjom  Smile ). pusti ga 20 min imace 10 skokova ( napred - nazad ) sigurno, u tom radnickom je imao 20 p. prosek, pa nije ga dzabe skrtica tole platio.

e, onda smo ga mi ubacili u sistem. prvo VJ, mada pricati o nekom njegovom sistemu je smesno, pa sada debeli. ne znam da li ce obojica da odu pre kraja sezone ili na kraju, ali jedva cekam da odu.

muka mi je da gledam, kako upropastavamo 2 dobra igraca. greota bre, jbt. a stvarno bih voleo da znam ko im je menadzer, tj. da li sam u pravu, kad kazem da je bitno sto misko nije.

a voleo bih da se ispostavi da jeste. to bi znacilo da sam i ja poceo da paranoisem i idem u teorije zavere, a da ovaj nema nedozvoljen uticaj na klub.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 13:14:43 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
a sa aspekta kluba, igras u iscrpljujucem ritmu, igras iscrpljujuci stil kosarke, i odrices se 2 igraca i igras sa 10 ?!?

ebo mtr, ne verujem da bi to " luksuziranje " sebi VJ dozvolio.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Da bre, skroz zaboravih, jesu li nama ukradena dva bacanja Gordona ili ne, sa tribina mi nije bilo jasno sta je tu uopste svirano. Ocekivao sam dva bacanja Gordona zbog faula i posle dva bacanja zbog tehnicke ali sta je tu bilo nemam pojma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Јесу украдена и знао сам да ће на крају та 2 поена одлучити. Наравно, можда конкретно та 2 бацања нису одлучила меч, али гледајући по поенима свакако јесу. То је значи фора ко да су направили фаул  у бонусу а нису нам дали пенале. Страшно.

Већина судија у ЕЛ не знају правила... могу да замислим само какве су у ЕК.

Што се тиче мале минутаже, односно неиграња Чакаревића, он је одличан одбрамбени играч, добро скаче... али би онда у нападу били лимитирани на неких 45 поена. Зато игра Бертанс. Ваљало би нешто и погодити споља. Чакаревић је заборавио кош да да. Али би му свакако пружио шансу... ето, сад против ИМТ-а.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 16:04:09 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Ne mogu da verujem da se takav propust napravi (slucajno ili ne), znaci dva bacanja bila zbog tehnicke, a tehnicka svorana zbog protesta oko faula, medjutim faul je izbrisan zaboravljen  Smile

Da pohvalim Milosavljevica, sinoc je strasan bio, kad god je bio u igri izludjivao je Navara, nije se odvajao od njega, ovaj skroz prso pa zato pravio i tehnicke, Navarov sut iz igre 1/8

I pored svega toga Milosavljevic sutirao za dva 7/7, jedan od retkih koji je odlican u oba pravca.

Sad je lako biti pametan sta je trebalo ili ne, ali nisam ocekivao faul na Uertasu koji sutira bacanja ove sezone 17/18, ocekivao sam zonu isto kao poslednju odbranu pre tri god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
crnjo, zato igra bertans? pa ja ni jednu jedinu akciju nisam video za njega sinoc
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
Bertans bio odlicno cuvan sinoc, samo je jednom ostao sam ali mu Gordic nije dodao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
da da, onda kad mu je tapsao da mu da loptu  Smile

svejedno, koliko god dobra odbrana bila covek je samo jednu trojku sutnuo.. a tu je zbog suta  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

Што се тиче мале минутаже, односно неиграња Чакаревића, он је одличан одбрамбени играч, добро скаче... али би онда у нападу били лимитирани на неких 45 поена. Зато игра Бертанс. Ваљало би нешто и погодити споља. Чакаревић је заборавио кош да да. Али би му свакако пружио шансу... ето, сад против ИМТ-а.

A sto istu analogiju ne primenis kad je u pitanju Andjusic i kazes....pa da, bolji je Bogdanovic u odbrani ali smo sa njim limitirani u napadu, i zato treba da igra Andjusic...

Cakarevic cak uopste nije los igrac u napadu, nema puno igraca Partizana koji imaju bolji ulaz od njega, bio je i pristojnog suta....dok u Partizanu nisu od reprezentativca napravili prvo igraca koji je tu samo zbog odbrane, pa na kraju igraca koji sedi na kraju klupe. I naravno da je sada jako tesko bilo sta od njega ocekivati u napadu gde je samopouzdanje neophodno....
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 16:52:25 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.