2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 748632 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ja navijam za Bamberga sutra a vi kako' ocete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
I ja sam vise za to da sami odlucujemo pa nek je i +6.  Zajebano je ocekivati pobedu Besiktasa nad Ritasom kad im bas nista ne znaci. Onda bi nam dzaba bilo i da pobedimo 20 razlike.

Ovako Bamberg sutra izbaci Ritasa iz trke, pa udje opustenije sa nama u mec, nesto slicno ko mi kad smo cekali Armani pa mogli i da izgubimo sa 3-4 razlike, kad ono prc 6 i cao zdravo.

Sto se tice vecerasnje tekme, po milioniti put potvrdjeno,

Sa losim Vestermanom i Gordonom veceras, bez ijednog ekstra raspolozenog suterski za tri, sa 19 izgubljenih lopti, i milion predatih direktno u ruke protivniku za kontru...spustiti ekipu koja dere sve redom po 20 i kusur razlike, ekipu koja jedina u evropi nema poraz, ekipu kojoj je prosek 79 datih poena spustis na 58 za 40 min...
ovo samo pionir moze i ludaci u njemu

BRAVO LUDACI!!!

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/224640/Vujosevic-Nemamo-tim-za-dva-takmicenja-ali-bih-voleo-u-drugu-fazu-Evrolige
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 00:46:05 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
1. nudila se barsa

2. nas kvalitet je premali da bi uzeli ponudjeno

3. lucha i budala su evroligaski igraci gagic ce da bude igrac, musli nikad. gordona na plantazu.

4. gordic je plejmejker ( solidnjikav ). vesterman: nijedan nas igrac ne bi dobio sansu u tim godinama. svaki nas igrac koji bi dobio trunku sanse bi bio sklonjen posle, ne jedne lose utakmice. posle 1-og loseg minuta. simpa mi je decko, ali simpa mi je bio i ovaj mali crnac sto su ga oterali. sto je ovaj mali sveta krava ? 3 meseca ga gledam i moj utisak o njemu je: nista s` nista.... ebem li ga, valjda mu je misko menadjer.

5. a trebalo bi da bude 1: uvek sam mislio da je DV los trener, ova sezona je samo jos jedna potvrda. jebi ga, neki treneri se potvrdjuju ili ne, u utakmicama. ovaj u sezonama. za mene, bio i ostao, nista s` nista. jeste, znam, uzeo, 16 titula, uvek sa ubedljivo najjacim timom. 5 godina sa jebackim timovima nije video top 16 ( koji bi ovaj ostavili na + 30 ), gubio yugoligu u beogradu od HF i u sarajevu od FMP ima tu 2 strane price...

6. a trebalo bi da bude 1a: gledacu partizan jos protiv bamberga i onda bataliti iz protesta. zbog odnosa prema srpskom reprezentativcu andjusicu i kako je ovde receno, najskupljem igracu sa nasih prostora, a ja cu reci i jednom od najkvalitetnijih ( igracu od koda je ivkovic ocekivao dabude 1 od nosilaca ekipe, al se povredio na leto prelaska iz radnickog u kkp ), cakarevicu. ebem li ga, mozdazaboravio da igra... ili im misko nije menadjer.

7. 6 podvuceno. necete me jebati. i bogdan mi je gotiva, ali kad bi se negde skupili na neutralnom terenu, danio l i cakar bi igrali, a bogdan bi im ispod kosa vracao lopte i razmisljao, za godinu, dve, mozda bih i ja mogao kao oni. izgleda da je i bogdanu misko menadjer,

ovako sam fk batalio pre 10-ak godina. nikad nisam ovako razmisljao o kk. ove godine cini mi se da sam bio glup kod ociju. sve ovo je i ranije bilo, samo sam ja vise gledao basket, nego zasto je basket kakav je. ova sezona je samo ogolila stvari.

da bre, ja ovde pisem da bih bio miss poopularnosti, i da bih dobio vase odobravanje, a ne da sebi olaksam muku... ovo cisto, za sve " navijace " koji ce sad da udare.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 01:15:46 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia krntija
Dostignite maksimum. Makses.

Jebem majku sudijama.

Oli neko da utuvi u glavu tantuzima da traže kontakt pri prodoru, pod košem... Igraš u Evropi čoveče, ovde se faul sudi i za loš zadah.

Ne verujem da ćemo proći dalje, ali biće to mnogo bolje dogodine.

Dostignite maksimum. Jebeni makses.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
bokee, napio si se.  Smile

ako brate.

ali da, sine, sudije su bile dno. ni za nas ni za njih, samo dno. licilo na yugo ligu. 6 tehnickih , 66 gresaka na obe strane, uzas...
« Poslednja izmena: 07. Dec 2012, 01:18:07 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
1. Mi smo danas igrali protiv Barselone a ne protiv jebenog Beopetrola.
2. Nema dalje.

Pokidali, izginuli, spoustili ih na 58 poena, Navaro sanja Dzordana ubicu, bez trojke ih oducili od kosarke, bez slobodnog bacanja u drugom poluvremenu, sa dve tehnicke protivnika imali smo DUPLO (14-28) manje bacanja, igrali protiv sudija koje ne znaju pravila kosarkaske igre, izgubili zbog dva slobodna bacanja koja su nam ukradena i jos jednom BRAVO LUDACI.

Svaka cast Duletu za pravljenje faula. Prvo sam hteo glavu da mu otkinem al' kad bolje razmisli covek:
Ili cete da postanete igraci ili cete da cekate da neko promasi da bi vi pobedili. Ona parola cigana i citat iz Nebeske udice je bezveze. Sampion postajes kad izadjes na teren i promasis. Onda sednes u svlacionicu i places pred novinarima i kazes "uci ce sledeci put".

"...i usla je, odrzao je rec
od srece srce nam je moglo puci..."

Aj sad da deknemo Bamberga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
u jednoj utakmici je ubica ubacio sut ( i nije bio zadnji napad ). ima jedno 10 tepicevih izgubljenih i jedno 10 ostalih. kad je branjen zadnji napad uspesnost je, koliko mene pamcenje sluzi oko 80 %. ali i nek bude 50%. 10 izuzetno vaznih utakmica smo izgubili da bi porastao tepic i jos neki.

porasli su upm.

djordjevic je sa 17 godina prvu  odlucujucu, protiv cigana dao, sam ,preko ruke za 11:110. posle ih je davao,... ma svi znamo. il` ga imas u rukama ili nemas, niko to ne napravi. samo mogu utakmice da se gube u pokusaju...

odracemo bamberg. sa - 20. ne zato sto ja to zelim, uprkos mojim zeljama. zato sto je realnost jedna a zaludjivanje ( smesno zvuci kad ja to kazem ) nesto drugo.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
И ја навијам за Бамберга.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
ja cu da navijam za partizan a to ce imati uticaja na rezultat, bas koliko i sinoc.

a i ja sam se u`vatio da ce nas taj bamberg izudarati a losa su ekipa i bese imaju jednog ili nijednog pravog centra. mozda nasa taktika unosenja lopte u kos protiv njih i proradi. mozda i onaj americki cirkuzant uspe ledjima da odigra neku. sinoc je vezbao i vazbao...

velika phvala za budalu sinoc. ocekivano je izludeo navara do tehnicke i odigrao svoje napred. gordic je pokazao da zna dobro da napadne kos u prvom poluvremenu, posle je valjda dobio upozorenje da ne zloupotrebljava, pa je nestao sa terena. lucha, standardno evroligaski. to je to, sto se ima pohvaliti.

meni je jako interesantan bio onaj podatak da vujosevic radi 40 izmena po utakmici a prosek U EL je 25. verovatno ti treneri imaju manje igraca koji zloupotrebljavaju.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.