2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 748982 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
sarmo: jeste razumljivo pogotovo kad se uzme u obzir da imate sjajan tim i igrate odlicno. ti, malkin i jos neka gospoda, uzivate u svom uspehu, nas malo prcate i to je o.k. sad neki ganjani se bas i neponasaju gospodski, ali to se odnosi i na neke grobare. nije to stvar pripadnosti, vec kulture.

sto se luchica tice, to je jedini igrac sa extrakvalitetom trenutno u kkp, kapiten je, oseca odgovornost i zeli da je preuzme u igri. sto drugi vise padaju on to pokusava sve vise i vise... i igra slabije. u odbrani kida sebi dzigericu da stigne. ne moz se sam u kolektivnom sportu, bolji drugi, manje bi on radio, a vise postizao.

malkine: pa da selekcija je problem. 1, 4 , 5. mozda bi mogli da se pokrpimo samo sa 2 igraca na: 1 i 4/5. savovic jeste odlican igrac, dok je igrao u HF znam da sam mislio, sto bi bilo dobro da dzapimo ovog. ovog i andjusu... ali zajeb nije napravljen kod njega nego kod browna. moralo se otvoriti za jos tih 50 soma i uzeti brown. da su ostavili katica isto bi bilo dobro. ovom gagicu iako izgleda ko drvo za sada cu da dam jos malo vremena, muslija ne bih doveo nikad. koji ce ti moj mekana, pihtijasta petica. milutinov ce da bude cudo. cudo aj tel ju. ali za godinu, dve, i verovatno u nekom drugom timu...
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 21:14:41 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
naravno, sad je vec svima jasno da se na 4 ceka novica. ubica u fullu bi znacio, nadam se da cete videti i osetiti, koliko ce da znaci.  Smile pitanje je kad ce doci i koliko ce moci.

na kecu, pod hitno, ali, odma` mora da se ovaj gordic, cije je dovodjenje, po meni opet zesci fail, morao je neki bolji, prebaci na mesto prvog pleja. ali znajuci koliko je vujosevic tvrdoglav,  mrka kapa.

ali to ti je sad pitanje i trenerske filozofije. evo ovaj capin, igra u radnickom kao zmau, preporodio je ekipu. uzeo je odma` vodjenje ekipe na terenu u svoje ruke i vodi je sjajno. kod debelog bi vrlo verovatno izgledao kao najzesci kreten na terenu.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 21:32:49 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
naravno, sad je vec svima jasno da se na 4 ceka novica. ubica u fullu bi znacio, nadam se da cete videti i osetiti, koliko ce da znaci.  Smile pitanje je kad ce doci i koliko ce moci.

U kakvom je stanju Novica?

Jel trenira?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Trci pravolinijski jos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Trci pravolinijski jos.

Znaci bolji je od Gordona....

E doveli ste Pushicu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation

E doveli ste Pushicu.

Do jaja,provesce se u Partizanu u skladu sa prezimenom  Smile

@Zaludjenko

Aj da ti verujem za Milutinova,mada meni brate pre deluje da ce Gordic da poraste na 2.02 nego sto ce Milutinov da bude zver. Mada,pzi malo mu treba,jedno 23kg misica i jedno 3 godine ucenja tehnike i eto za 6god moze u Igokeu  Smile

E da,zaboravih da spomenem da je ove godine Dule ptvi put odstupio od svog principa da mu stranci budu u sluzbi tima i odradjuju sav prljav (zahvalan) posao a da domaci vode igru i drze konce. Mislim da pored Lucica ,Dule najvise veruje Vestermanu a cini mi se i sve vise Gordonu...sto je steta jer po meni mozda od Andjuse moze da proba da pravi novog Tripkovica,od Bogdanovica na primer Novicu...al jok,forsiramo Francuza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Koga Zvezda forsira?  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E72
Не зезај Малкине брате за Милутинова... То што причаш би пило воду да има нпр. 22+ година, али он није још напунио ни 18  Smile , добро је што у том узрасту уопште може да игра Евролигу а да не буде као да играмо са играчем мање, а он не само да није проблем него је сасвим коректан, на многим мечевима нам је био и најбољи центар... Ако се буде исправно радило с њим (треба, наравно, да напредује у свим сегментима, у тој снази можда и највише), а не видим разлога да то не буде случај, поготово што ми не изгледа да је нека Миличићевска паљевина, ето њега међу топ класом центара Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2012, 22:59:59 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ma Milutinov je zver. Visoki igraci stasaju tek posle dvadeset druge, trece....
Momak deluje predano, ima fantasticnu tehniku i koordinaciju za taj uzrast.

Naravno da pravi gomilu faulova jer nema snage, malo ima i spore noge.....al se to da popraviti.

Uz Vestermana jedini je tu stvarno talentovan igrac, po mom skromnom sudu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
HTC Sensation
Jos nema 18????  Smile

Au jebote,nisam znao za to...moje iskreno izvinjnje njemu onda. Da sam znao da je maloletan ne bi ga ni stavljao u tim za Fantazi eurolige  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.