2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 749414 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia N73
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Obzirom na snagu domaceg terena koji ima Partizan ovo je neuspeh. Bezveze je i ici u top16 iskljucivo sa zeljom da se razigrava ekipa, bez promila sansi. Jako talentovani ali ipak premladi. Tomas je najlosiji Partizanov izbor ikad.
Steta.

Sledi derbi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia N73
Tomas ako doceka sledeci trening treba raspustiti tim.Sramota izgubiti od ovakve ekipe
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Tomas opet kriv, a? Koji kurac bre vi pričate više? Mi smo najbolje igrali kada je upravo on bio u igri, a van onaj što je došo da igra zato što su nam mnogo ludi navijači. Vujošević je izgubio utakmicu serijskim greškama. Prvo uvođenjem Vestermana u poslednjia 3,4 minuta, pa onda time da nije uspeo za jebenih 6 minuta iznudi faul protivnika vrtenjem pika. Znači Bamberg je izašao iz bonusa u 4. minutu. Dalje, koji kurac je udvajao i vršio presing na 2 minuta do kraja i 6 razlike??????????????????????????????????????

SRAMOTA SVE DA VAS BUDE! SLEDEĆI PUT UDARITE KARTE 2000 EVRA!!!

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Pored raspalog Vestermana i jos raspalijeg Andjusica vi kritikujete Tomasa koji je jedini uz Lucica imao +/- pozitivan. Gou Tori je danas vodio utakmicu odlicno. Izgubili smo zbog drugog pleja i nerazumnih a rekao bih idiotskih Duletovih odluka i treba da ih bude sramota sve i protiv FMP-a ne treba da izlaze na teren nego da se pokriju usima i umesto na utakmicu odu na trening u Halu sportova i sutiraju dok ne nauce da pogode otvoren sut sa cetiri metra.

Velika sramota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia N73
Mi razliku koju smo pravili je bilo zahvaljujuci prije svega Gagicu koji je punio penalima one njihove centre,a to sto je Tomas tu bio slucajno u igri nije nikakav faktor.Najiskusniji na terenu a igra ko picka,ni jedan kosarkaski segment nije pokazao.Sta treba da pljujem Vestermana sa 20 godina,nisam idiot.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Mi razliku koju smo pravili je bilo zahvaljujuci prije svega Gagicu koji je punio penalima one njihove centre,a to sto je Tomas tu bio slucajno u igri nije nikakav faktor.Najiskusniji na terenu a igra ko picka,ni jedan kosarkaski segment nije pokazao.Sta treba da pljujem Vestermana sa 20 godina,nisam idiot.

Mnogo me brate potsećaš na bojana.c

Inače, naslov na sportalu: http://www.sportal.rs/news.php?news=86318

Ko je bre ostao bez šansi za plasman, govna jedna raspala novinarska mater vam jebem?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Sta treba da pljujem Vestermana sa 20 godina,nisam idiot.

Nisam rekao da treba da ga pljujes ali ako vec pljujes nemoj one koji nisu bili gori od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Не слажем се за Томаса. У реду, Лео је био катастрофалан, и то се од њега очекује јер ке клиња, и чак и кад буде био у одличној форми дешаваће му се овакве утакмице. Али зато поред њега треба да имаш поузданог плеја који ће сигурно да игра, а то Томас није. Човек је класична најкласичнија мува без главе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
HTC 
Sva sreca bio sam u bioskopu,nisam se nervirao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.