2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 746674 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Mislim da me nisi razumeo, niska je kazna za ono za sta se sudilo Partizanu, a mislim da nikako nije trebalo da mu se sudi za prekid utakmice izazvan divljastvom navijaca.

Izuzetno dobro sam ja tebe razumeo.

Citat
A sto se tice Jadranske lige.....videh na sastanku i Divca i Covica......

Kakve veze ima ko je bio na sastanku? Partizan je bio protiv lige, što se i pokazalo dosta kasnijim (uslovljenim) ulaskom.

Citat
Ako vam se ne svidja odjebite iz nje i caos...

Bez teksta ostadoh Smile ne nazivaju vas za džabe ciganima.

Citat
Pa ako se iko naigrao evrolige to smo mi izuzimajući naravno najveće evropske klubove.

Partizan je među najvećim evropskim klubovima.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Верујем да нема више од 3-4 екипе а можда ни толико а да имају више ЕЛ утакмица од нас.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 18:42:35 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Нема шта да се пореде Вујошевић и други тренери, јер, објективно, објективно, оно што је дотични урадио прекјуче други тренери раде екстремно ретко или не раде никад. Али, свакако да ће све одлуке лиге бити под нашом лупом, видећемо у наредним недељама и месецима шта ће одлучивати.

Што се тиче уласка и изласка из Јадранске лиге, алтернатива истој је била иста и пре 7-8 година и сада. Тотална кошаркашка изолација.

u svakom slucaju yugoliga bez partizana bi se raspala odavno, a i sad kad bi izasli, ne bi potrajala duze od 2 godine.

Partizan je bez daljnjeg najjaci, najstabilniji ex-yu klub.....ali Jadranska liga bi opstala bez njega bez ikakvih problema, kao i bez Cibone ili Olimpije.

Zasto mislis da je jadranskoj ligi bitan Partizan i mrvicu vise nego Partizanu ta liga?

Ja pre mislim da bi Partizan lose prosao da izadje iz lige, zato ce i da cute, trpe, placaju kazne, nemaju alternativu.

Kao i Zvezda uostalom.

Kakva nasa liga.....nekad smo imali dovoljan broj igraca, centara, da budemo sposobni da organizujemo kvalitetnu ligu. Tu je bila Crna Gora koja je davala dva kluba. Pa onda....Borac iz Cacka, Subotica, Kraljevo, Vrsac....nista od toga vise ne postoji.

Imamo tri i po kluba.

Sem toga postoji tolika mrznja izmedju dva nasa kluba da bi onakve scene sa Duletom bile svako kolo, majmuni bi to opravdavali, ljudi u savezu to ne bi kaznjavali.....Pa pogledajte na sta nam je licio kraj prvenstva. Cirkus u Zelezniku. U jadranskoj ligi toga nema. Jednostavno, nesposobni smo da sami organizujemo bilo sta da valja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
pa bi trebalo da dodje svaba i dovede nas u red ?

nismo, mi bas toliko nesposobni i tolika stoka. a ako jesmo i treba da nestanemo.

dosta bre vise tog defetizma kao opravdanje da se nista ne radi.

IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
pa bi trebalo da dodje svaba i dovede nas u red ?

Izgleda da je dovoljan i švapski konjušar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
niko ne ceni onog ko sebe ne ceni i svako pokusava da ga jebe.

end dets ol aj hev tu sej abaut det.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
niko ne ceni onog ko sebe ne ceni i svako pokusava da ga jebe.

A sve sto ja hocu da kazem je da nema potrebe da pricamo o nekim hipotetickim stvarima vec o faktima.

A cinjenice su: da imamo svoju ligu koja je kvalifikaciono takmicenje za Jadransku ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Jadranska liga bi opstala bez njega bez ikakvih problema, kao i bez Cibone ili Olimpije.

Mislim da gresis. Kroz godinu ili dve bi je ULEB ugasio ili u najmanju ruku ukinuo plasman Zadrovima i Buducnostima u EL jer bi imali 0-14. To bi im bila odlicna podloga da se rese ovih seljackih klubova kao sto je Partizan i A licence dodeli finansijski jacem Vesterlou ili Groningenu.

I ako ABA nastavi da postoji, mi od sledece godine ili one tamo vise ncemo da imamo 2+1, nego 1+1. Sampion i finalista u kvalifikacije u kojima igra neki Rus sto znaci ostajemo na jednom ucesniku u EL. Sto dalje znaci da umesto dosadasnjih Partizana, Cibone, Olimpije i kvalifikanta dobijamo djoku a EL prostora da pored dve gorepomenute finansijsko-kosarkaske velesile ukljuci i Bajern kao drugog predstavnika Nemacke.

Sto se tice Duletove kazne, realno je mala. Za onakvo divljacko ponasanje i unosenje sudiji u facu trebao je da popije bar 5 utakmica. Pare, manje vise... ima da plati, pa ne bih da komentarisem cifru. Ne prilici jednom klubu koji je godinama na ovim prostorima simbol kosarke da dobije na jednoj utakmici DVE tehnicke greske. Na ovih pet utakmica bih mu da sam neko mudo u ABA-i dodao jos dve za podrzavanje Djurica i jos jednu sto je dosao sa Ruzicem. I deset komada uslovno ako jos jednom bude vidjen u drustvu SPS-ovog kadra ili ne daj Boze obuce Zekstra uniformu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
ovaj prvi deo satire ti je u centar. lakrdija je ovo da evroligu igra pola spanske lige, 3-4 zabara ( od kojih samo montepaski vredi ) i gomila jaimamparezakupitlicencu klubova.

lepo im je da se pohvale kako imaju klub sa najboljom atmosferom u evropi, ali ih zabole kita da tom klubu daju a licencu. valjda, po onom, pa bice oni sampioni i ovako. bas mi je interesantno znati sta ce utraditi prvi put kad se ne plasiramo. hoce li nas pozvati direktno u ligu, ili ce nas ponovo pickinski pozvati u kvalifikacije.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Црњо добићеш одговор. Није никакав проблем.
Само данас нисам бипо кући, а ево и сад сам у гужви па само прелећем преко форума.

Сутра Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.