2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 746617 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia E72
Ово је јасна порука Вујошевићу да му неће толерисати то што ради. Можемо сви ми да будемо захвални њему што на тај начин помаже тиму... Али то је противно правилима и следи казна, која, очигледно, није само техничка грешка и искључење на том мечу, већ се простире и на наредне. Памет у главу!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Таман да Милош пече мало занат.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Gasic ce voditi utakmice. Protiv Zadra je sad u jednom trenutku imao na parketu i Tomasa i Vestermana sto nije lose izgledalo na terenu. Dule to nije praktikovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ova pobeda nikako nije bila pobeda na kvarno.  I nije tacno da misli da je nedodirljiv, da je tako bunio bi se i zalio na tehnicke, a on nikada ni za jednu tehnicku koju je dobio nije rekao da je nezasluzena.

I vidi se iz aviona da je kazna prestroga, misle valjda da ce ga smiriti tako. Tacno da je nabo sudiju u glavu pa bi dobio tri utakmice, ovako prestrogo.

nemoj da izvlalic iz konteksta Smile, nisam rekao da je bilo na kvarno, vec da necu da neko prica da smo ih dobili na kvarno ( tu mislim da ekipu iz zadra i njihove medije)

Brate trener ne sme da udje u teren , a kamoli da se nabija u glavu suduiji ili da mi preti....trebao je tri meseca da dobije

A jel ekipa sme da izaše sa istog tog terena i ode u svlačionicu?
O čemu pričaš bre ti ovde? Koga boli kurac šta će da misle ustaše?

Gori si bre od ovih ustaša što seru. Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji se prosto dive ovoj kazni. Mrš bre!
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 16:38:46 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia N73
Gasic ce voditi utakmice. Protiv Zadra je sad u jednom trenutku imao na parketu i Tomasa i Vestermana sto nije lose izgledalo na terenu. Dule to nije praktikovao.
Ja upravo mislim da i jeste Duletova zamisao da Tori i Leo budu na parketu u isto vreme,jer smo tako igrali i na turniru u Laktasima.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Kaznjen Dule zbog protesta kod sudija, kaznjene sudije jer nisu dobro sudili, zakljucak, Dule bio u pravu  Smile

Bas da vidimo za dalje da li ce klubovi, igraci i treneri biti isto ovako kaznjavani za ista ili slicna dela, a verujem da ce ih biti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
trebao je tri meseca da dobije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ti ipak nećeš izneti neko svoje mišljenje povodom tehničkih grešaka gospodina Duška Vujoševića? Sad, ako bih pitao - zašto misliš da bi trebalo da dobije 3 meseca, rekao bi da sam pristrasan i ne bi odgovorio na pitanje. A zašto sam "pristrasan", verovatno ni ti ne znaš.

Što kaže Tribijani, baš da vidim da li će se trener kažnjavati ovako kada dobiju 2 tehničke. Znači, jedna tehnička - jedan meč suspenzije. Tako bi, po ovakvim kriterijumima, trebalo da bude.

Budalaština je da se uopšte tehničke greške kažnjavaju novčano. Dovoljna je kazna što si sjebao svoju ekipu i omogućio protivniku da se odlepi. Ali dobro, mora mafija da napuni džepove.

6 soma evra. Jebote, još ne mogu k sebi da dođem. Uopšte im ne bih dao te pare, pa da vidim šta mi mogu.

Edit: Izgleda da se ovoj odluci protivimo samo King, Tribijani i ja. Zemljo Srbijo, i treba da te jebu.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2012, 17:24:23 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia E72
Citat
Izgleda da se ovoj odluci protivimo samo King, Tribijani i ja. Zemljo Srbijo, i treba da te jebu.

ААААаааа пао сам Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
HTC One M8
Citat
King, Tribijani i ja

Ekipa mala, ali odabrana! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.