2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 733 734 736 737 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 709327 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia E72
Ma koji tvoji argumenti sta laprdas ti,nisi nista bolji od ovih navijaca musavih sto dodju pa seru kako je presudio kvalitet Fenera.Sta ja tebi da kazem kada ti tvrdis da ono nije kradja,zivi u svom svijetu boli me

И пресудио је квалитет Фенера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.07.0
@Dzoni
Pa? Znas li ti koliko njih je udarilo laktom protivnickog igraca i nije ni faul sudjen. Sad ja treba da izvucem tako neki primer i da kazem da su sudije ostetile Fener?

Nije svaki udarac isti, kaznjen je taman kako je trebao da bude.

Iz navedenih situacija sigurno ima nekoliko cistih primera gde je Partizan ostecen. U svakoj utakmici toga ima....u ovoj je bilo mozda malo vise ali po meni nije odlucilo utakmicu.

Odlucili su je SIpahi, Bogdanovic, Vujosevic i mali broj igraca kojima Partizan raspolaze.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Citat
Pa? Znas li ti koliko njih je udarilo laktom protivnickog igraca i nije ni faul sudjen.

Upravo tako. Ali je igrac Partizana iskljucen. Za ostale me ne zanima.

Citat
Sad ja treba da izvucem tako neki primer i da kazem da su sudije ostetile Fener?

Slobodno. Ovde su ljudi nasli 10+ situacija u kojima je Partizan ostecen i jednu u kojoj su povredjena pravila i n isu dozvoljena dva slobodna bacanja.

Citat
u ovoj je bilo mozda malo vise ali po meni nije odlucilo utakmicu.

Utakmicu je odlucio Bogdanovic. Pokidao. Najbolji evropski bek definitivno i bez konkurencije. Zasto je on odlucio? Dok smo igrali coveka oni su bacali bacanja u svakom napadu. Kad stanemo u 1-3-1 coskovi su slobodni i cuvar uvek kasni bar sekundu za loptom koja ide u cosak. Bogdanovic ima visinu da mu igrac koji dotrcava ne smeta. Ubacio je sve a mi i dalje igrali zonu jer je faul sviran i bez kontakta (Gagic/Bo). Morali smo da rizkujemo.

Ja ne znam da li ste vi nekad igrali makar skolski turnir u kome imate sudiju. Pogines, spustis ovakvu ekipu na 30 poena za dvadeset minuta, nateras ih da deset puta bace loptu ka kosu (ne da sutnu na kos) u poslednjim sekundama i onda ti neko krade pobedu. Razumem kad sudija pogresi jer nije video, imao sam situacija u kojima se na moj prigovor sudija izvinjava jer je "dotrcao sa centra i daleko je bio da vidi pa je morao nesto da svira" i to je OK. I oni imaju pravo na gresku. Jednu. Dve. Tri... to vec nije slucajnost. A bilo ih je bar 10 na nasu stetu. Eeeejjjj covek je hteo da da Bogdanovicu da sutira jos jedno bacanje!!! Ponistio regularna bacanja, obrisao znoj sa cela i pobegao u tunel. Umem da napravim razliku izmedju sudije koji nije dobro video i sudije koji nije hteo da vidi.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2013, 16:39:21 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Cestitke na prikazanoj igri  Smile
Sudije smradovi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ma koji tvoji argumenti sta laprdas ti,nisi nista bolji od ovih navijaca musavih sto dodju pa seru kako je presudio kvalitet Fenera.Sta ja tebi da kazem kada ti tvrdis da ono nije kradja,zivi u svom svijetu boli me

Video sam im kvalitet u prvom poluvremenu na solidno sudjenje. Ovoj ekipi Partizana NIKO ne moze da ubaci 70 poena ako nam se dozvoli odbrana koja se dozvoljavala Feneru juce. NIKO.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia N73
@Vexen
Kada je taj njihov kvalitet isplivao prije nego sto su sudije pocele da rade ono sto su radile,ili dok su gubili 10+ razlikom?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia E72
Онда кад су схватили да се неће прошетати до победе и да морају да запну.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.07.0

Video sam im kvalitet u prvom poluvremenu na solidno sudjenje. Ovoj ekipi Partizana NIKO ne moze da ubaci 70 poena ako nam se dozvoli odbrana koja se dozvoljavala Feneru juce. NIKO.

Ovoj ekipi Fener juce za poluvreme skoro ubacio 60 al 70 za utakmicu niko. NIKO. Smile
Vidi moguce....ali da ste ti i tvoj brat sudije a Vojinovic treci, Misa Tumbas delegat.
Tukli ste ih dok je bilo igraca, kad je nestalo....onda igraj zonu, i situacije koje si opisao. Vama treba dva tima da igrate sa onoliko kontakata, publika koja gadja protivnicke igrace i sudija koji iskljucuje protivnicke igrace za svaki kontakt laktom i koji tolerise psovanje Vujosevica, gestikulaciju Gagica. Zamisli da su Duletu svirali ono sto su Radonjicu u Spaniji....bez price sa sudijama, cap, tehnicka...bio si u terenu. Ok bio sam, ajmo dalje....Ovde bi kolektivno samoubistvo palo....nisam siguran da se i CIA ne bi pominjala.

Ima druge sezone orphan black?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia N73
Znaci,Partizan je vodio 22 minuta zato sto su Turci tako htjeli i sto nas je Zeljko pustao,posle kada smo ostali bez trenera,sa 5 tehnickih gresaka oni su dali gas jer su prestali da se zajebavaju.Hvala Bogu pa sam gledao mec da ne moram da slusam kojekakve price
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Ovoj ekipi Fener juce za poluvreme skoro ubacio 60 al 70 za utakmicu niko. NIKO. Smile

Ne pravi se lud, znas dobro sta je rekao.

One and only, tako ce ti reci svaki realni cigojner, a vidim i ovi zabranjeni/uvredjeni smaraci.

« Poslednja izmena: 09. Nov 2013, 17:11:28 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 733 734 736 737 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.