2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 535 536 538 539 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 753984 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
HTC Sensation
Privas za Milosavljevica koji nije jos otisao nigde i na tu pricu mogu samo da ti kazem: Videcemo kad ode pa cemo znati ko je u pravu..

A da ja tebe pitam o slucajevima koji su otisli,koji nisu samo igraci yadatka i koju su reprezentativci nase zemlje,koji su otisli u najjace Evropske klubove,dakle zasto je jedan Novica zavrsio u Megi,Tepic u kurcu,Tripkovic semenkari negde,Vule Avdalovic ni ne znam gde je,Kecman i Pera Bozic su odvojena kategorija,Vranes je kosarku i igrao samo kod Duleta a ima 230cm,Aleks Maric bio skoro pa MVP evrolige sad duva peskire po klupama...dakle jedino Krstic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Jedino Tepić. Tripković je u Huventudu bio drugi trojkaš lige kada je otišao u Unikahu i povredio se. Novica se isto povredio, Vule je imao sasvim zapaženu karijeru, a i njega su mučile teške povrede. Vraneš je igrač koji je imao 14 minuta dok se igra zona. Nemoj njega da porediš. To ko da si sada reko Boris Bakić nije uspeo. Marić je osvojio Evrokup i čini mi se igra finale one njihove lige gore, kao prvi centar Lokomotive. A i on je imao problema sa povredama. Pre toga je bio prvi centar Panatinaikosa. Mada se on relativno brzo i sjebao, odmah po dolasku.

Pominješ igrače kojima je zbog povreda uništena karijera. Tepić ti je jedini na mestu.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
HTC Sensation
Pazi potpuno je prirordno da ti iz tvog ugla mislis da si u pravu a ja da sam ja iz svog ugla,ali nesrecna okolnost u ovoj raspravi po tebe je sto mi se ne spava,imam vremena i sto nisi u pravu  Smile

Dakle,igrao si zavrsnicu EL sa timom koji je autsajder u tom takmicenju,automatski si onda iznad prosecan igrac i jos ako u EL imas odlicnme brojke i statistike znaci da ti znas kosarku i da mozes u bilo kom drugom klubu to isto i da ponovis.

Novica ode u Real i mozda nije planiran da bude nosilac igre ali svakako jedan od bitnih srafova u ekipi...on i pre povrede znacajno losiji nego u Partizanu.
Tripkovic snajper,trojkas jebac mame,ubica...ode u Huventud i u ligi koja nije EL dakle protiv tamo nekih Saragosa,Grana Kanarije i sranja on opet nije imao neki zapazen Bogzna ucinak...a doveden je mozda da bude i nosilac i glavni strelac...znaci i on je kurac

MAric je osvojio evrokup...pa nije ga bre sam osvojio,valjda je jos neko igro u tom timu,a verujem da nije on najzasluzniji za taj trofej,aj iskpoaj mu statistiku te sezone i uporedi sa Partizanovom...i Milicic ima prsten  Smile

Tepic  Smile dobro ajde slazemo se

Kecman,Pera Bozic profesionalni uzimaci para za 3 minuta prosecno u ekipi, dakle  Smile Smile Smile

I nisu njima povrede unistile karijere,nemoj se zanositi time,karijeru ti unisti prelom noge,ili neki pokidani ligamenti,izgubis oko itd...evo ti ga Novica igra sad opet ko zmaj u Megi,Tripkovic koliko znam trci sa obe noge,Maric takodje itd...nije to izgovor. I ostali igraci se isto tako povredjuju pa se vracaju na parker i ako su ozbiljni igraci oni jebu ko i pre povrede a ovi nabrojani ni pre povreda nisu bili ono sto su kod Dulenceta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8495
Zastava Коралово
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung S25 Ultra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia E72
Ја мислим да ту причу око играча који одлазе из Партизана треба поделити на два временска периода - закључно са 2010. и после ње. И то ако причамо о свим играчима, не само домаћим или оним које је Партизан афирмисао.

Први период: ту су сви играчи који су поменути, и они су се, генерално, мање-више распали после ККП-а. Ту су изузеци у виду класа од Мекејлеба и Пековића, али ови остали су одлазили у најбоље европске клубове као велика појачања и врло брзо фасовали клупу.

У ери Владе Јовановића, имамо играче који су играли променљиво у Партизану а онда експлодирали у Евролиги. Лафајет, Џерелс, Гист, Џаваи, чак и Ло... Не знам да ли био и неки домаћи играч ту. Њих Јовановић никако није могао да искористи овде, а уствари се радило о баш добрим играчима.

Значи, мислим да се може рећи да је Јовановић у своје две сезоне имао доста бољи тим него Вујошевић у свим својим сезонама, што показује разлику у њиховом квалитету. Биће занимљиво видети како ће већи део тренутних играча, што ових талентованијих што ових већих радника на терену, играти после одласка.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 03:38:53 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
HTC Sensation
Ja sam mislio iskljucivo na domace igrace,sto se stranaca tice kapa dole za izbor ali to su bili mahom svi gotovi igraci koji su ovde iskoristili situaciju da eksplodiraju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia E72
Ако се задржимо на домаћим играчима (да не рачунамо ни Пековића ни Марића) онда буквално нема ниједног који је касније у каријери оправдао оно што је наговештавао у Партизану. Бар мени не пада ниједан на памет. Зато ми је баш занимљиво за видети како ће се актуелна гарнитура снаћи.

Избор странаца је генерално био мање-више ок али само један део њих је у ККП одиграо оно што су могли...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Marić ima prosek oko 11.5 poena i 7 skokova po meču, što nije mnogo lošije nego u Partizanu. A nema šta da veruješ dal je najzaslužniji za trofej ili ne. Ne znamo ni ti ni ja kako igra, ali brojke govore da je 2. strelac ekipe (iza Kalatesa) i prvi skakač.

Naravno da i najbezazlenija povreda može da ti uništi karijeru. Još ako tu povredu obnavljaš da viš kako može da te uništi. Igrač posle oporavka mora polako da ulazi u tim. Dakle, Novica se povredi, oporavi se, polako krene da ulazi u ritam sa po 10ak minuta po meču... i prc, opet se povredi. Igrač posle igra i sa strahom od ponovnog obnavljanja. Ne možeš brate to da porediš. Tripković trči sa obe noge... ne možeš to tako tek da kažeš. Pa i Duda trči sa obe noge pa ne može da igra košarku. Ti bar treba da znaš kolko povrede mogu da ti unište karijeru i obore formu do krajnje granice.

Tripković je imao operaciju kuka. Verovatno jedna od najzajebanijih operacija. Dobro je što uopšte može da igra još. A i Uroš nije igrač koji daje po 30 poena. On klasičan šuter. On nema nikakav dribling, prodor. On samo šutira, uglavnom za 3. Ne može on da pogodi 10 trojki (pardon, može) tek tako i da 30 poena. Da 3 do 4 trojke dovoljno za 10+ poena. To se od njega očekuje. Svi misle e sad on ima dobar šut sad će da daje po 30 poena. Tripković je prosečan igrač i odličan šuter. A i sigurno nije doveden da bude nosilac i glavni igrač. Ne bi on džabe posle otišao u Unikahu. Otišao je, kao što rekoh, kao drugi trojkaš lige. Dakle, odlična sezona u Huventudu.

Novica... povređivao se mislim bar triput od kako je potpisao za Real. I govoriš neistinu... Novica je uspeo da bude i MVP meseca u Španiji. On je igrao vrlo dobro kada je stigao.

I moramo da razgraničimo nešto. Ne može sada Vraneš da ode u Mančester i daje po 35 poena samo zato što je igrao F4 sa Partizanom. I zavisi, UVEK zavisi u kakvu ekipu ide, a pogotovo ŠTA od njega trener traži.

Ne računajući igrače koji su se kroz veliki deo karijere mučili sa povredama, jedino Tepić i Kecman ništa nisu uradili u Evropi. Kecman doduše nije mnogo ni bio van.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Samo su Palasio i Lo bili izgrađeni stranci. Da, i Roberts.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2013, 03:57:26 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ja sam zaboravio na to i da je Tripković imao operaciju šake. Dakle, najgore što može da te snađe u košarci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 535 536 538 539 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.