2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 489 490 492 493 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 791720 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ај сад... јел с Рашком МИ нисмо хтели да продужимо уговор или како? Јел отишао у Звезду јер му је дала најбољу понуду? Ситуација са болесним дететом?

Јел човек гинуо за нас? Јел се туко због нас? Јел се радово због нас? Ако сте ви заборавили ја нисам...

Само гази царе

http://www.youtube.com/watch?v=dR0nZU-DcXg

Dec vadam tokin abaut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Колко сам ја сконтао Рашид је жестоко готиван лик овако. На терену се понаша другачије, схвата то као радно место и има одређени стил обављања посла. Непопуларан ал га ради максимално.

Коме смета то ваљда му онда смета и понашање Богдановића.
А мени је и то кул, класичан трешток, а неки се и над тиме згражавају као да је чудо невиђено.

Жофри Ловерњ. Фасциниран сам човеком тотално.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat

I onda muk. Prosvetljenje. Zaslepljujuca svetlost iz opuska gospodina Covica koji je krajickom oka iz mraka posmatrao semafor, ne i utakmicu, svetlost, krilati andjeli, aleluja iz razglasa. A-L-E-L-U-J-A!!!!

Zatim se gospodin covic probudio, shvatio je da se u drzavi nece ziveti bolje. Upalio se svoj kamion, ugasio opusak cigare, poljubio vesnu u obraz. Natpis na kamionu CIRKUS MEDRANO je poceo da bledi. Oseca se miris dizela u vazduhu. Tamna noc se nadvija nad ulicom Stjepana Supanca 1. Kamion odlazi, opusak cigarete pada na mokri asfalt. A u pozadini odzvanja citat prof. doc. mr. Duska Vujosevica leta gospodnjeg 2012. godine. "Neki misle da je nase vreme proslo, a ja mislim da njihovo jos uvek nije doslo"

Hvala Vam Velika
« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 03:29:22 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Citat
Колко сам ја сконтао Рашид је жестоко готиван лик овако. На терену се понаша другачије, схвата то као радно место и има одређени стил обављања посла. Непопуларан ал га ради максимално.

Коме смета то ваљда му онда смета и понашање Богдановића.
А мени је и то кул, класичан трешток, а неки се и над тиме згражавају као да је чудо невиђено.

To...

А ето тај Богдановић, за њега се прича да је Циган.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC Sensation
E do jaja...a citam veceras da je na tekmi 5min bez prestanka psovao sve zivo i mrtvo Rakocevicu,na stranu to sto ga je tukao kad god je mogao.

Jadno sine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Читам и ја, на РСБу. Квалитетни читачи са усана. Такорећи серу.

Трешток. Реџи Милер сез хај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Brate, nije treštok kad mu jebe majku. Nemoj da se zajebavamo, normalni ste dečaci.

Zajebite NBA. Tamo su druga pravila i igra mnogo više bolesnika no što ih ima ovde + uzimaju mnogo vrsta droga. Nije lako.

Ај сад... јел с Рашком МИ нисмо хтели да продужимо уговор или како? Јел отишао у Звезду јер му је дала најбољу понуду? Ситуација са болесним дететом?

Јел човек гинуо за нас? Јел се туко због нас? Јел се радово због нас? Ако сте ви заборавили ја нисам...

Само гази царе

http://www.youtube.com/watch?v=dR0nZU-DcXg

Ne znam šta je radio kod nas, ali ovo nije. Rekoh posle onog guranja Lovernja bez ikakvog razloga dok je naš šutirao penale da se primetila promena sredine. On OVO što radi u derbijima kao košarkaš Zvezde, NIJE radio dok je igrao u Partizanu. Da li si video nekad da je lupio onako haj fajv igraču pre slobodnih bacanja dok je igrao kod nas? Nisi, jer to nije ni radio. Zato kažem da se vidi promena sredine. On ove stvari nije smeo da radi u Partizanu.
Milosavljević se sudari sa njim u bloku, obori ga, a ovaj ustaje i kreće na njega kao psiho najveći. To nije radio u KKP.

Neka gine kolko oće za koji god oće klub, nek zavaljuje laktove, nek pravi nesportske lične, ali ovo što on radi nikako ne može biti za pohvalu. To mogu voleti samo napaljeni klinci. Nikako mi nije jasno kako ovakve stvari neko može da isprati sa aplauzom. Mnogo mi je gorak ukus zbog toga što je taj smrad nosio dres Partizana.

A Bogdanvić se previše radovao za jednog cigana.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC Sensation
Pa dobro,kako god,zavrsava im poso,e sad sto se to meni ne svidza je nesto drugo...

Al dok ga neko ne pukne preko labrnje,posle ce samo da sapuce...

edit. Mislim na Bogdanovica
« Poslednja izmena: 28. Apr 2013, 04:16:21 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC Sensation
Sto se Raska tice,slazem se sa Crnjom skoro u svemu.

Dule ima svoja pravila i tacno vaspita ili izdresira igrace kako treba da se ponasaju, Rasko je ocigledno previse varnicio sa svojim temperamentom ili cime vec cim Partizan i nije hteo da prosuzava ugovor sa njim,a decko zaista ima kvalitet.

Sto se njegovih igara tice,on je jedan limitiran kosarkas koji one stvari koje je utrenirao,radi savrseno,borben je i od mene dobija majsimalno postovanje zbog toga.

Ne volim ga,ne mrzim ga...voleo bih da ostane i sledece godine jer mislim da doprinosi klubu vise nego sto odnosi,ali jebiga mi moramo biti svesni da cemo jos neko vreme ukoliko se desi situacija da neki igrac z Partizana dodje kod nas,iskljucivo znaciti da je on tamo bio skart...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Nije ga Dule trenirao. Al svejedno, on ove stvari nije radio kod nas. Ma ni blizu. Mislim da se čak samo jedared pokoškao, možda 2 puta. Nije bio ni trunku agresivan kolko je sad.

Što se tiče njegovog kvaliteta, ima ga... al ko što reče, limitiran je. Ima dosta nedostataka, pogotovo u odbrani. Ovaj šut ne znam odakle mu al popravio ga je nemoguće. On je retko kad šutirao kod nas. Ovi horozi od vrha table tek nije videlo dana u Partizanu. Ima određeni kvalitet al ga je pogodila sezona, što jes jes. Igra iznad svojih mogućnosti.

I još nešto. Ja znam da je on glup, al da je do te mere da kad ga je krenulo krene da se živcira, bije, priča, gura i ostalo... u poslednjih 3,4 minuta nije znao de je.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 489 490 492 493 ... 801
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.