2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 741994 puta)
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Two down sa driblingom. Neprevazidjeno.
Smile Smile
Meni je najjače kod predhodnog tajmauta kad Jovanović peni u objašnjavanju Kecmanu a ovaj ga ni ne gleda Smile
Smile Ubi se covek od objasnjavanja,a Kecman mrtav ladan,ko je najboljiii..  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Jovanović: Dokle da počinjemo loše?

Trener Partizana mt:s nezadovoljan zato što je njegova ekipa očajno odigrala prvih 20 minuta, pa tek onda pokazala da može mnogo bolje.

Crno-beli su u meču bez većeg rezultatskog značaja, ali prilične emotivne težine, izgubili u Areni od Real Madrida - 56:61.

Tako su prvi put za pet uzastopnih sezona, koliko se takmiče u Top 16 fazi, propustili da ostvare bar jednu pobedu kao domaćini.

"Prvih 20 minuta se ne igra ovako. Ne u Evroligi, nego ni u jednom takmičenju. Jedino dobro iz ove utakmice jeste drugo poluvreme, gde smo pružili jak otpor i jedan Real dobili sa deset poena razlike", rekao je posle meča Vlade Jovanović.

Strateg crno-belih žali što se nisu pobedom zahvalili navijačima na podršci.

"Drugo poluvreme je bila druga slika Partizana, kada je pokazao kako može da igra, ali utakmica traje 40 minuta... Nadao sam se da ćemo uraditi više u Top 16, da ćemo ostvariti neku pobedu i podići formu..."

Prekaljeni Etore Mesina ocenio je da je to bila vrlo čudna utakmica.

"U prvom poluvremenu smo odigrali jako dobro odbranu i igrali u željenom tempu. Onda smo shvatili da je Suarez povređen, što je bilo vrlo opasno, jer smo znali da će Partizan mnogo bolje odigrati drugo poluvreme".

Trener Reala smatra da bi "svaki drugi tim" izgubio od Partizana, onakvog kakav se predstavio u nastavku.

"Real nije izgubio, jer su neki igrači preuzeli odgovornost, smirili igru. Osvarili smo pobedu koja nam donosi prvo mesto na tabeli".

http://www.mondo.rs/s198691/Sport/Kosarka/Jovanovic-_Dokle_da_pocinjemo_lose.html

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Iskreno malo mi nije bas najjasnije kako mi prodjosmo do top 16. Bez trojke celu tekmu, plej ne postoji ni u tragovima, i zamalo izgubis, to samo mi mozemo kod kuce .............

Svi aplauzi i svaka cast aj sad lepo idemo dalje.......

To ja pricam vec duze vreme, bez pravog pleja, trenera, centra, sutera, opet se nadigravamo sa velikanima. Uz mnogo losih stvari mi se i dalje kidamo sa najjacima  Smile bas zato nisam ogorcen i pored 0-5.

Ali od 20 suteva za 3 da samo 1 pogodis, 2 trojke ukupno na utakmici  Smiley 1 ovo jos nisam video.

I da, bojim se da ako ovako nastavi, Novica ce postati ko Tepic u reprezentaciji. On sada nije ni bleda senka onog starog Novice ubice. Po samom trcanju vidis da to nije onaj covek, totalno bez samopouzdanja. Promasuje samo tako, pa i bacanja, a bio je poznat kao dobar suter. Ako ne ode u drugi tim gde ce igrati, odrazice se sve ovo i na reprezentaciju.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 01:27:56 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Meni je najjače kod predhodnog tajmauta kad Jovanović peni u objašnjavanju Kecmanu a ovaj ga ni ne gleda Smile
Smile Ubi se covek od objasnjavanja,a Kecman mrtav ladan,ko je najboljiii..  Smile

To ti je nepoštovanje autoriteta... njima ko da je laknulo kad je Dule otišao.
Ja bre dok sam igrao... mi smo sklekove radili na tajmautima. Puna hala na gostovanju, mi cepaj sklekove... ljudi se smejali. Pa da vidiš posle da l' smeš da zajebeš nešto. Smile
Ovde ja mislim da Gist više ukapira Jovanovića na srpskom nego ovi naši pajseri. Na nekoj od predhodnih utakmica ispriča čovek akciju sa brzim dodavanjima... Milosavljević uzme loptu, napravi 10 driblinga i da je njima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To ti je nepoštovanje autoriteta... njima ko da je laknulo kad je Dule otišao

Kome njima kad vise od pola tima ne zna za Duleta? Samo Kecmanu i Veselom (Bozic nije igrao veceras)
Ali slazem se da trener treba da bude pravi autoritet, da ga igraci postuju i da ga se plase u isto vreme. Ovako mrka kapa.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 01:47:13 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Milosavljević uzme loptu, napravi 10 driblinga i da je njima Smile

To je akcija za Dzordana. To ti je Two down sa driblingom.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Je l' ovo gubljenje lopte sastavni deo akcije? Smile

Kome njima kad vise od pola tima ne zna za Duleta?

Ne zna za Duleta? Ma šta s' mi kaz'o.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 07:49:24 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Naravno da je sastavni deo. Jedina akcija dovedena do perfekcije. Danas je nesto nismo koristili al' prodje 14-15 puta.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
debeli da sutne 20 trojki dao bi dve
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC 

Promasuje samo tako, pa i bacanja, a bio je poznat kao dobar suter.

zar ti nije palo na pamet da je novica grobarcina? Smile Smile Smile
samo sam molio boga da on primi loptu i da nam je pokloni Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2011, 12:02:36 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 378 379 381 382 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.