2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 739548 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Гист је она права тројка што се каже шутерско крило.
Ti si jos gori od ovoga... pa taj cim spusti loptu na zemlju on je u problemu.

@tepachenko

klinac ajde pali!
Ne pisi poruke zaredom.

P.S. Sto bese Lazme igrao centra kad nije gradjen za to Smile sto je Tepic igrao pleja kad nije gradjen za to Smile sto Veseli igra trojku kad nije gradjen za to Smile sto Pera igra pleja kad nije gradjen za to Smile sto je Tripkovic igrao pleja kad nije gradjen za to Smile sto je Ajverson igrao beka sutera kad nije gradjen za to Smile

Ljudi bre, mi nemamo pleja,

Mi imamo pleja.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
To sto imamo nije plej. Ne znam kako da ga okarakterisem, nije ni bek suter, nije nista. Jeste dobar za 1 na 1 ispred zgrade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux

vise puta je i Grba rekao kod Tegija da je Gist u Americi trojika a ovde igra laznu cetvorku a slicno je rekao i Djordjevic kada ga je nahvalio kada je tek dosao..

takodje ko ne vidi razliku izmedju Robertsa koji je klasicna cetvorka i Gista taj mnogo zna o basketu stvarno

------
sto se tice ostalih komentara a nisu vezani za basket

ima jedna stara poslovica ko sa decom spava upisan se budi pa da bi izbegao tako nesto  Smile suzdrzacu se od daljih komentara.
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
To sto imamo nije plej. Ne znam kako da ga okarakterisem, nije ni bek suter, nije nista. Jeste dobar za 1 na 1 ispred zgrade.

Da, jeste plej... koji treba da igra 40 minuta... a ne da ga idiot menja posle prve greske. Decko sve sam mora da radi, da sam stvori poziciju... jel ste videli juce sta je kosarka? Naravno, od strane Montepaskija... ljudi imaju 16 blokova u jednom napadu, pogubis se dok ih pohvatas... dok mi pravimo neke blokove unutra od kojih samo mozes da napravis faul unapadu... nikad ne pravimo blokove za onoga ko ima loptu... jedino ako nekad debeli izadje... tako igraju kosarkasi osnovne skole Dusan Djurdjevic.

Kakvu igru imamo i trenera koji je sastavlja, ovo je sasvim solidno od Dzerelsa... kao i od Lafajeta lani jer mi igramo antikosarku a ti igraci ne pripadaju tome Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
čuo sam da je Lafajet potpisao za Bešiktaš... kul.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Aha... odigrace bolje od Ajversona... u to ne sumnjam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC 

Naučna fantastika za četvrtfinale Evrolige (VIDEO)

Mada u prva tri kola Top 16 faze Evrolige nisu izašli sa parketa uzdignutih čela, košarkaši Partizana MTS imaju šansu da se plasiraju u četvrtfinale elitnog takmičenja. Doduše, šansa je ravna naučnoj fantastici, ali na papiru moguća.

Crno-beli prema prvoj opciji moraju da pobede na mečevima u Sijeni, protiv Reala u Beogradu i Efesa u Istanbulu i da im se poklope rezultati iz ostalih mečeva. Priznaćete, moguće u teoriji, ali u praksi gotovo neostvarivo. Jer, crno-beli su u dosadašnjem delu takmičenja van Beograda savladali samo poljski Prokom.

Srpskom šampionu na vrućim gostovanjima nisu potrebni samo "prosti" trijumfi, već i da u "revanš" utakmicama slave sa većom razlikom nego što su poraženi od Efesa (minus tri) i Montepaskija (minus osam) u "Areni". Tek u tom slučaju mogao bi da se formira "dobar" krug od po tri pobede sa više ekipa. Teoretski, u tom zamršenom čvoru mogla bi da se nađu i sva četiri kluba sa skorom 3-3!

Druga, još bolja opcija za prolaz dalje, su pobede na dva gostovanja, pod uslovom da Real završi ovu fazu sa maksimalnim učinkom i da Montepaski u petoj rundi savlada Efes u Italiji. Ako bi se ovo dogodilo tri tima imala bi skor 2-4, a odlučivali bi međusobni susreti, tačnije koš količnik u tom "trouglu".

Dok nada postoji, ne treba odustajati. Sigurno je da tako razmišljaju i Petar Božić i njegovi saigrači...

3000din komplet za kup Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga... tuga je sto je ovo ipak ubedljivo najbolje sto Srbija ima u klupskoj kosarci... ubedljivo za dva koplja iznad svih...

A problem su svi igraci osim mozda Gista i Veselog...

Dzavai je drvo... bas drvo... kad nema loptu ne zna da se krece, ne moze da se zagradi nikad, nema igru ledjima...

Veseli je dobar, ali mora da se opredeli... ili ce da nabaci masu, ili ce da nabaci sut...

Dzerels je bas jako los plej... da bar ume da sipa sa poludistance i distance pa ajde, da ume da probije kao Bo, ali ovo je bas tuga...

Katic realno najbolji visoki igrac, a covek, verujem da pre par godina nije verovao da ce danas i dalje igrati profesionalnu kosarku...

Ovi klinci su potpuno neupotrebljivi...

Milosavljevic najvece razocarenje...

Kecman sve sto je prosle godine pogodio, ove je promasio...

Bozic je zanatlija, moze da odradi ok zadatak ali ne sme da bude igrac na koga se oslanja ekipa...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia E71
Prvo, svaka cast Sieni kako su igrali odbranu.
Drugo, ono sto smo mi igrali je SRAMOTNO. Ljudi dosli bez prvog centra a nasa dvojica mucenika zajedno 6 poena... U 3. cetvrtini mi trebamo da jurimo rezultat Jovanovic vadi Dzerelsa... Dzavai bolje da je izasao i rekao da Besovic igra umesto njega... Da stekne malo iskustva... Gist mora da igra svih 40 minuta!

Nisam ocekivao pobedu ali sam zato ocekivao, barem, pristojan otpor. Mogu da zamislim sta bi nam uradili sa Boom i Ksistofom...
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Samo da smo Dzo Vukosavljevica doveli... to ne mogu da prezalim... jebo ih Rasko.

Citat
Gist mora da igra svih 40 minuta!

O tome ja stalno pricam... ali mora tako i Dzerels... ne zato sto je dobar (jer nije toliko), nego zato sto nemamo zamenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 352 353 355 356 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.