2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 740523 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa bas to. Potpises ugovore na 4,5 godina pa ako zablista maznes lepe pare, a gurnes u vatru nekog novog.

Pa šta smo radili sve ove godine? S tim što niko ne zna za koje pare su prodati ...

A drugo Partizan mora malo da misli na srpsku kosarku.

Zašto bi mi morali da mislimo na Srpsku košarku? Postoje i drugi klubovi, privatnici, biznismeni koji su takođe u košarci ...Jel nam neko nekad rekao hvala za sve košarkaše koji su igrali za reprezentaciju i osvajali medalje tolike godine? Svi čekaju trenutak da nas opljuju, da izmisle neka sranja ... stalno kenjaju o nekim teorijama zavere, sudijama, gepekovanjem ... i posle svega jedino Partizan treba da misli na Srpsku košarku  Smile

« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 01:47:44 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
kad neko to pomene meni se kenja. dva puta sam na dve teme pričao o tome i oba puta sam popizdeo, tako da bolje da idem da spavam pre nego li opet popizdim
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Veceras na terenu tuga i beda, gledam jebote i ne verujem, mislim u sebi sta si ti docekao da te u Beograd cepa ko stigne, pogledas igru ono 5 igraca u ekipi  1.5 pokazuje nesto, gledas klupu neraspolozen do neraspolozenog niko da uzme tu loptu i poveze neke konce, sve se svodi na individue, gledam derem se i sad u povratku razmisljam da li smo mi u toliki kurac otisli ili su nam raniji uspesi dali elana da mi pomislimo  da mozemo da se setamo po takimcenju,  neka tuga u meni razmisljanje da li je onaj Milosavljevic toliki tetreb da li je Duda shvatio tek kada ga je precrtao a mi jos nismo, da li Bozic zreo za penziju ili covek jednostavno misli da moze jos, ipak najbolje je da bude 12. igrac kao Alvertis sto je bio poslednjih godina u Pao-u, gledam i vracam film da li je Kecan Dule nasa slika i ponos da li je on svoje ispucao ili nije imao vece a mozda i godine pribile, vidim nekog nosatog 5cm od zemlje odskace vidim i razmisljam  da li toliko mozes sa tim (ne) talentom da uspes u nekom velikom klubu, gledam Veselog mladog koji je imao elana i veceras koji je bio nasa bomba za veceras ali neaktivirana i on je ta polovina, i vidim nekog bradatog Amera, nekog cirkuzanta po izgledu, ali taj cirkuzant je veceras najbolje odigrao predstavu i on je taj ceo igrac, gledam nekog Dzeralsa i pitam se kako smeju da mu pisu one poene kad su skoro svi sa linije penala bili, gledam, razmisljam i tugujem, Jovanovic neki jedan od njih gomilu, gledam njega i vidim nije on taj, taj moze da dodje Slogu da trenira mali je on za Partizan, gledam tako , razmisljam i tugujem, gledam i sve mi se te misli po glavi vrzmaju, i dolazim do nekog zakljucka da li nama toliko Dule nedostaje, da li smo se mi toliko vezali, da li je rano Jovanovic preuzeo, opet su to sve misli zakljucka nikakvog nema........
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Вероватно најгори Партизан у Београду последњих година... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ranije sam posle utakmice zurio kuci da citam komentare sa foruma, da vidim kako je to sve izgledalo sa druge strane. Ali veceras niti sam imao volje niti snage. Otisao da se napijem i nisam razmisljao o onome o cemu razmisljam posle evroligaske utakmice.

Sad kad se sve sleglo posle par sati, zakljucak, tokom utakmice sam se mnogo, ali mnogo nervirao. Ali sad kad sve realno sagledam, posle svih promena u klubu (otiso trener i 5 glavnih igraca) ipak nije moglo bolje od ovog.  Top16 i domace titule je puna kapa. Sa ovoliko promasaja sto se tice pojacanja nerealno je ocekivati vise. Jer po ko zna koji put pominjem, bez pravog pleja, bez pravog strelca, bez centra (ej bre, dva centra ti ukupno postignu 6 poena  Smile) i bez trenera koji oseti igru, vise od ovog je nerealno ocekivati. Znam, mi smo navikli na nerealno, ali jbg, sad nas je realnost osamarila.  U ovom trenutku, vise nismo zasluzili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Богдани брате иста нам судбина Smile блејали Диас, ја и још неки другари са пандуром који је основао Зулу вориорсе Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Al' sam ja zato u povratku navratio u neku kafanu na gulaš, odvalio sam se... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
To nisi mor'o da kazes, sad sam gladan.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Pa kad vuku za jezik, ja nisam alkoholicar al zato... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ista nam sudbina  Smile. Al to je to, to je svrha postojanja, nekad se radujes (uglavnom) a nekad tugujes. To je ipak znak da postojis. Ne brinem zato, docice opet stara vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 349 350 352 353 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.