2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 740802 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja bih samo najurio Božića i Kecmana i trenera.

Ma ja ne bi nikog najurivao pogotovu ne sad u sred sezone ... nego, samo rekoh da ukoliko neko ode sem pomenute trojice ne bi bio smak sveta, jer to su sve prosečni košarkaši a takvih ima u Srbiji pun kurac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Kazem, moramo krenuti sistemom Prokoma... nema dalje. 10 godina idemo istim sistemom i jednostavno ne mozemo vise na taj nacin... nema dobrih domacih igraca.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
pa ne bih ni ja nikog otpuštao sada, sem možda Božića  Smile  prekasno je, nema svrhe. možda jedino trenera... al šta da ga menjamo kad je sa Evroligom sada završeno, a domaće prvenstvo i sa ovakvom igrom ne može da ne osvoji koliko su ostali retardirani.

kad sam to pisao, mislio sam kad bi sad kretali ispočetka, samo umesto njih trojice, dva čestita beka i dobar trener i ništa više ovoj ekipi ne treba.

« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 00:43:56 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Мени је само криво што се у баскету не врти лова ко у фудбалу. Не мислим на своте, већ на начин. Партизан због тога упркос свему што је урадио не може да плати неке боље играче. Па у врху сте европске кошарке били, ај не врху ал у 10 тимова, прошле године у 4, и логика сама налаже да ви рецимо можете да узмете Хапоелу или АЕКу или рецимо неком слабијем шпанском клубу најбољег играча. А ви то не можете ни у сновима. Успех у такмичењу не доноси никакву лову, а због тога испаштају тимови као Партизан јер им успех остаје ненаграђен. Нажалост кошарка је такав спорт, а ви ћете врло тешко постићи овакав успех.

А и ово је за мене лично довољно. Урадили сте фантастичну ствар и то јеј то, нико вам то не може одузети. И ми смо у фудбалу освојили европу и свет, и иако никад више нисмо присмрдели томе ипак имамо нешто и то нико не може да нам оспори. Јес да ово што сте ви урадили није та висина, ал је ипак велики успех сагледавајући околности и можете слободно да се кроз неких 15 година похвалите да сте у ситуацији где клубови са спонзорима владају Европо ви успели да се радом и самостално угурате у сам врх. За неко моје поимање то фантастична ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sledece sezone treba da pravimo tim od mladih domacih igraca koji hoce da grizu kao Lucic, a ne da mi kurta i klobucar prodaju neke fore. Dva stranca maksimalno (tu racunam i crnogorce) pa da se ne brukamo, ne moramo ni da udjemo u top16 ali da postoji neka igra. Ovo u napadu je propast.
Gledao sam Robertsa protiv Reala, strasan je, u odbrani 100 puta bolji od Gista i njemu slicnih, svaka lopta je njegova. Bas mi krivo sto idalje nije u Partizanu jer je LAF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Срамотна игра вечерас, нисам видео онолику немоћ Партизана у последњих 5-6 година, поготово у Београду. Па они не умеју да изнесу лопту преко пола, не умеју против пресинга... Џаваи игра више од 25 минута, 2 поена и 1 скок... Брука... Божић и Кецман лоши... Милосављевић... Одбрана не постоји... не могу ни једну лопту да ухвате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sledece sezone treba da pravimo tim od mladih domacih igraca koji hoce da grizu kao Lucic, a ne da mi kurta i klobucar prodaju neke fore.

Pre sam za ovo što je crnac pisao o sistemu Prokoma nego za guranje mlađih, jer to sa mlađima bi imalo nekog smisla da možemo da se oslonimo na njih narednih 4,5 godina ... ali čim neko malo zablista odmah se proda i svaki put pravimo novi tim i uvek isto sranje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC 
ne mogu vise da gledam kurtisa i dzavai poceo da mi ide na ku*ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa bas to. Potpises ugovore na 4,5 godina pa ako zablista maznes lepe pare, a gurnes u vatru nekog novog. Ovako crnci odu posle jedne sezone i mi ne vidimo nikakve pare. A drugo Partizan mora malo da misli na srpsku kosarku. Reprezentacija ce da nam ode u kurac ako nasi klubovi nastave da rade kao sto su poceli, da im amerikanci daju vise od pola koseva na svakoj utakmici, bas kao taj Prokom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Sagem xg6
Necemo bre nikog da otpustamo. Treba da se igra do kraja ova sezona. Puno bodova je u igri, treba da se obezbedi EL pre domaceg prvenstva.

Ono sto mozemo da uradimo je da kloniramo Peru, Milosavljevica, Kecmana i Katica. Da ih vodimo po Evropi, nesto kao putujuci cirkus, da se zanima publika po starom kontinentu i ostalim danima. Ovako kad je sredom/cetvrtkom ne valja, siromasan je program.

Kaze sef nam struke da se pribojavao njihovog presinga i dobre odbrane a krenuo utakmicu sa Perom na pleju. Sedi dole, jedan.

E al' ljudi nije ni njemu lako, sad sam ozbiljan. Kad u ekipi imate Milosavljevica za koga ne postoji definicija u medicinskoj terminologiji (mislim, postoji 'vako u narodu... mi to zovemo degen), Kecmana kome omiljena pesma ono "'oces u zid? U zid...", Peru koji je prodor vid'o jednom na televiziji a sva trojica pucaju trojke
tako da nam je Jan "satirem penale" Veseli najbolji trojkas, morate da vodite tajmaut ovako: "Jaka bre pa udji u faul u bonusu su. Ajde idemo.... mmm... Jaka napolje (pa u faul udji sa klupe, prim. aut.)... Kurtis ju ar on inbaund hijr. A odakle krecemo? Jel' davde? Odavde,a? Dobro." Tu upada kurati sa: "But they'll switch here!". Nastavlja Vlajko:"Aha, onda necemo tako..." i kad je postalo najzanimljivije spasise ga reklame... maler.

Najozbiljnije, nije Vladi lako s takvim idiotima. Ono se ne radja cesto al' ume na par godina po koji. Samo, 'de bas svi nama da zapadnu...
Kecmanu bih zabranio da pridje hali Pionir (procitajte do kraja pa me zaskacite). Dakle, napad za nji'. Ide neki blok pod kosem za Kaukenasa. Onako neki neobavezan na pocetku napada cisto oda ovaj preuzme organizaciju. A ovaj nas lagano, bez da se ustrucava, stoji pod kosem i udara u djonove patika (ono njegovo sto stalno radi). Igrac pobeze, njega bolje djoka. Ister'o bih te napolje pa lupaj po patikama do petka...

Lucicu malom svaka cast. Cetrdesetjedan minut treba da igra.
Dzavai uvatio 1 (jedan) skok.
Veseli i Dzordan izgubili 11 lopti.

Nego, svaka cast onom Italijanu na klupi. Ne volim ga al' je objasnio neke stvari.
Stonruk '77, Kaukenas '77, Mikelori '78, Karareto '78... jos par njih sa po 30 leta a ljudi igraju onakvu odbranu.
Ono je za udzbenike. Onakvu odbranu od pika nema niko. Kad Rakovic onoliki izadje na devet metara od kosa nema niko da prodje dok plej ne stigne.
Pod dva, prebili su nas. Trijes faulova su imali. Sudije ono ostalo nisu smele ni da sviraju. Onaj fazon... ne mozes ti meni sviras onol'ko kol'ko ja mogu da napravim.

Skidam kapu i ako je nemam Pjanidjaniju... Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 348 349 351 352 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.