2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 782954 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A ovi sto kukaju kako Partizan sad ima previse stranaca... pa evo, Zvezda puna Srba vidim Smile eto, kad ste tako puni Srba, izbacite vi nekog u reprezentaciju.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Slazem se sa Malkinom u sustini. Medjutim situacija je takva da je na klupu dosao Jovanovic, a znamo da kod nas mladi treneri nemaju 2 sanse. Jednu propuste i gotovo... Tako da je morao da ide na sigurniju varijantu, pa kada se bude opustio u sedlu onda ce da pocne i on da stvara, ipak je to Duletova skola...

A ovi sto kukaju kako Partizan sad ima previse stranaca... pa evo, Zvezda puna Srba vidim Smile eto, kad ste tako puni Srba, izbacite vi nekog u reprezentaciju. Zasto ocekivati da samo Partizan izbacuje igrace? Eto, mi se sad malo igramo i zajebavamo...
Zasto pominjes Zvezdu, mi nismo ni raspali, mi vise nismo ni tim..
Na kraju krajeva, u Turskoj su bila 2  igraca iz raspale Zvezde... A iz tima sa f4 1.. Mislim cisto i da raspala Zvezda nekog izbaci..
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 18:09:02 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Pomenuo sam Zvezdu zbog toga sto samo navijaci tog istog kluba mogu da pljuju po Duletovom radu Smile

Ma lepo napisao covek u temi o kosarkaskoj reprezentaciji... ne znam sto i ja vise repliciram...

A ovi sto kukaju kako Partizan sad ima previse stranaca... pa evo, Zvezda puna Srba vidim Smile eto, kad ste tako puni Srba, izbacite vi nekog u reprezentaciju.

Smile Smile Smile Smile Smile
Jel znas uopste zasto se smejes ili to tek onako?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
ma misli da ti je doakao ako ti se isplazio. video od papalukasa
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Citam ova vasa pisanija,pa da i ja dodam nesto...

Bez stranaca se ne moze ocekivati neki veci uspeh u Evropi,isto kao i u fudbalu...
Partizan nije predstavnik reprezentacije ili tako nesto,pa da mora da ima odredjeni broj Srba i svom timu.Mi nismo obezbedili igranje u EL u buducnosti i moramo da napravimo ove godine dobre rezultate,a to bez stranaca u ovom trenutku ne moze.

Razumem zvezdase koji su pisali ovde i cak se slazem u nekim stvarima sa njima,voleo bih i ja da Partizan ima vise domacih kvalitetnih igraca,ali trenutno to nije moguce...jebiga.

Inace,kad ste vec pomenuli i Partizan i Zvezdu...Zvezda ima isti broj stranaca kao i  Partizan,a ne igra evropu i nema sanse za neki visok plasman u NLB,a tesko da moze i u nasoj ligi nesto vise uraditi...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 18:15:14 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Због тога што си поменуо Звезду која са овом тематиком нема никакве везе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Zvezda ima isti broj stranaca od Partizana,a ne igra evropu i nema sanse za neki visok plasman u NLB,a tesko da moze i u nasoj ligi nesto vise uraditi
Ovo je ono sto me najvise nervira... Nesposobna uprava...

Aj sto je trener Umobolin, nego sto smo se nadovodili stanih indijanaca i israli se po svemu sto je receno pre sezone a to je mladi tim za buducnost.. Vise ne znam sta da kazem. Napisao sam na zvezdinoj temi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citam ova vasa pisanija,pa da i ja dodam nesto...

Bez stranaca se ne moze ocekivati neki veci uspeh u Evropi,isto kao i u fudbalu...
Partizan nije predstavnik reprezentacije ili tako nesto,pa da mora da ima odredjeni broj Srba i svom timu.Mi nismo obezbedili igranje u EL u buducnosti i moramo da napravimo ove godine dobre rezultate,a to bez stranaca u ovom trenutku ne moze.

Razumem zvezdase koji su pisali ovde i cak se slazem u nekim stvarima sa njima,voleo bih i ja da Partizan ima vise domacih kvalitetnih igraca,ali trenutno to nije moguce...jebiga.

Inace,kad ste vec pomenuli i Partizan i Zvezdu...Zvezda ima isti broj stranaca kao i  Partizan,a ne igra evropu i nema sanse za neki visok plasman u NLB,a tesko da moze i u nasoj ligi nesto vise uraditi...
To je sustina svega.

Jedino... Zvezda ima 3 a mi 5 stranaca Smile

Због тога што си поменуо Звезду која са овом тематиком нема никакве везе.
Dobro, ako ti tako kazes... evo, pomenucu FMP... Radnicki... gde su reprezentativci? Gde? Hemofarm isto... samo Macvan... gde su reprezentativci, ko igra za reprezentaciju?

E da, igra Teodosic od FMPovaca...

Hocu da kazem kako su se svi navikli da samo Partizan daje jake reprezentativce... e ne moz to tako rodjaci...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 18:19:00 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Ајде црњо геније нађи ми и цитирај где сам данас ја шљувао по Дулету? По Јовановићу,по Партизану? Овде очигледно није могуће да се изнесе било какво мишљење осим онога ''Јао јебемо кеву,много смо јаки,идемо на фајнал 4,Кееееееецман''...

Јел се одмах карактерише као напад на Партизан и репрезентацију  Smile
Изнео сам своје мишљење о филозофији вођења вашег клуба од кад је Дуле отипао и моје виђење како је то изгледало кад је он био тренер а како сада. Наравно у свему томе сам рекао и да искрено навијам за то да се пласирате у топ 16 и заиста то желим.
Јебе ми се са колико ћете странаца да играте и како ћете да играте и да ли ћете узети још 18 титула,еееј разуми бре,причам ти о другим стварима и не желим ја да убећујем некога у нешто,већ желим да дискутујем о нечему на скроз спортском и људском нивоу,а кад видим аргумента као што су одједном вређање Дулета и репрезентације и термини попут булшит онда џабе све.

едит: Уосталом боли ме крац,Богдани,Ђофреза,Емпти,Сле и Моунтаин су скапирали шта сам хтео да кажем..а ти И Буки дрвите вашу причу до сутра
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 18:27:55 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hocu da kazem kako su se svi navikli da samo Partizan daje jake reprezentativce... e ne moz to tako rodjaci...

Зашто не може?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.259 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.