2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 785551 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Ево мени суза кренула,баш дирљиво...

Malkine, znam da je to usko povezano, Dule Vujosevic i suze cigana, ali ovde nije bila poenta da te emotivno pogodi i pustas suzice ko.... nego je to cinjenicno stanje.

A sto se tice tvog razmisljanja, potpuno se slazem da je tuga sto nam je od petorke 4 strana igraca, ali to se sad desilo a ne godinama unazad, sto znas i sam. A skroz mi je bezveze razmisljanje da nije neuspeh ako se ne prodje u top16.  KKPartizan zato i ima takve rezultate zato sto se ne zadovoljava "malim" stvarima, nego stalno gleda ka napred i tezi visem cilju.  Ne vidim sta je tu lose ako se cilja 10 titula za redom i 5. top 16, nadam se i 4. top 8.

Што се тиче оног текста знам да није била поента у патетици,ал јебига ја пустио сузу,шта ћу пичка сам а и знаш да сам необјективан.

А за ово друго,можете ви да тежите и на месец да се попнете,и поните се јебе ми се,али ја причам о филозофији вођења клуба. А и не разумем те кад кажеш да ти се не свиђа што имате пуно странаца ал јебига битно је да играте кошарку егал са свима. Па чекај јел теби стварно не представља проблем да одеш у Пионир за рецимо 2 године и на тајмауту чујеш само енглески језик?

Било како било,ја  сматрам да није неуспех  ако се не пласирате  у топ 16 поготово после 3 претходне сјајне сезоне...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 15:15:17 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Tacno tako, ne svidja mi se sto je previse stranaca, i to sve glavni igraci. A jbg, priznajem da su nas prethodne sezone razmazile, navikli smo na uspehe i nikad nam dosta. Sad se po prvi put desava da na ustrb zelje za rezultatima postajemo "ujedinjene nacije", nadam se da nece tako biti u buducnosti.

A licno ni ja ne smatram neuspehom ako se ne plasiramo u top 16 jer je ekipa potpuno nova kao i trener. Ali sad vec kad je takmicenje odmaklo i kad se nazire plasman dalje kao realnost...treba to oberucke prihvatiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sagem xg6

Па ја питам тебе/све вас,где то пише да је упсех ако ове године не уђете у топ 16? Јел то неко морање? Јел сте ви одувек играли топ 16 и никад нисте имали по ниједну победу у тој евролиги док није достигнут неки ниво? Јел ћеш ти мање да волиш Партизан,ако се не пласира? Нећеш! Хоће ли Партизан да има мање навијача ако не освоји титулу после 9 година? Неће!
И поред свега тога,не знам којим резоном се и даље иде ка том јебеном циљу,пласманом у други круг...

Двомеч са Барсом и Панатинаикосом у ЕЛ је за младог играча вредан као све утакмице у НЛБ,домаћој лиги и купу и то кад се саберу и то у наредних 5год...и уместо да сте покупили неке клинце и опет правили неки тим(који би да се разумемо губио све редом ову  и следећу сезону) а онда за неких 2 године опет био БУМ у Европи,ви сте довели неке чамуге које ће отићи а клинци ће остати,са само једном маном више,а то је изгубљена и пропала сезона за њих.

Е ту грешку Дуле није хтео да прави,зато је урадио то што је урадио.

Nisu smeli da se kockaju.

Doveli su Vladu koji je imao pet utakmica kao prvi trener. Ne moze svako da bude Dule. Trebala mu je mnogo jaka ekipa da bi uradio makar deo onoga sto je uradio Vujosevic. Pre svega tu mislim na titulu u NLB, titulu u Srbiji i domaci Kup.

Da nismo doveli Gista/Dzavajia i nastavili trend "jedan mali i jedan veliki crnac" mi bi bili odmah iznad vas na tabeli. Hemofarm se za'uktao. Nemamo obezbedjenu EL naredne sezone. Treba nam siguran F4 NLB-a i titula kod nas.

Ako ne udjemo u 16 u EL nema nista od, makar nade za trogodisnjim ugovorom.

A i realno, razmazeni smo mnogo. Kad te jedna lopta deli od finala sa Barselonom koju si vec jednom dobio a naredne sezone treba Djekic da ti igra startnu cetvorku... pa obesili bi Tosu.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Богдане
Е овако је већ боље,волим кад се ипак на крају сложимо око неких ствари  Smile
Ни ја не бих волео да се овај тренд уједињених нација настави јер макар код нас има талентованих играча.

A licno ni ja ne smatram neuspehom ako se ne plasiramo u top 16 jer je ekipa potpuno nova kao i trener. Ali sad vec kad je takmicenje odmaklo i kad se nazire plasman dalje kao realnost...treba to oberucke prihvatiti.

Као што рекох,кад је шанса за пласман већ толико близу,треба је прихватити и ја искрено навијам да у томе успете  Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 15:50:32 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N73
Dzaba ti objasnjavas nekome ko nije Partizanov navijac,nije neuspjeh uci u top16 ili dalje ali hocemo svake godine tamo da idemo,hocemo i titulu pa sta sad kad je otisao Dule treba da se dovedu neka djeca i da se dzaba gube 2,3 godine jer nije sigurno da ce od njih ista postati,pre svega Partizan sigurno nije niti ce ikada dovesti toliko stranaca da oni budu u vecini,a vec sam rekao ti ljudi su potrebni ako hoces da imas neki kontinuitet u radu i uspjeha u Evropi,ja kao navijac Partizana ne bih volio da se prestane sa tim trendom i da se gube godine u Evropi zato da bi se cekali neki perspektivni igraci i onda sav posao ode u propast...Neka stranaca a za talente uvjek ima mjesta ako su toliko dobri oni ce te strance izgurati iz tima...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Џони

све то стоји што си рекао,ал пази,да узмемо хипотетички да сте добили А лиценцу и да следеће сезоне играте сигурно ЕЛ опет би исто ово урадили са тимом,јел тако?

Што се тиче титуле и ф4 НЛБа,врло добро знаш да овај тим не може на 3 фронта,поготово што је НЛБ јача за нијансу од прошле сезоне а и код нас су Хемофарм и Раднички озбиљни тимови,плус ако се пласирате у топ 16 и не дај Боже да се повреди само један играч из екипе(било који,свеједно)...кажи сам шта би било...

Dzaba ti objasnjavas nekome ko nije Partizanov navijac

Е извини молим те,ево ја сад сиђох са трактора па сам се мало занео у пискарању на вашој светој теми...ај молим те просветли ме шта ја то не могу да разумем а ти то тако лепо разумеш?
Или ако те мрзи да ми објашњаваш пошто вероватно нећу разумети макар кажи где има неки приручник да се купи о свему томе па да имам то стално уз себе па кад заборавим могу да се подсетим?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
čekaj sad malkine, znači problem je sad što Partizan ima petoricu stranaca u rotaciji kolko sam shvatio?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
čekaj sad malkine, znači problem je sad što Partizan ima petoricu stranaca u rotaciji kolko sam shvatio?

Не брате,ствар  је у томе што има петорицу странаца у првој петорци,ротација је нешто друго...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
kako 5, valjda 4, startnu dvojku igra Milosavljević, ali nebitno...

Pa dobro majku mu, kako vas nije sramota?! Pa pogledaj današnju reprezentaciju i pogledaj koliko je igrača koje je Partizan dao u njoj. Pa kako vas bre nije sramota da bilo šta prigovorite tom klubu. Ako je neko nešto uradio za ovu našu košarku onda je to Partizan i to ne samo sada, nego već decenijama unazad. I šta sad misliš, pošto ove godine pošto imaju 5 stranaca treba da se kritikuje Partizan jer nije dao šansu domaćim igračima?
Pa ako je neko stvara te igrače onda je to Partizan.
Majke mi, bezobrazni ste preko svake mere.

Uzgred,  hteli su oni pre početka domaćeg plejmekera, nisu ga našli, tj, našli su Popovića, ali se to završilo kako se završilo... hteli su domaću četvorku i nisu je našli.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nikako NLB nije jaca ove sezone u odnosu na proslu. Sta vise jos je slabija.  Cibona se raspada, Partizan slabiji nego prosle, Zadar vise nije tesko gostovanje, a Olimpiju smatrati ozbiljnom je kao i FK Vojvodinu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.