2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 782924 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
А и ти сад смишљаш којекакве изговоре... баш ти знаш да су се Шишкаускас и Смодиш заситили Smile

Зајеби то. А са ФМом ти поредим због психе. Кад се играчи убанане Бог Исус то не може покренути. Ту тренер нешто сјебе, упадне екипа у канал и крај. Дешавало се и мени са Звездом да будем осми у лиги са убедљиво најјачим тимом и да ми отказ виси над главом. Јес да је ФМ ал је реално урађено. Исте такве ствари имап и у РЛ, а ево десило се и Дулету. А кад се то догоди зна се шта и како, отказ па да дође неко нови да тргне екипу.
Isto tako kao sto ja ne znam da li se Siskauskas zasitio ni ti ne mozes znati da li su Duleta igraci sabotirali i tako u krug...

A ne bih se slozio da je FM realan... stavise, totalno je nerealan... al ajd kad poredis igricu sa ovim gde ovamo trebas da mu stikliras sta ce da radi a ovamo da mu objasnjavas pola sata dok ne izgubis zivce... super...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 01:26:53 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Тако је, не могу знати, ал то опет не аболира Дулета одговорности. Ти си тренер а играчи те не јебу 2%. Па ниси за тај посао, за тај клуб онда. Или треба Дуле да остане а све друго да се промени?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Тако је, не могу знати, ал то опет не аболира Дулета одговорности. Ти си тренер а играчи те не јебу 2%. Па ниси за тај посао, за тај клуб онда. Или треба Дуле да остане а све друго да се промени?
Ne nego onda igraci nisu za taj poso...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Da li vi stvarno mislite da je igracima CSKA super kod Duleta, da bas lepo treniraju i napreduju, posto su jos mladi svi i gladni su uspeha....  Smile  Dule ubica bre, garant se nisu sastavljali od umora, penzosi!

Ne mogu da tvrdim nista, da li su ga bojkotovali ili ne, ali mnogo smrdi sve to, ekipi mnogo toga fali, pre svega nedostaje zelja, volja, mozda je i losa atmosfera medju igracima........

S druge strane, ja sam odavno pricao (mada to nema veze sad) a isto i sad mislim - Dule je idealan trener za ekipe tipa Partizan, mozda Beneton i slicno (Zvezda  Smile ), gde nema mnogo para, ima dosta mladih igraca (konkretno u Srbiji, mozes da dovedes talenta kog hoces, sa 16-17 godina...), pa se Dule tu super snalazi i organizuje to, napravi sistem gde izvlaci bukvalno 100 posto potencijala i pravi dobre rezultate... mislio sam da ce se snaci bolje u CSKA, medjutim ocigledno da nije imao isti uticaj na igrace, + povrede + forma pojedinaca, sve sto je moglo da krene kako ne treba - krenulo je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da da. Proslih godina su mleli, al kad dodje Dule, onda oni vise nisu za taj posao, Dule pedofil, dize mu se samo na decicu, ko Wenger..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Значи све друго да се промени. То свет још није видео.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Da li vi stvarno mislite da je igracima CSKA super kod Duleta, da bas lepo treniraju i napreduju, posto su jos mladi svi i gladni su uspeha....  Smile  Dule ubica bre, garant se nisu sastavljali od umora, penzosi!

Ne mogu da tvrdim nista, da li su ga bojkotovali ili ne, ali mnogo smrdi sve to, ekipi mnogo toga fali, pre svega nedostaje zelja, volja, mozda je i losa atmosfera medju igracima........

S druge strane, ja sam odavno pricao (mada to nema veze sad) a isto i sad mislim - Dule je idealan trener za ekipe tipa Partizan, mozda Beneton i slicno (Zvezda  Smile ), gde nema mnogo para, ima dosta mladih igraca (konkretno u Srbiji, mozes da dovedes talenta kog hoces, sa 16-17 godina...), pa se Dule tu super snalazi i organizuje to, napravi sistem gde izvlaci bukvalno 100 posto potencijala i pravi dobre rezultate... mislio sam da ce se snaci bolje u CSKA, medjutim ocigledno da nije imao isti uticaj na igrace, + povrede + forma pojedinaca, sve sto je moglo da krene kako ne treba - krenulo je.

Sve na mestu... pogotovo je 100% tacno ovo u prvom pasusu... niko bre nije navikao da 2x dnevno trenira... penzioneri obicni ko zna kakvi su im bili treninzi pre Duleta...

Da da. Proslih godina su mleli, al kad dodje Dule, onda oni vise nisu za taj posao, Dule pedofil, dize mu se samo na decicu, ko Wenger..  Smile
Ne znam dal se ovde pojedini prave ludi ili to stvarno jesu (ne zelim vam ovo drugo, da se razumemo)... ne znam zasto je toliko tesko shvatiti sta hocu da kazem (dobro je pa me ne ubedjujete sta sam u stvari hteo da kazem ko Rinaka).
Ovo "Ne nego onda igraci nisu za taj poso..." sam rekao jer to onda nije profesionalizam... e sad, sto je nekima to tesko da razumeju ja tu nisam kriv... a vi se spridajte sa samim sobom kad imate volje i zelje...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 01:50:36 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Значи да Дуле није успео да се избори са таквим играчима. ОК, нек иде у неки мањи клуб онда.

А шта ћемо рецимо ако га нико није бојкотовао?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Au,al' smarate... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kradem jednu jako dobru misao sa drugog foruma;

"Po dosadasnjim rezultatima doslo se do zakljucka, da Dule bez Partizana nije Dusko Vujosevic, a Partizan je i bez Duleta KK Partizan"     meni je jako drago zbog toga, a mnogi su pricali da nam slom sledi cim ode debeli.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 02:03:57 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.