2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 886 887 889 890 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 733697 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia Lumia 920
Čekaj bre, jel' će da dovodimo nekog od seniora?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Musli je u jako losim odnosima sa Duletom, tako da ako se tu nesto nije promenilo, tesko da dolazi
sto se Varde tice ako on dodje to znaci da ce biti prvi centar sto ne bi voleo...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC 
Pripreme počinju 6. avgusta, Šćekić kondicioni   14.07.2012.

Crno-beli će u narednoj sezoni imati novog kondicionog trenera.
U dogovoru sa stručnim štabom aktuelnog šampiona Srbije odlučeno je da će o fizičkoj spremi tima iz Humske brinuti Radoman Šćekić. Iskusni stručnjak koji je karijeru počeo u Beopetrolu, potom proveo četiri godine u Fortitudu iz Bolonje, a bio je i kondicioni trener u turskom Fenerbahčeu punih pet godina.

Košarkaši Partizana mt:s će se okupiti 6. avgusta u Beogradu kada i zvanično počinju pripreme za novu sezonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia N73
Ne vjerujem ja da ce Varda biti prvi centar,slabo je to.Vjerovatno trazimo stranca za tu poziciju pa Varda kao backup.Isto izgleda da se trazi i jos iskusniji plej tako da treba vidjeti koliko ce Miljenovic igrati i ove sezone.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
U toku je takmicenje Vestermana i Bogdana. Mrtva trka. U izgubljenim loptama 6:6 u promasajima 9:9.
* Dobi ga Vesterman 11:9.

N. Besovic - 2pt dunk made (fast break)  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2012, 20:14:01 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Niti ce varda biti prvi centar, niti ova deca prve jedince! Slabo je to za brze/bliske uspehe.Pogotovo na poziciji jedan. Nekad je i moglo, ali danas ne...iskljucivo iskustvo/uz kvalitet donosi prevagu na tim pozicijama, tj. uspeh ekipama!!! A zasto? Vec sam govorio...danasnja deca,tj. mladi nemaju pojma o zivotu...danas je sve u lovi!

I molio bih da, kad vec ovi stariji i koliko toliko iskusniji, ova napaljena decurlija ne ulazi u diskusiju sa mnom  sa ovim  Smile ili ne znam ni ja kakvim argumentima. Hvala.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2012, 04:25:17 od whitewidow »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia krntija
Па нема ту неке мудрости.. Под претпоставком да Варда сигурно долази, ако се доведе и Мусли, Варда ће бити први центар. Који ће нам курац Мусли ако ћемо да доводимо неког странца на петици...

Musli je u jako losim odnosima sa Duletom

Одакле ти ово?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
trebao je Musli jos ranije da dodje kod nas ne mogu da se setim ima 4 godine valjda, i pojavio se na treningu sa slusalicama u usima na sta mu je Dule rekao dok sam ja u Partizanu ti igrati ovde neces... Da li se nesto promenilo od tada ne znam

sto se Varde tice prosto mislim da on ne bi dolazio da mu se ne garantuje prva petica, mada mozda neka varijanta on, neka 4 i 5 tipa lazme, beske i jos jedna 4 (starter) bi moglo da bude dobro resenje uz pleja 
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia krntija
Смехотрес.

trebao je Musli jos ranije da dodje kod nas ne mogu da se setim ima 4 godine valjda, i pojavio se na treningu sa slusalicama u usima na sta mu je Dule rekao dok sam ja u Partizanu ti igrati ovde neces... Da li se nesto promenilo od tada ne znam

sto se Varde tice prosto mislim da on ne bi dolazio da mu se ne garantuje prva petica, mada mozda neka varijanta on, neka 4 i 5 tipa lazme, beske i jos jedna 4 (starter) bi moglo da bude dobro resenje uz pleja  

Ма нема то везе са тим ко ће бити стартер, битни су минути. Што би Варди сметало да улази са клупе ако ће опет добити добру минутажу, а добиће је сигурно.

Уосталом видећемо, да не лупетамо сад кад немамо појма...

Што се Муслија тиче, ја за то сад чујем, али чим се он интезивно већ месец дана помиње као појачање, очигледно да проблема више нема.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 886 887 889 890 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.