2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 881 882 884 885 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 733630 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia Lumia 920
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia krntija

Само дечко се мало зајебо

http://k003.kiwi6.com/hotlink/0ax11hch42/409811_hezonja_kod_nas_mp3.mp3

http://kiwi6.com/file/7byqpqp41n

Почеле да стижу претње и клинац се очекивано усро, па не размишља. Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia N73
Pero sve najbolje i hvala na svemu  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia krntija
Покушавам да нађем списак свих Партизанових ростера у претходних 20 година... идеално би било кад би нашао и старије.

Да ли неко зна где то може да се нађе ако га има уопште, да ме поштеди дугог гуглања?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Međutim, nakon što je iz glavnog grada došao u rodni "Grad", promijenio je priču i objasnio da se šalio:

"Rekao sam kako u svakom našem kafiću ima 300 izbornika, i kako nas svi otpisuju. Mislio sam kako nema povjerenja u nas mlade. Da, rekao sam kako niti jedan Srbin, protiv kojeg sam igrao, nije divljak. Ne mogu se sad sjetiti, ali svi su postavljali pitanja, podpitanja. I sad je ispalo kako je Partizan najbolji klub, kako Cibona ne valja.

Ma, kad sam govorio o Partizanu spomenuo sam odličnu atmosferu na njihovim utakmicama, kako u takvoj atmosferi ne možeš odigrati loše, dodao kako daju priliku mladi igračima, što svi znaju te isto tako kako je Dule Vujošević dobar trener za mlade igrače. Nisam rekao kako je Partizan bolji od Cibone, Barcelone, klubova iz Grčke i već koga su spomenuli... Pa ja znam gdje ću nastaviti karijeru" prenosi njegove riječi Dubrovački vjesnik.

Na pitanje gdje će nastaviti karijeru, odmah je odgovorio:

"Neću u Partizan, to je sigurno."

Njegov otac Roni pojasnio je kako Mario sa Zagrebom ima ugovor o usavršavanju do 25. veljače sljedeće, 2013. godine, dakle, dok ne napuni 18 godina. Ako neki klub želi Hezonju, "Mravima" mora platiti 150 tisuća eura.

Mario je dodao kako njegovo sljedeće odredište nije Pionir, nego Palau Blaugrana, točnije Barcelona. Ako se mladi Hezonja opet nije "šalio",

Index.hr

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Pritisli ga... jebiga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Tek sada se vidi kolki kurac ima Elmedin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia N73
Index.hr  Smile Smile
Najsmjesnije novine koje postoje
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Index.hr  Smile Smile
Najsmjesnije novine koje postoje

Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Partizan vraća Gista!?

Prema informacijama koje su se pojavile u turskim medijima, u Partizanu bi želeli da ovog leta u svoje redove vrate Amerikanca Džejmsa Gista, koji je pre dve sezone nastupao u ekipi šampiona Srbije.

Gist je sada košarkaš turskog Ulker Fenerbahčea, a ideja čelnika Partizana navodno je da krilnog centra angažuju kao pozajmljenog igrača.

Turski mediji prenose da je kontakt ptredstavnika dva kluba već ostvaren, da su crno-beli izneli svoju ponudu, a da je na čelnicima turskog kluba sada da na nju i odgovore.

Crno-belima su pojačanja na centarskim pozicijama u ovom trenutku prioritet, obzirom na izvesne odlaske Mačvana, Katića, Raduljice...

Gist je u Partizanu imao sasvim solidnu sezonu, isticao se i atraktivnim zakucavanjima i svakako ne bi imao problema sa prilagođavanjem.

Ono što je, međutim, tada bacilo senku na tu sezonu u crno-belom dresu  bile su optužbe u vezi dopinga...

Međutim, tim povodom danas se oglasio i Rade Filipović iz Agencije ''BDA Sports'', koja zastupa Amerikanca.

On tvrdi da kontakata sa Partizanom nije bilo.

''On je igrač pod ugovorom sa klubom koji ni jednim gestom nije skrenuo pažnju da ne računa na njega u sledećoj sezoni. Samim tim, bilo bi nekorektno i prema Fenerbahčeu i prema ostalim klubovima da mi sa nekim komuniciramo po pitanju Gista. Takođe, ni Partizan nije zvao nas'', objašnjava Filipović, a prenose novosti.rs.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 881 882 884 885 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.