2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 870 871 873 874 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 735444 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Citat
Trofejni stručnjak vratio se na klupu crno-belih i potpisao ugovor na neodređeno vreme.

Fak jea

то је то, ко је од осталих клубова узео шта, узео је, крећемо опет...

Трофејни стручњак Душко Вујошевић данас је званично четврти пут постао тренер Партизана и обећао да ће учинити све да актуелни рекорд од 11. узастопних шампионских титула учини још недостижнијим за све који желе да скину црно–беле са трона.

– Знам да мом претходнику Влади Јовановићу није било лако када је пре две године постао први тренер, али неће ни мени бити, јер сада клуб има 11 освојених титула заредом. Не верујем да ће тај рекорд икада бити оборен. Трудићу се да тај резултат учиним још тежим за свакога ко жели да прекине овај низ – рекао је Вујошевић на промоцији у Клубу спортиста на стадиону Партизана, која је трајала пуних сат времена.

Вујошевић је истакао да Партизан као и свих претходних година ради у изузетно тешким условима.
– Ситауција је тежа него кад сам долази прошли пут. Нереално је и неразумно очекивати врхунске резултате ако нису испуњени ни минимални услови за рад. У спорту се често време рада и време резултата не поклапају. Неки мисле да је наше време прошло, а ја сматрам да време за друге још није дошло – констатовао је Вујошевић, који још није формирао стручни штаб, али је навео да је главни кандидат за место првог помоћника Милан Минић, који има још неке понуде, па то још није дефинитивно.

Вујошевић је најавио да постоји могућност и да остане на функцији председника Спортског друштва Партизан.
– То ћемо решити у нашој кући. У принципу ова функција је више протоколарна. Једини сукоб интереса је који може да постоји је то што рецимо као председник Спортског друштва могу да сменим председника кошаркашког клуба – нашалио се Вујошевић.

Нови–стари тренер Партизана најавио је и промене у играчком кадру и навео да ће циљ у наредном периоду бити да поново постане фабрика добрих младих играча за Европу и НБА лигу.

Он је прокоментарисао и ситуацију у Црвеној звезди.
– Драго ми је када чујем да је неки клуб смањио свој дуг за 12 милиона евра, једино се питам како су претходно потрошене те паре и на који начин и којим резултатима је успео да врати новац.
Smile

Вујошевић је потврдио да је имао изузетно озбиљну понуду Цибоне.
– Цибона је на један господски начин показала велику жељу да дођем тамо. Да није постојала опција са Партизаном отишао бих у Загреб. Нико не треба да мисли да нисам отишао зато што се ради о Хрватима.
Према његовим речима од младих играча ће очекивати да потпуно буду посвећени кошарци и да неће дозволити да их „аконтационо проглашавају великим играчима”.

Такође, нагласио је да му без обзира на све што је урадио у Партизану неће недостајати мотива.
– Током претходног боравка у клубу успеси су на неки начин почели да ме даве и притискају, плашио сам се да би сваки евентуални неуспех срушио све претходне успехе. Сада сам се поприлично одморио и изгубио сам поменути страх и имам потребу да опет будем користан – закључио је Вујошевић.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Citat
Он је прокоментарисао и ситуацију у Црвеној звезди.
– Драго ми је када чујем да је неки клуб смањио свој дуг за 12 милиона евра, једино се питам како су претходно потрошене те паре и на који начин и којим резултатима је успео да врати новац.

Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
Вујошевић је најавио да постоји могућност и да остане на функцији председника Спортског друштва Партизан.
– То ћемо решити у нашој кући. У принципу ова функција је више протоколарна. Једини сукоб интереса је који може да постоји је то што рецимо као председник Спортског друштва могу да сменим председника кошаркашког клуба – нашалио се Вујошевић.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia krntija
Endemska vrsta...... Smile   mangulica??

boli, ne prestaje... i nikad nece prestati  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Veličković u Partizanu?

Španski mediji su danas objavili da Real Madrid i Novica Veličković raskidaju ugovor, odmah nakon toga rodila se nada kod svih navijača Partizana da će se miljenik publike vratiti u Beograd.

Kako prenosi "Sportando", tim iz Madrida raskida ugovor sa Veličkovićem zbog brojnih povreda koje je tokom tri sezone imao, tako da će bivši igrač Partizana biti slobodan u izboru nove sredine a sve upućuje na to da je za njega najbolja solucija da se poput Duška Vujoševića i Novica vrati u tim u kome najbolje funkcioniše!?

Šta vi mislite, da li se Novica vraća u Partizan?

Arena sport

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Endemska vrsta...... Smile   mangulica??

boli, ne prestaje... i nikad nece prestati  Smile

Mene boli sto su klub za koji navijam upropastili razni idioti, lopovi i kreteni koji su ga vodili prethodnih 15 godina.

A Vujosevic ne boli, njegovo poznavanje kosarke izaziva postovanje a pojava gadjenje....endemska vrsta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.43
mob
Tel.Me Your.Number
Idemo X1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia E72
Citat
Нико не треба да мисли да нисам отишао зато што се ради о Хрватима.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8326
Zastava Коралово
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.9
mob
Samsung S25 Ultra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Sat vremena...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
SonyEricsson 
nemoj da cekamo opet 4 godine dok prvi put ne prodjemo u top 16  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 870 871 873 874 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.