2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 736039 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC 
mnogo je tanka,a i nije neka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
Za razliku od presirokog i prelepog Veselog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC 
Za razliku od presirokog i prelepog Veselog  Smile

znaci,ovo kao da moj burazer pise Smile

Danilović: Ni Partizanu se uspeh ne prašta!

Mit o Partizanu nismo stvorili mi koji smo tu u 21. veku. Sve je krenulo da se stvara poprilično davno. Svaka generacija je učestvovala u građenju kluba – kaže predsednik crno-belih

Legenda Partizana, ikona Bolonje, zvezda u NBA ligi, nezamenjiv član reprezentacije SFRJ, SRJ i jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena. Ne postoji epitet koji nije korišćen kad je Predrag Danilović (41) u pitanju, čovek koji je u svemu bio i ostao savršen.

Način na koji je preko noći, na vrhuncu moći, već u 30. godini ostavio košarku je posebna priča. Mogao je još mnogo da pruži kraljici dvoranskih igara, ali kada Saša kaže nešto onda je to tako. A bilo je „zbogom košarko“! Ni ubeđivanja od strane čelnih ljudi Virtusa, kao ni puni koferi para, nisu mogli da promene odluku Danilovića, koji je na zaprepašćenje svih ostavio patike.

Nije sačekao sadašnji predsednik Partizana ni mesec dana u „penziji“, a seo je u tada užarenu fotelju u Humskoj, koja sigurno nije bila u to vreme ni blizu poželjna kao danas. On je sa još dvojicom velikih zvezda, Vladom Divcom i Žarkom Paspaljem, preuzeo crno-beli klub u vremenu kada se četiri godine čekalo na titulu prvaka države, a o evropskim uspesima se samo maštalo.
EVROPSKA A LICENCA Stalno se priča o A licenci Evrolige, koju je Partizan zaslužio ali nikako da je dobije. Kada bi konačno čelni ljudi najkvalitetnijeg takmičenja mogli da pošalju pozivnicu? - Naš najveći hendikep je što finansijski nismo jaki kao drugi klubovi. Prošle godine, kada smo pitali zbog čega je Prokom dobio A licencu, oni su rekli da je Košarkaški savez Poljske poslao zahtev, kao i klub dokumenta, a uz to imaju i veliku dvoranu. Kod nas se nikad nije desilo da KS Srbije kaže da Partizan zaslužuje da učestvuje u Evroligi kao šampion. Možda će sada, pošto su došli drugi ljudi. To je prvo, ali glavni razlog je finansijska moć, jer je Evroliga specifična organizacija.
„Valjak“ se izgubio sa mape elitnih timova, što velikom ratniku Daniloviću nije zasmetalo da sa svojim učiteljom Duškom Vujoševićem i sportskim direktorom Draganom Todorićem krene da vraća Partizan na mesto koje mu pripada.

I sada, 11 godina kasnije, crno-bela četa je doživela da zaokruži najuspešniju deceniju u Humskoj. Deset puta zaredom Partizan je najbolji u državi, pet puta su njegovi košarkaši podigli pehar namenjen osvajaču nacionalnog Kupa i pet puta su bili najbolji u regionu (NLB liga). U poslednjih 14 finala Partizan ima isto toliko pobeda. Ni Evroliga nije zanemarljiva: po dva puta su se plasirali u TOP 16 i TOP 8, jednom na fajnal for najkvalitetnijeg takmičenja. I to u vremenu kada novac igra važnu ulogu. A koliko ga malo ima u Srbiji, ovi rezultati su ravni divljenju, mogu se uporediti sa nemogućem.

Zato je najzaslužniji član uspešne crno-bele posade, predsednik Predrag Danilović, pravi sagovornik „Sporta“.

Prvo pitanj je: napravite kratku retrospektivu?

- Teško je napraviti kratku retrospektivu, jer je prošlo dosta vremena. Deset godina je mnogo. Bez sumnje, ostvarili smo fenomenalan uspeh, potpuno zaslužen. Prolazili smo kroz razne periode u poslednjoj deceniji. Imali smo raznih problema, ali zajednički rad i zalaganje, kao i gledanje na klub kao svoju kuću, odnos igrača i ljudi prema klubu su naše velike prednosti. Mislim da je ova poslednja sezona dala završni pečat tim uspesima, koji traju već toliko godina, što je možda još slađe zbog svih dešavanja u klubu - počinje priču legendarni Predrag Danilović.

Mnogo se stvari dešavalo, naravno više lepih nego ružnih, za deceniju mandata u Humskoj. Kako vam se sada čini prelazak iz patika u fotelju?

- Istim očima gledam sada na sve to kao pre jedanaest godina, kada sam prestao da igram košarku. Jedino što sam sada iskusniji i znam mnogo više o poslu, nego što je to bio slučaj po preuzimanju funkcije. U fotelju sam seo deset dana po okončanju igračke karijere i verovatno nisam znao neke stvari koje sada poznajem. Ali, velika razlika, osim u iskustvu koje je jako bitno, mogu reći da i ne postoji.

O FILMU JEDNOM BRAĆA
Pošto je sada aktuelan film „Jednom braća“ o Divcu i Petroviću, kakvo je Vaše mišljenje jer ste igrali sa njima u reprezentaciji? - Igrao sam sa Draženom za nacionalni tim, ali sam bio klinac. Imao sam 18 godina, proveli smo pripremni period zajedno i osvojili Evropsko prvenstvo. Ipak, po prirodi stvari, nisam mogao da budem veliki prijatelj sa Petrovićem, jer je bio stariji od mene i imao je svoje društvo - Franju Arapovića, Stojka Vrankovića, tu je i Vlade Divac, Žarko Paspalj i njihova generacija. Bio sam najmlađi i nisam mogao nešto više da provedem sa njim, bila mi je čast što sam bio sa takvim igračem, trenirao sa njim i gledao ga uživo. Nešto više nemam pravo da pričam, osim da je bio jedan od najvećih, ako ne i najveći igrač koji je ikada se rodio!
Sigurno da ste idejni tvorac novog Partizana, ali ogromne zasluge imate i u nekim pređašnim uspesima ekipe iz Humske. Da li ste očekivali pre deset godina da ćete baš Vi stvoriti novi mit o Partizanu?

- Mit o Partizanu nismo stvorili mi koji smo tu u 21. veku. Sve je krenulo da se stvara poprilično davno. Svaka generacija je učestvovala u građenju kluba. Apsolutno bi bilo nepravedno prisvajati bilo koju vrstu mita za moje ili neko drugo vreme. Svaki period je imao svoje funkcionere i igrače. U poslednjih 11 godina u klubu sam ja, a koliko ću da budem, to ćemo videti. Kada ne budem jednog dana, jer ničija nije gorela do zore, doći će neko drugi ko će isto tako obeležiti neko svoje vreme.

Vrsni sportisti i igrači ne moraju da budu i vrhunski treneri ili funkcioneri. Tako ni Vi niste imali zagarantovan uspeh na startu „novog života“. Jeste li se malo pribojavali novog početka?

- Nisam se pribojavao ničega. Možda nisam bio ni svestan. Trudio sam se da primenim neke stvari, koje sam viđao u inostranstvu, a prihvatljive su u Srbiji. Naravno, ne može sve da prođe, jer je kod nas drugačija klima, mentalitet, ekonomija, ali jedan deo stvari sam uspeo da prezentujem. Što se tiče relacije igrač pa trener ili funkcioner, ne mora da znači da će odličan igrač da bude i veliki trener i dobar rukovodilac. Ima trenera koji su bili samo košarkaši na pionirskom nivou a vrhunski su stručnjaci svetskog ranga. Ipak, postoji i drugačiji primer, kao što je Željko Obradović: bio je odličan košarkaš i najbolji je trener u Evropi!

E baš ta prednost Obradovića u odnosu na Mesinu ili neke druge stratege je, da pored velikog teorijskog znanja i umeća, ima bolju igračku biografiju pa se u nekim situacijama lakše postavlja...

- Sigurno da pomaže, ali Željko je uvek voleo taj trenerski posao, još dok je igrao. Sećam se da je stalno nosio svesku sa sobom kada je bio košarkaš. Prvi put sam ga video 1985. godine na Zlatiboru, vodio je treninge jednoj grupi u kojoj sam se i ja nalazio. I kada je Obradović igrao, bio je trener na terenu, ali ponavljam, da nije pravilo da moraš da budeš vrhunski igrač da bi kasnije uspeo kao trener ili funkcioner.

Kada ste se osećali najsrećnim, a kada najtužnim za 11 godina koliko se nalazite kao funkcioner voljenog kluba?

- Najtužniji sam bio kada je Duško Vujošević posle toliko godina otišao iz Partizana, što je i normalno sa moje strane jer imamo specifičan odnos. Dugo smo zajedno, od 1986. godine, nikada ga nisam gledao samo kao trenera, već i kao velikog prijatelja. Naravno da sam bio tužan i to je ljudski. A, najsrećniji sam bio kada smo izborili plasman na fajnal for Evrolige 2010. u Parizu.

Trener Vlada Jovanović stalno ističe slobodu koju je dobio od Vas, dok su neki drugi ljudi u prošlosti mislili da sastavljate ekipu i da se o svemu pitate u Humskoj, ne samo u poslednjoj godini već i ranije?

PARTIZAN DOSADIO NLB LIGI
Petostruki uzastopni osvajač regionalnog takmičenja je Partizan, iako su u prethodne dve godine prvo Cibona, a onda i Olimpija - sve uradili da preuzmu primat Beograđanima. - Iza Olimpije je stao ceo grad, napravljena nova dvorana. Sada i Makabi ulazi u NLB ligu, a fajnal for se igra u Tel Avivu. Ne znam, možda im je svima dosadilo da Partizan osvaja već pet godina, ali otom potom...
- Ljudi vole da mistifikuju mnoge stvari. Pričaju i o meni svašta... Međutim, u svetu u kome živimo, u zemlji u kojoj živimo, tuđa nesreća je najveća radost i to je stvarno žalosno. Lepa vest nije lepa, dok se ružna mnogo više dopada narodu. Nikada se nisam mešao u vođenje ekipe. Jedna od bitnih stvari u Partizanu je da svi znaju šta i kako treba da rade. Naravno da pomažem oko dovođenja igrača, ali ne mogu ja da pravim tim nekom treneru, jer ga ne vodim ja već taj strateg. I bilo bi nezahvalno sa moje strane da ja skrojim ekipu i onda dam drugom čoveku da upravlja tim igračima. Jednostavno, samo pomažem oko angažovanja pojedinaca, pričamo, konsultujemo se, ali nikada se nisam mešao u stručni štab jer je to pod dirigentskom palicom glavnog trenera. Prvo je to bio Duško Vujošević, a sada Vlada Jovanović.

Šta ste Vi to uradili za trenera Jovanovića, da toliko često ističe atmosferu u klubu?

- Ništa posebno nisam uradio za Vladu, osim što sam mu rekao da nikada ne pomisli da ću ga promeniti ako budu loši rezultati. I naglasio sam da ima moju punu podršku u svakom trenutku. Prija mi kada Jovanović to ceni i poštuje, jer je to baš lep gest sa njegove strane. Vlada je bio šest godina Duletov pomoćnik, a poslednji uspesi idu na njegovu adresu, jer je hrabro izdržao sve. Imao je i on nekih nedoumica u sezoni, a moje je bilo da mu razbijem iluzije o tim nedoumicama. To je bilo normalno u jednom periodu, kada nije bilo rezultata i kada su svi očekivali bolje ili priželjkivali loše rezultate Partizana. Znate, kada ste deset godina najbolji - dosadite svima, a naravno i onim ljudima koji ulažu u drugi klub i pokušavaju da prave rezultate. Sve je to normalno i ljudski. Jedino što je moje bilo je da samo tog čoveka (Jovanovića) podsetim da je odličan trener, pravi za Partizan. Ništa drugo... Definitivno su Vlada i Dragan Todorić uradili najveći deo posla u prethodnoj sezoni. To je jedan kroz jedan!

KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE
Predsednik Partizana Predrag Danilović je prvi predložio Dragana Đilasa za prvog čoveka srpske „Kuće košarke“. - Sada se u Savezu nalaze ljudi koji imaju imena, koja nose težinu, mada je Savezu olakšan posao. Liga se odvojila i posebna je priča. Savez prati sve selekcije i imaće dosta posla, ali će im biti lakše za nijansu. Sve će da bude u redu ako ljudi koje poznajem u Košarkaškom savezu ostanu onakvi kakve ih znam. Naš predstavnik u KSS je Zoran Stevanović, koji se nalazi u Upravnom odboru.
Ostvarili ste vrhunske rezultate u protekloj sezoni - titula prvaka, Kup Srbije i NLB liga su u vitrini, odnosno plasman među 16 najboljih u Evropi, što su rezultatiza divljenje. Jeste li strepeli pred početak sezone, odnosno da li ste se nadali ovako dobrim rezultatima?

- Da se ne lažemo: da nam je neko rekao na početku da ćemo da uđemo u TOP 16 Evrolige i da ćemo da osvojimo domaće prvenstvo, potpisao bih odmah! To znači, bez trofeja u Kupu Radivoja Koraća i Jadranskoj ligi, a eto i to smo osvojili.

Sada svi pričaju hvalospeve o ekipi iz Humske, mada je bilo tokom sezone i onih koji su sumnjali šta će da bude sa Partizanom?

- U ovom poslu sam 12 godina kao igrač i 11 kao funkcioner, to je ukupno 23 sezone, pa vrlo dobro znam kakvi su ljudi kada se pobeđuje, a kakvi kada se gubi. Siguran sam da će o tom istom Vladi u momentu kada ne bude išlo govoriti razne stvari. I on mora da bude spreman na to, kao i mi. Napominjao sam još na početku prošle sezone da će svi zaboraviti sve uspehe, jer mi smo takav narod i ne možemo da menjamo naš mentalitet i nešto što se vekovima prenosi. Znam da je bilo mnogo onih koji nisu verovali, a na kraju su okrenuli priču. Ovo su neke stvari koje se dešavaju u životu, ne samo u sportu. Ovde se uspeh ne prašta!

Novi težak zadatak pred šampionom Srbije sledeće sezone. Veliki broj prvotimaca odlazi, za koje treba naći odgovarajuće zamene. Kada krećete sa dovođenjem pojačanja?

- Razmišljamo i pričamo već sada. Neminovnost je da stranci potpisuju kratkotrajne ugovore, nema načina da ih uslovimo dužom saradnjom. Inostrane igrače ne treba dovoditi samo da bi ih doveli, već treba da budu od koristi. Nemamo previše izbora, limitirani smo budžetom i svim ostalim stvarima. Sada nam odlaze tri stranca, kao i Jan Veseli, a ubrzo ćemo krenuti da tražimo zamene.

Kada spominjete češkogreprezentativca, šta mislite - koliko može u NBA ligi?

- Siguran sam da će Veseli biti dobro kotiran na draftu i da će napraviti fenomenalnu karijeru tokom narednih godina. Veoma mi je drago što baš iz Partizana odlazi preko okeana.

Proslava trofejne crno-bele sezone u hotelu „Prestiž“ je bila fenomenalno organizovana, skoro da su stigli svi bivši i sadašnji Partizanovci...

- Pokazali smo ponovo da je Partizan familija i kakav odnos prema klubu imaju bivši prvotimci. Većina njih je stigla na proslavu, nedostajali su neki koji iz objektivnih razloga nisu mogli da dođu, ali su čestitali i zahvalili se, jer nisu bili fizički tu. Ni mi nismo mogli da pravimo proslavu sedam dana posle, jer su igrači zaslužili odmor i jedva su čekali da odu negde i napune baterije za narednu sezonu...

Može li neka nova generacija iz Humske da napravi rezultat kao što je vaša uradila 1992. godine u Istanbulu?

- Iskreno se nadam - završio je Predrag Danilović, legendarni crno-beli navijač, igrač, funkcioner, čovek koji nije napuštao Humsku ni u najtežim trenucima kada su se neki drugi povukli u sigurne odaje.

IGRAČKA KARIJERA
Koliko je Predrag Danilović veliki, govori i činjenica da ni u jednom razgovoru, za razliku od nekih drugih sportista, ne želi da priča o svojoj igračkoj karijeri. Sve je osvojio, možda je i to jedan od razloga ćutanja, pa ne mora da priča kakav je igrač bio.
Nedostaju li vam nekada patike?
- Ne! Nikada nisam voleo da pričam o mojoj igračkoj karijeri. Ima dovoljno podataka, pa ako neko hoće da piše neka piše, ali ja sada neću da pričam o tome. Nema potrebe...

DALAS ZASLUŽIO PRSTEN
U bogatoj košarkaškoj karijeri Predrag Danilović je nosio dres i dva NBA ligaša, Majamija i novog šampiona Dalasa. Da li ste gledali finalnu seriju i navijali za nekadašnji klub?
- Ne pratim nešto previše NBA ligu, ali gledao sam poslednju utakmicu i Dalas je pobedio zasluženo.

BROJKE
5 trofeja je osvojio Danilović kao igrač Partizana (jedno prvenstvo, dva nacionalna kupa, jedan evropski Kup Radivoja Koraća i evropsku tititulu u Kupu šampiona)
4 evropska zlata osvojio je Danilović u dresu SFRJ i SRJ
« Poslednja izmena: 16. Jun 2011, 12:30:48 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC 

evo ovaj video koji je bio na proslavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 13.0.782.24
mob
Tel.Me Your.Number
Auu... bruka kolko dobar video Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Hocemo Čakija, Todoricu! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Dzavai otisao u Kazanj.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 13.0.782.24
mob
Tel.Me Your.Number
Nemo zebavaš? Će budu neke pihtije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Nemoj zajebavaš čoveka, danas je zvanično omastiljao papir
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Pogresno sam se izrazio, hteo sam reci danas je potpisao za Uniks to je onako malo preciznije za vas koje malo mrzi da citate izmedju redova.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.