2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 733968 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
HTC 
Džavai: U "Pioniru" je ludnica, neću dovoditi bebu

Australijski centar Nejtan Džavai već na prvim kontrolnim utakmicama potvrdio je da će biti odlična zamena za Aleksandra Marića. "Ozi Šek" napunio je koš Rogaške Slatine i Krke, iako je po dolasku u crno-beli tabor vidljivo smršao.

- Smanjio sam kilažu da bih mogao više da skačem, da budem okretniji. Ovako je bolje. Mnogo mi se sviđaju momci, od prvog do poslednjeg, veoma smo mladi. Kapiten mi se posebno sviđa. Pera i Kecman su me dočekali mnogo lepo, kao i Raško i Jan. Mnogo je važno da lideri tima prihvate novajliju. Osećam se sjajno, stvarno ih sve volim. Pera mi i na terenu govori šta da radim, on je pravi kapiten - istakao je Džavai u intervjuu za Sportski žurnal.

Džavai (24) će u Partizanu spadati u mlađu gardu.

- Sa mlađima se stalno zezam, ali dobro znamo gde je granica šale. To je sjajna stvar. Bio sam u NBA, tamo se igrači nikada ne okupljaju. Kada završe obaveze prema košarci, svi odlaze kućama. Meni ovako više prija.

"Ozi Šek" jedva čeka da oseti vatrenu atmosferu "Pionira".

- Igrali smo u Bosni pripremne utakmice i bilo je potpuno ludo. Za mene je to bila neverovatna atmosfera. Onda su mi momci mirno rekli: „Nejt, ovo je sve fino, ali kada dođeš u Beograd videćeš šta su navijači". Zato sam sada veoma uzbuđen pred prvu utakmicu. Kažu da je Partizan klub sa najboljim navijačima u Evropi. Gledao sam ih na Ju-tjubu. Rekao sam devojci da pogleda i ona. Javila mi je samo da kada se porodi nema šanse da dovede bebu u takvu buku - istakao je Džavai.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Srpski šampion zainteresovan da dovede krilnog centra, ali čeka da vidi šta će reći Olimpijakos. Aleksandru Rašiću odrešene ruke da nađe novu sredinu.

Ni bivši trener košarkaša Partizana bio Duško Vujošević nije krio da mu se dopada Zoran Erceg i da bi ga rado video među crno-belima.

Vujošević je u međuvremenu otišao iz Partizana mt:s, ali želja je ostala ista. Srpski šampion i dalje želi krilnog centra, trenutno člana Olimpijakosa.

"Erceg je odličan košarkaš, igra na poziciji koja nam je upražnjena i sigurno da smo zainteresovani.Međutim, u ovom trenutku su male šanse da ga angažujemo. Zapravo, čekamo da vidimo kakav će biti njegov status", rekao je direktor Partizana mt:s Dragan Todorić "Večernjim novostima".

Tri su solucije. Prva, nepovoljna po srpskog šampiona, da posle jednogodišnje pozajmice u Panioniosu, opet bude punopravni član Olimpijakosa. Druga, da još jednu godinu provede na pozajmici, i treća, da se dogovori sa Olimpijakosom o prekidu saradnje.

"Kažem, rado bismo ga videli kod nas, ali tek kad se Olimpijakos izjasni, odnosno ako kažu da razmišljaju o pozajmici ili raskidu ugovora, možemo da stupimo u kontakt i razgovaramo", dodao je Todorić.

Partizan mt:s je popunjen nsa svim pozicijama osim te - krilnog centra. Zato, Todorić odbacuje priče da su crno-beli zainteresovani za nekog inostranog beka.

"Upravo zato što imamo igrače na svim pozicijama, odnosno što ne možemo da mu 'obezbedimo“ veću minutažu, odlučili smo da Rašiću, koji je sjajno igrao na Mundobasketu, damo odrešene ruke u izboru nove sredine", rekao je Todorić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
O cemu se ovde radi ??? Rasicu ne mogu obezbede vecu minutazu ????  Smile   Smile 

Ide za 'dz' ?

Mogli smo prodati i Veselog, Kecmana i ...pokusavam da se setim ko je ostao ali mi nesto ne ide od ruke  Smile

Mozda i  Klobucara ..dugo je ostao kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
pa Rasic ti je sad zvezda, i znas da Partizan ne moze da funkcionise sa takvim igracima, tako da je ovo na neki nacin pametan potez...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
A neam pojma , nervira me sto rasprodase sve zivo..prethodnih godina je bilo nekih zemena , ali sada... ne znam , ne mirise mi ovo na dobro. Sto ga pustaju za dz ?  Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Sagem xg6
Ma koja minutaza, covek ima 250k za poslednju sezonu.
Ako ne nadjemo jos jednog stranog pleja nema TOP 16 da vidimo...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
ja verujem u ovu ekipu dok su tu Kecman i Pera, znaci da se sve moze...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Sagem xg6
Treba imati u vidu da su i oni godinu dana stariji.
Ako dovedu domacu cetvorku i ne nadju stranog pleja treba da se samozapale.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
pa videcemo kada krene sezona...ako ne bude kasno
« Poslednja izmena: 18. Sep 2010, 00:07:40 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
Partizan mt:s potpisao je višegodišnji ugovor sa Bogdanom Bogdanovićem.

Mladi, 18-godišnji košarkaš ponikao je u Žitko basketu, a ove godine igrao je za FMP na juniorskom Fajnal foru u Berlinu, an kome je bio najbokji strelac i proglašen je za MVP turnira.

Bogdanović je visok 198, a igra na poziciji "dvojke".

Pre Bogdanovića u tim Vlade Jovanovića su stigli Bojan Popović, Nejtan Džavai, Raško Katić, Jaka Klobučar i Dragan Milosavljević.

Ovo nije kraj prelaznog roka za crno-bele, koji ne kriju da bi rado doveli Zorana Ercega.

(MONDO, foto MN Press)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 894
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.