Sve je to tacno. Samo i samo opet se vracamo na ono sa pocetka, a to je da Covic kakav god da je, a jeste, je broj jedan, posle cega ide 20 praznih mesta, na listi zasluga za sve ovo sto je nas klub doziveo i preziveo u poslednjih nekoliko godina. Bez njega, ne bi bilo ni kluba, ni Radonje, ni evrolige, ni nicega. U najboljem slucaju bi imali neki novi klub, tipa Crvena zvezda veterani ili tako nekako kao u vaterpolu svojevremeno i tu bi igrali neki igraci ranga Metalca, koji bi se grcevito borili da ne odu u zonu ispadanja. Partizan bi i dalje verovatno gospodario srpskom kosarkom. Svinja bi verovatno i dalje bila njihov trener, a nasa najveca ambicija u kosarci bi bila da derbi izgubimo sa manje od stoka razlike. Dakle bez Covica svega ovoga ne bi bilo, a siguran sam i da bi se sve jos mnogo brze raspalo, kada bi njega corkirali ili mu oduzeli pravo upravljanja.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2016, 08:31:56 od Ic.xc.ni.ka »
Gledam neki strim sa hrvatskim komentatorima, ne znam koji je kanal. Iznenađen sam ogromnom dozom respekta koju njih dvojica pokazuju prema ovom timu Zvezde kroz komentare.
Gledam neki strim sa hrvatskim komentatorima, ne znam koji je kanal. Iznenađen sam ogromnom dozom respekta koju njih dvojica pokazuju prema ovom timu Zvezde kroz komentare.
Ja sam gledao par utakmica sa njihovim komentatorima na Areni, baš, baš resprektuju Zvezdu. Protiv Partizana čim smo otišli na 7-8 razlike kaže lik nema više nikakve šanse za povratak, što su igrali, igrali su.
Nisam očekivao ovako rutinsko odrađivanje Cibone posle svih peripetija, ali evo ti Sarmo dokaza da su to spremni momci i da ih malo spavanja na aerodromu ne može poremetiti.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2016, 21:45:39 od Lord Hajzenberg »
Ja sam gledao par utakmica sa njihovim komentatorima na Areni, baš, baš resprektuju Zvezdu. Protiv Partizana čim smo otišli na 7-8 razlike kaže lik nema više nikakve šanse za povratak, što su igrali, igrali su.
Ispraćaju Zvezdinu igru sa potpunim odušeljenjem, ja ovo u životu nisam čuo da neko toliko uživa u protivničkoj igri. Čak više nego li i naši komentatori.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2016, 22:01:35 od insideman »
kakvo rutinsko odradjivanje, i to onako usput ko na trening da smo otisli tamo, izmedju dve evroligaske utakmice...
ali koliko je smesna prica sa pocetka sezone kako nama treba roster od 15 igraca, jer jelte bice tu mnogo meceva, nekad i tri puta nedeljno.. valjda je svima jasno da ce radonja koristiti deset istih igraca makar igrali svaki dan
ne silji gudura kurac vec nema loptu u rukama poslednjih nekoliko meceva.. valjda zna radonja sta radi jebem li ga
« Poslednja izmena: 13. Nov 2016, 22:39:35 od markoi93 »