Umetnost je ovo sto radi Radonja, sa ovakvim rosterom igrati egal utakmice na gostovanjima u nikad jacoj EL, svaka cast.
Poludeo sam zbog poraza, gomila gresaka u zavrsnici, splet okolnosti, ludi Lengford, al sve je to zanemarljivo u odnosu na ispred izrecenu cinjenicu.
Jel se vi secate gostovanja ostalih ex yu ekipa koje su igrale EL?
Imam utisak da bi svi bili manje nezadovoljni da pucamo 20 razlike sto bi bilo i mnogo realnije od ovoga sto rade momci. Nikad ne bi imali prostora da komentarisete zadnji napad.
Hahahahah pa da li je moguce da se zalite na sudjenje, da vam nije bio Boltauzer pukli biste 10. Onakvo sudjenje protiv Barselone i pre 3 dana 50 bacanja, to vam je valjda ok. Kazete Partizan je izabrao tako da igra, pa i vi ste izabrali tako da ih branite faulovima, jer drugacije ne mozete. Ovo vam se vraca za ponedeljak. Vi i dalje zivite u iluzijama, ni vi ne biste igrali Evroligu da nisu odustali Francuzi. Pored toga Evroliga je mnogo slabija nego prosle ili preprosle godine, najbolji otislu u NBA, a ni jedno zvucno pojacanje iz NBA nije doslo.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2016, 20:02:05 od Ja1988 »
neka tebra,dokle god mi prskamo takve kao sto si ti nije mi zao...pogotovo mali partizan neko ide gostuje u kazanj,madrid itd itd,a neko igra protiv ludvizburga,solnoka,zelene gore...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2016, 20:06:29 od czbg94 »
Trebace vama lekovi, kada za neku godinu ni drzava ne bude mogla da vam daje ovolika sredstva, pristacete da vam dodju i Oliver Stevic, Misanovic, Avodzobi, Kikanovic i ostali, a sad kao trazite Hantera, Danstona, Mbakvea i slicne. Samo polako.
Kapiraš koliko si sjajno opisao vašu trenutnu situaciju.
Pristali ste da vam dođu i Vrabac i Kenan i Pot i Majstorovic i Ratkovica. A nekad Gist, Dzerels i ekipa.
I, jel uzimaš lekove?
Pa ja to znam zato i vama kazem da se ne ubacujete previse, opet ce doci situacija da vam zaplenjuju grb i nose koseve, i to vrlo brzo, samo vi verujte Cokiju. Sto se tice lekova, tebi cu ih nabiti u d... kad te vidim.